jutkap 25.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Czy chodziło Ci o fimrę Bud-Bet z Żor??? Bo szukałam w internecie firmy Bud-Bed i nic nie znalazłam. Skąd jest ta firma?? Chyba tak. Na fakturze jest adres wodzisławski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 25.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kochani doradźcie!!!!!!!! Umówiłam się z ekipą do ociepleń budynku na robociznę z materiałem (materiał konkretnych firm), ale poprzywozili inne (czyt. innych firm), nie wiem czy lepsze czy gorsze, doradźcie czy styropian Polstyr lub Styropian Fasada 040 Kępno może być czy to są jakieś badziewie ?????????????? (umawialiśmy się na Arsanit). Czekam na szybką odpowiedź. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.06.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Daga&Adam - czy doszła do ciebie wiadomość na priv. Jeżeli nie to prosze podaj mi Twój adres mailowy . Mój adres : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 25.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Daga&Adam - czy doszła do ciebie wiadomość na priv. Jeżeli nie to prosze podaj mi Twój adres mailowy . Mój adres : [email protected] Moja też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A ma ktoś doświadczenie z Poromurem Jopka?? Nie powiem cena interesująca. Wyczytałam, że zdarzają się krzywe pustaki, ale wiele też jest pozytywnych opinii na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 25.06.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Chyba tak. Na fakturze jest adres wodzisławski. Chyba podałam Ci zły numer. Poniżej jeszcze inny który też jest na fv: 32 700 68 05 lub 693 331 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 26.06.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 deski szalunkowe zbite w blaty,200zl/m3, pzdrmarekpyskowice k/gliwic605091369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 deski szalunkowe zbite w blaty, 200zl/m3, pzdr marek pyskowice k/gliwic 605091369 jakiej dlugosci masz te deski ? chodzi o transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Maciek i Kamila czekamy na uzupełnienie dziennika.Pozdrawiam. uzupelnilem a gdzie wasz dziennik ? a gdzie wy zamowiliscie okna i dlaczego akurat tam? co ostatecznie decyduje o wyborze konkretnych okien? wyglad, cena, a moze zupelnie cos innego?wydaje mi sie, ze i tak wiekszosc okien ma podobny wspolczynniik przenikania ciepla i roznica 0,1 wk/m2 wiele nie zmienia, okno z szyba p1 zlodziej otworzy w 2 minuty a z szyba p4 5 minut, wiec przeplacanie za wzmocnione szyby i tak nie uratuje nas przed wlamaniem bo oni i tak wchodza drzwiami wydaje mi sie ze okna glownie powinny miec dobra rame z okuciami i po drugie powinny byc ladne ?! podzielcie sie co zdecydowalo o kupnie konkretnych okien i to pytanie nie tylko do Ciebie Gabrysiu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 27.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Proszę o pomoc. Potrzebuję coś do zasypania fundamentów, potrzebuję zasypać około 100 m3 (około 180 ton) więc liczy się dla mnie cena. Może wypowie się ktoś gdzie właśnie robią kanalizację. Miejsce budowy Pyskowice. Dzięki wielkie za namiary, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 O dziękuję,pooglądałam Wasz dziennik.Zaglądam wszędzie,gdzie zaczęli w podobnym czasie co my i się denerwuję,bo my od miesiąca już stropu nie możemy zalać.Buuuuuuuuuu.Odnośnie okien to w sumie chyba zadecydowało tylko to,że wpadły mi w oko po prostu.Żadne tam 5 komorowe,wzmocnione nie miały większego znaczenia.Po pierwsze to gość z AP był bardzo profesjonalny i kompetentny,po drugie zamawialiśmy od razu z roletami,które są zintegrowane z oknem i nie musimy już się martwić jak to zrobić,żeby były schowane,a po trzecie to na targach zachwyciło mnie okno duże tarasowe,przesuwne z systemem samodomykającym i w sumie ten bajer zdecydował ostatecznie o "naszym" wyborze.Piszę oczywiście,że o naszym,bo mąż mi przytakiwał w wyborze ha,ha.Aha a cena za wszystko kosmicznie wysoka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.06.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 no i tak to juz jest z tymi oknami, naszym marzeniem bylo okno na taras podnoszono-przesuwne ale 10 tys pln roznicy miedzy nim a dwoma skrzydlami rozwieralnymi chyba nie daje nam wyboru! co do dziennika budowy to chyba zrobimy mu przerwe w wakacje, chcielismy sie wprowadzic jeszcze w tym roku ale mamy 2 znajomych ktorzy wprowadzali sie w tym samym roku co rozpoczynali budowe i maja popekane sciany. skoro my akurat znamy 2 to ile jest osob z podobnym problemem? przykryjemy domek w lipcu, wstawimy okna i porobimy na spokojnie jakies instalacje i poczekamy z tynkowaniem do zimy, moze do nowego roku w sumie remontowac po roku najwieksza inwestycja zycia? -mysli samobojccze przyjda same a ile z tego po drodze zbierze zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolumb7009 28.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam pięknie kto w naszym rejonie robi w miarę tanie i dobre wylewki ? pozdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 28.06.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Czy 190 zł/m3 betonu B-15 razem z transportem, pompą i wibratorem to dobra cena czy negocjować dalej?? Edytowane 28 Czerwca 2010 przez agusia_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolumb7009 28.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Czy 190 zł/m3 betonu B-15 razem z transportem, pompą i wybratorem to dobra cena czy negocjować dalej?? moim zdaniem to dobra cena - ja w zeszlym roku jesienia placilem 210zl,,,ale ponegocjowac zawsze mozna --moze jeszcze cos urwiesz Edytowane 28 Czerwca 2010 przez Kolumb7009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 28.06.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam pięknie kto w naszym rejonie robi w miarę tanie i dobre wylewki ? pozdr Jarek Witam Dobre wylewki na pewno robi p. Olszar, polecono mi go na tym forum i nie żałuję. Uwijają się raz dwa a wylewki igła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 28.06.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Hej, Szukam stempli - czy ma ktoś do odsprzedania w jak najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 28.06.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 ...chcielismy sie wprowadzic jeszcze w tym roku ale mamy 2 znajomych ktorzy wprowadzali sie w tym samym roku co rozpoczynali budowe i maja popekane sciany. skoro my akurat znamy 2 to ile jest osob z podobnym problemem?... Nam mówiło kilku znajomych ze nie powinno się wprowadzać w tym samym roku, nawet gość od tynków opowiadał nam przypadek kiedy to ktoś zaczął budować wiosną a wprowadzał się już zimą a potem miał problemy z wilgocią, bo z domu niezdążyła odparować wilgoć technologiczna. Nie wiem czy to tylko pojedynczy przypadek czy tak się dzieje. My w każdym bądź razie jeszcze z rok powykanczamy dom a potem wprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 28.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Czy 190 zł/m3 betonu B-15 razem z transportem, pompą i wibratorem to dobra cena czy negocjować dalej?? Cena wydaje się być bardzo dobra. Kto ma takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Czy 190 zł/m3 betonu B-15 razem z transportem, pompą i wibratorem to dobra cena czy negocjować dalej?? matuszek ma 190zl brutto betob b-20, ja ostatnio wylewalem b-20 z budozbytu po 200zl brutto oczywiscie z transportem i pompa Nam mówiło kilku znajomych ze nie powinno się wprowadzać w tym samym roku, nawet gość od tynków opowiadał nam przypadek kiedy to ktoś zaczął budować wiosną a wprowadzał się już zimą a potem miał problemy z wilgocią, bo z domu niezdążyła odparować wilgoć technologiczna. Nie wiem czy to tylko pojedynczy przypadek czy tak się dzieje. My w każdym bądź razie jeszcze z rok powykanczamy dom a potem wprowadzka. mi nie chodzi o wilgoc bo teraz na mieszkaniu mam cale sciany mokre i pelno grzyba ;/ ale bym nie chcial po roku mieszkania w nowym domu patrzec jak cos peka! i bawic sie w remontowanie ponawiam pytanie o okna: co ostatecznie przesadzilo o wyborze okien konkretnej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts