KOnsky 24.07.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam Proszę o namiary na dobrego i solidnego dachowca - PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.07.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Czy ktoś nie potrzebuje stempli o wysokości 2,7-2.8. Stemple są nowe, nieuzywane, przywiezione na moja budowę. Niestety ja potrzebuje 3 metrowe. Stemple do odebrania w Golasowicach, cena 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.07.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Miałem "doswiadczenie" z w/w przedstawicielami Oknoplastu . Zakupiłem u nich okna, rolety i parapety zewnętrzne. Monataż przeciętny . Było dużo niedoróbek. Z opóźnieniem, ale wszystkie mi poprawiono. Na chwilę obecna to druga opinia. Pierwsza dot. montażu okien Jezierskiego i tez były zatrzeżenia. Najgorsze, że człowiek musiałby się na wszystkim znać i każdego pilnować. Czy ktoś ma okna Grzomby - robią ta tym samym profilu co Jezierski, nie wiem jak z cenami i jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 ja robilam wycene na profilach veka kolo tesco /maciek tak radzil/ dostalam to co chcialam o 3k taniej niz w "Oknach z Krakowa" na chrobrego ... w sumie za zestaw z mega drzwiami przesownymi 13 tys to chyba dobra propozycja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.07.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Witam Proszę o namiary na dobrego i solidnego dachowca - PLEASE dolacze sie do prosby ... murarza juz mam teraz dachowca poszukuje!!! najlepiej z terminami na pozna jesien i takiego co lubi prace w niskich temperaturach !! Edytowane 24 Lipca 2010 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 jeszcze pytanko 2k za kier buda to duzo czy malo czy jakos tak OK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 24.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 witam mysmy zapłacili 1,5k u naszego projektanta, który ma też uprawnienia na kier-buda. Mysle, że 2k to nie dużo i nie mało, tak w sam raz, oczywiście wszystko zależy od ilości jego wizyt na budowie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagunaiii 24.07.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam czy ma ktos z was dachwoke ruupceramica rubin 13v kolor kasztan? jesli tak to prosilbym o zdjecia My mamy taką na dachu tylko że kolor czarny brylant poniżej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.07.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam,od Grzomby nie kupiłabym w życiu okien,jaka tam jest nie fachowa,nie profesjonalna obsługa buuu.A czy ktoś może coś powiedzieć o montażu okien przez AP Żory??Mam nadzieję,że jeszcze miesiąc i będziemy okna wstawiać.I jeszcze mam jedno pytanie jakie jest to super przesuwne okno??Jakie ma wymiary,czy jest dwukwaterowe??Ile kosztowało samo to okno?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba77 25.07.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 powiedzcie mi do kogo w rybniku isc zeby wycenic okna na profilach veka ?? wiem gdzie tanio w wodzislawu dostane ale chce porownac ceny ... Veka to chyba KONSEK okucia Roto z tego co pamiętam na Placu Wolności w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.07.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam,od Grzomby nie kupiłabym w życiu okien,jaka tam jest nie fachowa,nie profesjonalna obsługa buuu.A czy ktoś może coś powiedzieć o montażu okien przez AP Żory?? Mam nadzieję,że jeszcze miesiąc i będziemy okna wstawiać.I jeszcze mam jedno pytanie jakie jest to super przesuwne okno??Jakie ma wymiary,czy jest dwukwaterowe??Ile kosztowało samo to okno?? Pozdrawiam. My akurat z obsługi bylismy bardzo zadowoleni. Pani, która niewiele wiedziała wysłała nas do technologa, który wszystko pokazał i wyjaśnił. Ale ostatecznie jakie są te okna to trudno po takiej rozmowie osądzić. Dlatego szukamy osób, które mają okna Grzomby u siebie. Oferta a AP Żory (nas interesują ciepłe okna z szyba 0,5) była najdroższa. Jezierski w granicach 16 000, Oknoplast Kraków 18 500 AP 22000. Nie mamy jeszcze oferty Grzomby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ster72 25.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam! Jestem nowy proszę o wyrozumiałość.Właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę upragnionego domu z Starostwa Powiatowego.Plac budowy znajduje się w pięknie położonym miejscu pomiędzy Rydultowami a Pszowem.Proszę o pomoc przy zakupie desek potrzebnych do szałowania, ok. 5 kubików. Proszę o namiar na dobry tartak.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 25.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 witam sprzedam stemple o dł 220-225 ok 30-40 szt i 275-280 ok 130-140 szt cena do uzgodnienia czekam na propozycje odbiór w Mikołowie 503-874-559 Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ster72 25.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Witam!Proszę o pomoc.Jak obliczyć ilość potrzebnych bloczków betonowych? Poszukuję bloczków betonowych 14x24x38. Proszę o pomoc gdzie najtaniej. Edytowane 25 Lipca 2010 przez Ster72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 25.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 allegro szukaj gliwice sosnicowice czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 25.07.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 My mamy zamówione okna z Oknoplastu Kraków przedstawicielstwo Rybnik super faceci idzie się z nimi dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.07.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jak ktoś szuka ziemi już takiej "exclusive" pod kwiatki i roślinki to ja znalazłam. Niesamowita okazja, na Allegro. Już przyjechała. Czarnoziem kopany w lesie pod stawy rybne, bajka - o kwasowości od 5,5 - 6,0 PH. 30 zł za metr sześcienny. Na STARA wchodzi około 8 kubików. Pan oferuje transport : 2,50 zł za kilometr. W razie czego pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Veka to chyba KONSEK okucia Roto z tego co pamiętam na Placu Wolności w Rybniku nie za ciekawa mi konsek oferte zrobil ... taniej niz w oknach z krakowa ale droooozej niz na żorskiej ... .I jeszcze mam jedno pytanie jakie jest to super przesuwne okno??Jakie ma wymiary,czy jest dwukwaterowe??Ile kosztowało samo to okno?? Pozdrawiam. moje super przesówne okno ma wymiar 4x90cm - 2 okna fix po zewnetrznej a wewnetrzne 2 skrzydla przesówne koszt takiego okna to gdzie ide jest skrajnie rozny od 11 do 6 tys ... chyba powinnam to odwrotnie napisac ... od 6 do 11 tys ... nie wiem co to znaczy ze jest dwukwaterowe ... pan mi powiedzial ze to zlozenie dwoch przesownych okien ... rolety do tego beda 3 czesciowe ... oddzielnie czesci na fixy i oddzielnie na czesc otwierana ... Witam!Proszę o pomoc.Jak obliczyć ilość potrzebnych bloczków betonowych? Poszukuję bloczków betonowych 14x24x38. Proszę o pomoc gdzie najtaniej. ja zdecydowanie najtaniej dostalam w matuszku po 2,99 za 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz1973 25.07.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Przestrzegam wszystkich budujących przed firmą Pana Szymańskiego - TECH-BUD. Podobnie jak użytkownika oko_81 tak i u mnie wykonanie konstrukcji dachu zakończyło się całkowitą rozbiórką. podbitka która wykonał pan Szymański wytrzymała 4dni, do pierwszego mocniejszego wiatru. w koło kominów same dziury, dach przeciekający. dachówka układana na dachu była wciągana tam wiadrem po 4sztuki. źle położona. umowa na wykonanie była na miesiąc a trwało to miesięcy dziewięć. przychodzili co drugi dzień, albo jak im pasowało. Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji na na temat tej firmy to zapraszam do pisania na prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ster72 25.07.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 mea dziękuję na pewno zadzwonię.Jeszcze jedno może ktoś poleci jakąś solidną firmę budowlaną.Planuję (chciałbym!?) do końca tego roku wyjść z ziemi na poziom 0.(pod połową domu ma być piwnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts