bdan 16.06.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 pozdrawiam z pracy o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.06.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jutkap, trzymam mocno kciuki ! Apacz, ja też miałam kiedyś zmienioną godzinę na FM, w końcu jakoś to zmieniłam i jest ok. Sylwiap, bramę garażową podobno robi się po tynkach. Ja będę tak robić. Podciągam pytanie o bramy garażowe, może Daga&Adam się wypowie bo kiedyś wpominał kiedyś o lokalnym producencie dobrych bram. Daaaaaaaga& Aaaaaaaadam ! Wypowiedz się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 16.06.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGA NR 1 http://www.okna.rybnik.pl/index.php?go=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 16.06.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o godzinę to sprawdźcie jaką macie strefę czasową w ustawieniach zaawansowanych. Ja właśnie zmieniłam i zobaczę jaką mam godzinę. U mnie godzina poprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 16.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Myśmy montowali bramę garażową po tynkach, firmy Normstal , przyzwoita cena, narazie jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 16.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 juz podpytałam a on podpytał dalej - i wyszło że nie nadaje się to bo własnie może wydzielać gazy.....więc dalej szukam czegoś do zasypania dziś dostałam namiar na Marcel - tam ponoć tani piach w piaskowni mają, zna ktoś ceny i co taM oferują ? a może ktoś wie gdzie coś rozbierają, kopią...pilne...pozdrawiam Daj znać jak dowiesz się czegoś pozytywnego w Marcelu. Ja też niedługo będę zasypywać fundamenty i szczerze mówiąc wolałabym to zrobić jakimś tańszym piachem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 16.06.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam,Poszukuję solidnego dekarza - blacharza do zakucia balkonów, zrobienia obróbki blacharskiej dachu.Z góry dziękuje za solidnych wykonawców.Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 16.06.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Tak mi się wydaje że o tym co pisze Daga&Adam to coś innego niż to co ja opisuję. Są dwa rodzaje drzwi przesuwne: HKS (uchylno-przesuwne) mniej szczelne i, HST (podnoszono-przesuwne) szczelność zupełnie inna inaczej wygląda system zamykania i inaczej takie drzwi funkcjonują. Ja jeszcze raz podkreślam że to są HST nie można je uchylić co między innymi gwarantuje szczelność tego okna tak mi to tłumaczona sami go oglądaliśmy i rozwiązanie według nas jest bajeranckie. Jeśli kolega Daga&Adam coś na ten temat wie to sugestii chętnie posłucham . Drzwi HST można zobaczyć na żywo w Rybniku na Chrobrego powyżej Focus-a (Okna z Krakowa). Szczelność przy wietrze do 100km/h OPIS: http://aluplast.com.pl/index.php?module=katalog&kategoria=34 Te okna HST to chyba jednak to samo co te z którymi jest tyle problemów (HS) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157107-Drzwi-tarasowe-HS-niskoprogowe-podnoszono-przesuwne&p=4166378#post4166378 i niestety tak jak Adam&Daga sama czytałam duzo watków o problemach z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 16.06.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 DLA zainteresowanych piaskiem.Polecem negocjacje z p. Ostrzołkiem tel. 692 187 531 (firma z Jastrzębia Zdr.) Piasek + transport. Ma też inne materiały sypkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGA NR 1 http://www.okna.rybnik.pl/index.php?go=kontakt Apacz84, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.06.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 DLA zainteresowanych piaskiem. Polecem negocjacje z p. Ostrzołkiem tel. 692 187 531 (firma z Jastrzębia Zdr.) Piasek + transport. Ma też inne materiały sypkie. możesz rzucic dla porównania jakąś ceną ? np za zwir, pospółke (ja mam kontakt na 27zl/t) czy piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 16.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGA NR 1, basiab dziękuję za odpowiedzi Ja mam wyceny z kilku firm i ceny od 5 tys. w zwyż. Najbardziej pasuje mi brama z firmy Wiśniowski. Może ma ktoś taką? Też pamiętam jak Adam wspominał o tym producencie bram w okolicy. Ale jeszczcze poczekam bo może się wypowie Dzięki za przypomnienie, na razie nie robiłam tam wyceny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.06.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 możesz rzucic dla porównania jakąś ceną ? np za zwir, pospółke (ja mam kontakt na 27zl/t) czy piach A czy te 27zł/t to już razem z transportem czy bez? Jak z transportem to ładnie proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A czy te 27zł/t to już razem z transportem czy bez? Jak z transportem to ładnie proszę o namiary z transportem prosze bardzo - dzwonić i sie targowac, ja też wkrotce bede dzwonić do niego, gość przesympatyczny, z Jejkowic 601521029 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.06.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 z transportem prosze bardzo - dzwonić i sie targowac, ja też wkrotce bede dzwonić do niego, gość przesympatyczny, z Jejkowic 601521029 Dzięki Toć to do Szczerbic z Jejkowic rzut beretem, może coś jeszcze utarguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 pochwal się co i za ile zebym miała argument do mojego targowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) nalazłam jeszcze coś takiego: http://resover.eu/Piasek-41.html tylko nie wiem jeszcze ile za transport. EDIT Już wiem, 50zł/t :0 Nie wart uwagi. Szukam dalej Edytowane 17 Czerwca 2010 przez agusia_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chickenek 17.06.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Czy ktoś robił ściany fundamentowe monolityczne? Ja będę robił ściany monolityczne w systemie pustaków szalunkowych. Układa się 3 wartwy pustaków i zalewa betonem. Zobaczymy jak to szybko da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Queene a nie chciałaś z tego Szostaka,ja tam płaciłam coś ok.20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 17.06.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 możesz rzucic dla porównania jakąś ceną ? np za zwir, pospółke (ja mam kontakt na 27zl/t) czy piach Cena piasku może oscylować wokło tej podanej przez Ciebie. Zależ od odległości i umiejętności negocjacji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts