janusz242 28.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam Jestem tutaj nowy Zamierzamy z żonką budowac dom w okolicy Wodzisławia Śląskiego. W tej chwili mamy juz pozwolenie na budowę,wkrótce zamierzamy zabrac sie za budowe piwnic. Szukamy desek do szałunku 1 raz użytych w przystępnej cenie,może ma ktoś na zbyciu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 28.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Z nudów wieczornych przejżałam wasze foto dzienniki ale fajnie macie ze już cośsię dzieje namacalnego. Time papierologia jest długa i nudna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.07.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No Kochani, uroczyście zawiadamiam, że prawie po dwóch latach męki ( ) w dniu dzisiejszym zakończyłam budowę domu ! Od dnia dzisiejszego to już nie "budowa"... ale nasz DOM ! Właśnie odebrany, numer już nadany, jeszcze "ciepły". Hurrrrrrrra ! ! ! :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: http://images50.fotosik.pl/319/e162aa96535bac90.gif NO JEST CZEGO GRATULOWAC !! BRAWO !! Rozmawiałem z szefem budowy i zachwalał brassa mowi ze teraz maja dobre dachowki i je poleca ,tylko kolor wybrac mowi ,co wy na to? nam tez polecaja brassa i biore braz Witam.Ma ktoś na sprzedaż lub namiar na tartaki w okolicy,gdzie można kupić niedrogo deski szalunkowe? tartak w szanie na skrzyszowskiej albo jak sie do lesniczowki jedzie w wodzislawiu - ponoc najtaniej i dobre drewno witam proszę o namiary na wykonawców centralnego odkurzania (same rury) i dgp (same rozprowadzenie po chałupce) chcę to jednak zrobic jeszcze przed tynkami stąd prośba o namiary - temat dość palący. Z góry dzieki za namiary - jak mozna to ew z jaką gotówką należy się z tym zmierzyć ps. Gratulacje AGA na wodzislawskiej jest firma ktora od lat zajmuje sie centralnymi odkurzaczami .. .w dolku popielowskim to jest !! przy swiatlach jest wielki szyld - gosc jest dobry tani i sprawdzony !! znajomym w wodziu instalacje wycenili na 1500 a on za 1300 zrobil ze wszystkim Prefrow. Negocjuj AGA - Congratulations !!! ile w prefrowie za bloczek 14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.07.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Z nudów wieczornych przejżałam wasze foto dzienniki ale fajnie macie ze już cośsię dzieje namacalnego. Time papierologia jest długa i nudna :/ najnudniejsze na swiecie jest czekanie na pozwolenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 28.07.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 JANUSZ 242 witaj MEA a jaki wybrałas model? ja nadal czekam na kosztorys z budozbytu jak juz cos bede wiedział dam znac bedziem sie targowac a co IRB poczekaj jak ruszysz z robotka to fiufiu.........zobaczysz jak zleci hehe damy rade ,wkoncu spełniamy marzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 29.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A ja tak sobie chciałam pochwalić firmę Darco - i ich sklep firmowy z Krakowa. Pojechaliśmy po zestaw do rozprowadzenia ciepłego powietrza z kominka bo uważałam , że tam fajnie nam wsio wytłumaczą co i jak zrobić. I oczywiście , że tak , tylko Pan zaproponował cenę , że nam się odechciało samym montować ))) i przyjadą zrobią i żaden problem z odległością. No relaks pełen ) Mąż uszczęśliwiony, że moje wymądrzanie będą musieli znieść inni przedstawiciele jego płci ) ale Pan twierdzi, że dają radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 29.07.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mąż uszczęśliwiony, że moje wymądrzanie będą musieli znieść inni przedstawiciele jego płci . Normalnie muszę to dać przeczytać mojemu M, bo on twierdzi, że to tylko ja się tak wymądrzam na budowie. I nie chce mi uwierzyć, że nie jestem osamotniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 29.07.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Biora od 80-90 zł, ja wynegocjowalam 70 zl z przygotowaniem to chyba dobra cena . Alex4 - serdeczne dzięki AGA NR 1 Gratuluję i bardzo się cieszę że dołączyłaś do grupy szczęśliwców mieszkających już u SIEBIE. Ja już powoli tracę chęci i wypalam się, ale jak widzę i słyszę takie informacje jak Twoja to zaś się podbudowuję że to już, już ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 29.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 3 kręgi betonowe nieużywane (fi zdaje się 1200 x 500) z pokrywą za półdarmo sprzedam. Transport we własnym zakresie - centrum Rybnika. http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 29.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ewuś i ta firma aż z Krakowa ma przyjechać? Mów mi wszystko na ten temat bo też chcemy zrobić DGP a na razie nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 29.07.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A ja tak sobie chciałam pochwalić firmę Darco - i ich sklep firmowy z Krakowa. Pojechaliśmy po zestaw do rozprowadzenia ciepłego powietrza z kominka bo uważałam , że tam fajnie nam wsio wytłumaczą co i jak zrobić. I oczywiście , że tak , tylko Pan zaproponował cenę , że nam się odechciało samym montować ))) i przyjadą zrobią i żaden problem z odległością. No relaks pełen ) Mąż uszczęśliwiony, że moje wymądrzanie będą musieli znieść inni przedstawiciele jego płci ) ale Pan twierdzi, że dają radę . Proszę o namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 29.07.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Proszę o namiary.. Ewuś i ta firma aż z Krakowa ma przyjechać? Mów mi wszystko na ten temat bo też chcemy zrobić DGP a na razie nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać Tak przyjadą z Krakowa albo nie wiem skąd )) Pojechalismy z projektem, Pan spojrzał poogladał i zaproponował cenę z robocizną hehehe która nam się bardzo spodobała. Oni sa producentem tych urządzeń , rur i innych do tego rozprowadzenia i maja własną firmę monterską http://www.darco.com.pl/kontakt/ tutaj strona producenta i adres Sklepu firmowego w Krakowie )) A co ja mam do powiedzenia, no chcemy to mechanicznie rozprowadzić do łazienek i pralni oraz pokoi dzieci i do otwartego na półpiętrze gabinetu. Dzienny pokój ogrzewany oczywiście kominkiem samym w sobie. I tyle, . W sumie to miałam jakiś bliżej określony plan jak to porozprowadzać i pojechaliśmy po ten sprzęt i tam mielismy się dopytac szczegółów. Ale wyjechaliśmy usatysfakcjonowani w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.07.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Alex4 - serdeczne dzięki AGA NR 1 Gratuluję i bardzo się cieszę że dołączyłaś do grupy szczęśliwców mieszkających już u SIEBIE. Ja już powoli tracę chęci i wypalam się, ale jak widzę i słyszę takie informacje jak Twoja to zaś się podbudowuję że to już, już ..... Dziękuję serdecznie. Ja też miałam kilka / kilkanaście momentów zwątpienia. Ba, nawet czarnej rozpaczy ! Kilka razy chciałam nawet cytuję siebie : "spalić tę budę" i mieć w końcu święty spokój ! Ale potem znów zbiera się siły i chęci. I buduje się / wykańcza / urządza dalej.... Wytwałości. Warto. :) Trzymam za WAS WSZYSTKICH kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 29.07.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 dzięki za namiary na centralne odkurzanie.proszę jeszcze zadowolonych użytkowników forum o namiar na fachowca od instalacji systemu dgp z kominka - chciałbym zroboc to jeszcze przed tynkami a te tuż tuz bo w drugiej połowie sierpniaz góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 30.07.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hej, Czy ktoś z Was robił ogrzewanie podłogowe z pieca? Jaka wylewka na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 30.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hej, Czy ktoś z Was robił ogrzewanie podłogowe z pieca? Jaka wylewka na to? Że jak z pieca, no chyba wszystkie z pieca czy coś mi się merdoli ?? My mamy 6 cm - ogrzewanie gazowe, nie wiem czy to ma znaczenie. Bedziemy wylewac na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 30.07.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Że jak z pieca, no chyba wszystkie z pieca czy coś mi się merdoli ?? My mamy 6 cm - ogrzewanie gazowe, nie wiem czy to ma znaczenie. Bedziemy wylewac na dniach. Chodziło mi o ogrzewanie z pieca na ekogroszek. Jaka wylewka - miałam na myśli jaki rodzaj betonu oraz w jaki sposób zalewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smarki 30.07.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Rozmawiałem z szefem budowy i zachwalał brassa mowi ze teraz maja dobre dachowki i je poleca ,tylko kolor wybrac mowi ,co wy na to? Mam Braas Celtycka w graficie. Cena super, wygląd elegancki - wiedziałem że muszę ją mieć. Prosta, żadnych problemów przy układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 30.07.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Mam Braas Celtycka w graficie. Cena super, wygląd elegancki - wiedziałem że muszę ją mieć. Prosta, żadnych problemów przy układaniu. Hej:) Ja tez juz na 90% jestem nastawiony na Brassa niewiem moze Bałtycka lub Celtycka czekam na wycene od naszego zaopatrzeniowca,i bedziemy widziec bo teraz to tylko chodzi o cene:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GracjanG 30.07.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Prefrow - bloczek 14 - 2.93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts