agusia_x 17.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Queene a nie chciałaś z tego Szostaka,ja tam płaciłam coś ok.20 zł. To chodzi o piasek?? Jeśli tak, to mogę prosić namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Queene a nie chciałaś z tego Szostaka,ja tam płaciłam coś ok.20 zł. ale ten namiar na niego to własnie od Ciebie dostałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ten Szostak to jest ze Stanowic,a nie z Jejkowic.Adam Mazur 668 146 638.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.06.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 o matko to jeszcze ktoś inny ale na priv pisałas mi cene 27 ja wlasnie negocjuje 100t w cenie 25zl/t- transport w cenie ..dam znać jak negocjacje sie udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 18.06.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam! dawno mnie nie było bo praca na budowie fajna pogoda w końcu można coś zrobić Mam zamiar murować z Porotherm 44 i nie wiem jaką zaprawę wybrać ? podobno ma być jakaś specjalna , która jest dosyć droga. Poradźcie coś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 18.06.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam! dawno mnie nie było bo praca na budowie fajna pogoda w końcu można coś zrobić Mam zamiar murować z Porotherm 44 i nie wiem jaką zaprawę wybrać ? podobno ma być jakaś specjalna , która jest dosyć droga. Poradźcie coś pozdrawiam My też budujemy z Porothermu 44, zamowiliśmy zaprawę termoizolacyjną BAUMIT. Nie wiem czy lepsza do innych - po prostu taką nam polecono Cena 23,83 zł brutto za 40 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 18.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 27 zł to płaciłam chyba za piach do murowania,do zasypywania fundamentów na pewno było taniej,ale 25 zł za 100 ton to rewelacja.Trzymam kciuki oby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 18.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Mam pytanie.Kupiłam już stemple, od kumpla, używane. Nie wiem czy będą mi potrzebne w tym roku, raczej zakończę budowę na ścianach parteru. Jak już to strop zaleję dopiero około września. Kolega z pracy zagadał dziś czy nie wypożyczyłabym mu tych stempli, bo właśnie zabiera się za strop. W sumie nie widzę problemu, tylko zastanawiam się czy takie stemple nie mają jakiegoś okresu użyteczności? Czy wielokrotne użytkowanie nie wpływa jakoś na ich wytrzymałość? Co o tym sądzicie? Edytowane 18 Czerwca 2010 przez agusia_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 z transportem prosze bardzo - dzwonić i sie targowac, ja też wkrotce bede dzwonić do niego, gość przesympatyczny, z Jejkowic 601521029 bije się w piersi bo sprawdziłam...więc koryguję...miało być 27zl/t plus 60 zl transport, przepraszam ...i szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 18.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 bije się w piersi bo sprawdziłam...więc koryguję...miało być 27zl/t plus 60 zl transport, przepraszam ...i szukam dalej Cena transportu za tonę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 18.06.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Mam pytanie. Kupiłam już stemple, od kumpla, używane. Nie wiem czy będą mi potrzebne w tym roku, raczej zakończę budowę na ścianach parteru. Jak już to strop zaleję dopiero około września. Kolega z pracy zagadał dziś czy nie wypożyczyłabym mu tych stempli, bo właśnie zabiera się za strop. W sumie nie widzę problemu, tylko zastanawiam się czy takie stemple nie mają jakiegoś okresu użyteczności? Czy wielokrotne użytkowanie nie wpływa jakoś na ich wytrzymałość? Co o tym sądzicie? Nie mają okresu użyteczności tylko musisz sobie sprawdzić czy kolega przypadkiem nie będzie musiał ich przycinać - wtedy dla Ciebie mogą okazać się za krótkie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 18.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 My też budujemy z Porothermu 44, zamowiliśmy zaprawę termoizolacyjną BAUMIT. Nie wiem czy lepsza do innych - po prostu taką nam polecono Cena 23,83 zł brutto za 40 l. Dzięki ! a powiedz ile tego mniej więcej wychodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Cena transportu za tonę?? nie nie, za całe auto, przepraszam jeszcze raz że tak namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 19.06.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam.Oddam ziemię z wykopów.Budowa w Kamieniu(Rybnik).Pozdrawiam.Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 19.06.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam.Oddam ziemię z wykopów.Budowa w Kamieniu(Rybnik).Pozdrawiam.Joasia ..chętnie byśmy wzięli.. każdą ilość, ale za dużo kilometrów nas dzieli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.06.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam.Oddam ziemię z wykopów.Budowa w Kamieniu(Rybnik).Pozdrawiam.Joasia to humus ? czy z piachem ? z gliną ? ile mniej wiecej moze tego byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba77 20.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Myśmy montowali bramę garażową po tynkach, firmy Normstal , przyzwoita cena, narazie jesteśmy zadowoleni Mozna montować przed tynkami ale trzeba przygotować wnękę tam gdzie bedzie mocowane prowadzenie, później tynkarz nie dojdzie, Prawda jest taka że lepiej poczekać bo itak wszystko zaciaprają Ja zamontowałem wczesniej ale nie tynkuje garażu , u góry dałem styropian 12cm z siatką boki w kafelkach....( sciany z Ytong-u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.06.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mozna montować przed tynkami ale trzeba przygotować wnękę tam gdzie bedzie mocowane prowadzenie, później tynkarz nie dojdzie, Prawda jest taka że lepiej poczekać bo itak wszystko zaciaprają Ja zamontowałem wczesniej ale nie tynkuje garażu , u góry dałem styropian 12cm z siatką boki w kafelkach....( sciany z Ytong-u) Zalezy od tynkarzy! Ja montowalem bramy przed - chocby z uwagi na to zeby moc zamknac budynek (a trzeba, bo przed tynkami przeciez trzeba zrobic chocby instalacje elektryczna, a kable lubia byc kradzione . Oczywiscie tak jak piszesz - trzeba otynkowac wewnetrzna strone sciany gdzie bedzie montowana brama - ja ja otynkowalem sam i wyszlo OK Tynkarze wszystko dokladnie obkleili i nie ma sladu - brama nieuszkodzona, nieporysowana, jak nowa Tylko naped montowalem w pozniejszym czasie. Fakt, ze tez nie tynkowalem sufitu i tez bede tam kleil styropian wiec moze dzieki temu byl duzo mniejszy syf pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 20.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam. Mam do sprzedania wyciąg budowlany. Składa się z maszyny wyciągowej zasilanej na siłe, masztu z rury stalowej fi 100 łączonej na kołnierz długości ok 5m, i ramie. Wyciąg można zobaczyć u mnie na budowie, jeszcze stoi więc można go wytestować. Jak ktoś by chciał to mogę wysłać zdjęcia. Cena 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 20.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 WitamKupię stemple budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts