mea 26.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Mogę jeszcze zapytać ile to okno 4 częściowe ma szerokości.Bardzo drogie wydają mi się te kwoty od 6-11 tysięcy.Dwukwaterowe dla mnie to okno podzielone na dwie części.Nasze ma 270 cm szerokości,podzielone na dwie części.Cena ok.4500 tysiąca.Nie spotkałam się z innymi przesuwnymi oknami podczas poszukiwań.Może mi wytłumaczycie jakie są to systemy? Aga proszę o namiary na tą ziemię z allegro. wyobraz sobie 2 okna przesowne zlozone do kupy patrzac na okno /powiedzmy od lewej/ jest jedno stale skrzydlo, nastepne przesowne w lewo, kolejne przesowne w prawo i prawy fix ... calosc ma 3,6m /otwor/ na cene skladaja sie 2 okna przesowne kazde po ok 3 tys Witam czy moze sie ktos podzielic doswiadzeniami z dachówka niewiemy co wybrac a na forum pisza ze ruppceramika jest kiepska ,co mozecie polecic a moze i gdzie zakupic pozdrawiam my wybralismy braas celtycka ... ale to betonowa jest ... Witam.Mam pytanie gdzie polecacie zrobić projekt łazienek i kuchni.Gdzie są fajne salony łazienek w Rybniku i okolicach.Odwiedziłam już Kucza,Galeria Królewska i Sanimex. Pozdrawiam. polecali tu juz niejednokrotnie salon lazienek nad hermesem ... a od kuchni mam stolarza ktory robi meble na wymiar /gsc jest wolny ale jak odpicuje robote to mucha nie siada/ ma konkretne pomysly i swietnie wykorzystuje przestrzen !! a zaprojektowac sobie mozna samemu my odpalimy sweet home 3d i sprobujemy wymodzic cos smi dla zainteresowanych moze byc i namiar na stolarza ... zabudowy czy inne takie to dla goscia bulka z maslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 26.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 mea ,no betonowa własnie chyba nie choc kto wie co z tego jeszcze wyjdzie narazie zbieram namiary i opiniepozdrawiam my wybralismy braas celtycka ... ale to betonowa jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 26.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) my wybralismy braas celtycka ... ale to betonowa jest ... też mamy braas celtycką akurat taka mi się podobała i była w rozsądnej cenie a i tak dłużej poleży na dachu niż papa, gont, blacha Edytowane 26 Lipca 2010 przez sylwiap-w29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 26.07.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ale mnie sylwiap-w29 nakrecasz ,naazie sie orientuje ale kto wie moze sie skusze hehe ,szczeze to zaduzo czytam i juz mam metlik w głowie ,jutro jeszcze zadzwonie do swoich fachowców co oni na to ,ale wydaje mi sie ze chłopaki to moga zachwalac taka dachówke ktura im pasuje do układania a nie patrza na klienta ,no zobaczymy a moze jak zabacze tan wasz dach to wszystko prysnie he pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 26.07.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czesc!Poszukuje solidnego wykonawcy do instalacji wod-kan. Pilne. DziekujeTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No Kochani, uroczyście zawiadamiam, że prawie po dwóch latach męki ( ) w dniu dzisiejszym zakończyłam budowę domu ! Od dnia dzisiejszego to już nie "budowa"... ale nasz DOM ! Właśnie odebrany, numer już nadany, jeszcze "ciepły". Hurrrrrrrra ! ! ! :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: http://images50.fotosik.pl/319/e162aa96535bac90.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 27.07.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.07.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki, Justynko !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 27.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Gratuluję serdecznie ))) Niech się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 27.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dołączam się do gratulacji Ale również trochę zazdroszczę. Też bym już tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 27.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Aga - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.07.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dziękuję, Kochane ! Ach, życie jest piękne !!! Zobaczycie, jak szybko Wam zleci - za jakiś czas JA będę WAM gratulować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 27.07.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Mam nadzieję, że jak najszybciej U nas strop zalany, w czwartek przychodzi murarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 27.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No to garatulacje !!!!! ale wam fajnie hmm no to dzis bibka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.07.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki, dzięki, dzięki ! Dzisiaj świętujemy w naszym DOMKU we dwoje... ale po przeprowadzce ( ta sobota ).... pewnie co weekend parapetówa za parapetówą, hahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.07.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 GRATULACJE kiedy pierwsza noc ? juz za Wami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Już była - niejedna. Fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 27.07.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ja też dołączam się do gratulacji U nas dopiero piwnica powstaje, a też chciałabym już się przeprowadzać Ach jeszcze tyle przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 27.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Rozmawiałem z szefem budowy i zachwalał brassa mowi ze teraz maja dobre dachowki i je poleca ,tylko kolor wybrac mowi ,co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 27.07.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 AGA NR 1 Również Gratulacje!!!!! PSMam nadzieję że zostaniesz na forum i będziesz dalej udzielać rad innym mniej doświadczonym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts