Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mogę jeszcze zapytać ile to okno 4 częściowe ma szerokości.Bardzo drogie wydają mi się te kwoty od 6-11 tysięcy.Dwukwaterowe dla mnie to okno podzielone na dwie części.Nasze ma 270 cm szerokości,podzielone na dwie części.Cena ok.4500 tysiąca.Nie spotkałam się z innymi przesuwnymi oknami podczas poszukiwań.Może mi wytłumaczycie jakie są to systemy?

Aga proszę o namiary na tą ziemię z allegro.

wyobraz sobie 2 okna przesowne zlozone do kupy :) patrzac na okno /powiedzmy od lewej/ jest jedno stale skrzydlo, nastepne przesowne w lewo, kolejne przesowne w prawo i prawy fix ... calosc ma 3,6m /otwor/ na cene skladaja sie 2 okna przesowne kazde po ok 3 tys

Witam

czy moze sie ktos podzielic doswiadzeniami z dachówka niewiemy co wybrac a na forum pisza ze ruppceramika jest kiepska ,co mozecie polecic a moze i gdzie zakupic

pozdrawiam

my wybralismy braas celtycka ... ale to betonowa jest ...

Witam.Mam pytanie gdzie polecacie zrobić projekt łazienek i kuchni.Gdzie są fajne salony łazienek w Rybniku i okolicach.Odwiedziłam już Kucza,Galeria Królewska i Sanimex.

Pozdrawiam.

polecali tu juz niejednokrotnie salon lazienek nad hermesem ... a od kuchni mam stolarza ktory robi meble na wymiar /gsc jest wolny ale jak odpicuje robote to mucha nie siada/ ma konkretne pomysly i swietnie wykorzystuje przestrzen !! a zaprojektowac sobie mozna samemu :) my odpalimy sweet home 3d i sprobujemy wymodzic cos smi :)

dla zainteresowanych moze byc i namiar na stolarza ... zabudowy czy inne takie to dla goscia bulka z maslem :)

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mnie sylwiap-w29 nakrecasz ,naazie sie orientuje ale kto wie moze sie skusze hehe ,szczeze to zaduzo czytam i juz mam metlik w głowie ,jutro jeszcze zadzwonie do swoich fachowców co oni na to ,ale wydaje mi sie ze chłopaki to moga zachwalac taka dachówke ktura im pasuje do układania a nie patrza na klienta ,no zobaczymy a moze jak zabacze tan wasz dach to wszystko prysnie he

pozdrawiam

No Kochani,

uroczyście zawiadamiam, że prawie po dwóch latach męki ( ;) ) w dniu dzisiejszym zakończyłam budowę domu !

Od dnia dzisiejszego to już nie "budowa"... ale nasz DOM !

Właśnie odebrany, numer już nadany, jeszcze "ciepły".

Hurrrrrrrra ! ! !

:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

http://images50.fotosik.pl/319/e162aa96535bac90.gif