Jasek 11.08.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Co do transportu to mi tanio brali pod numerem 501460392 BTW Mozecie polecic jakiegos dobrego i taniego elektryka do robienia instalacji z gorki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 11.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 w starych a czemu pytasz ?? bo ja sie bede wyprowadzal z boguszowic do jankowic a w ktorym miejscu dokladnie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 11.08.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Gdzie można najtaniej kupic beton B-20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.08.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Co do transportu to mi tanio brali pod numerem 501460392 BTW Mozecie polecic jakiegos dobrego i taniego elektryka do robienia instalacji z gorki dzieki pan robert 693 814 215 bo ja sie bede wyprowadzal z boguszowic do jankowic a w ktorym miejscu dokladnie sie budujecie? na gronowej 9 /calkiem pod lasem/ start prac zaplanowany na piatek /tyczenie/ i w sobote wjazd koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samborela 11.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzien Dobry wszystkim Czy ktos z budujacych zna murarza Nosiadka z Jankowic Rybnickich i moze sie na jego temat wypowiedziec czy jest dobry i jaki jest w cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 11.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 pan robert 693 814 215 na gronowej 9 /calkiem pod lasem/ start prac zaplanowany na piatek /tyczenie/ i w sobote wjazd koparki gronowa to kolo mojego kolegi to powodzenia w tyczeniu i kopaniu, teraz to juz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 11.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Gdzie można najtaniej kupic beton B-20? Gdy ja zalewałam ławy najtaniej miał Matuszek. Jak teraz to nie wiem. Zadzwoń do Lubaru, Budo-Zbytu, Matuszka, Bud-Betu i popytaj. Najlepiej o usługę betonowania wtedy doliczają 7% Vat a nie 22%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 11.08.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Gdzie można najtaniej kupic beton B-20? Ja brałem w zeszłym tygodniu B25 na garaż i najtaniej mi dał Prewrow idzie się z nimi dogadać i Wibrator do betonu podczas wylewania gratis dodają przy belkach to superowa sprawa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.08.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A gdzie te dziergowice się znajdują? jakiś kierunkowy dziwny 77? To chyba transport wyjdzie duzo do mnie na wieś Pozdrawiam, monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 11.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja brałem w zeszłym tygodniu B25 na garaż i najtaniej mi dał Prewrow idzie się z nimi dogadać i Wibrator do betonu podczas wylewania gratis dodają przy belkach to superowa sprawa:D Ile dawałeś za kubik i jaka byłą minimalna ilość - w przyszłym tygodniu robię ławy, także też mnie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 11.08.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A gdzie te dziergowice się znajdują? jakiś kierunkowy dziwny 77? To chyba transport wyjdzie duzo do mnie na wieś Pozdrawiam, monia Z Dziergowic do Rybnika jest 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 11.08.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pustaków. Mam wycenę z Handlobudu na Leiera i Winerbergera. Różnica w cenie na całym parterze między jednym a drugim to 350 zł czyli niewiele. Tylko pytanie, który lepszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 11.08.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pustaków. Mam wycenę z Handlobudu na Leiera i Winerbergera. Różnica w cenie na całym parterze między jednym a drugim to 350 zł czyli niewiele. Tylko pytanie, który lepszy??? Ja też będę brał z Handlobudu i różnica między nimi też jest niewielka - biorę Winebergera, jakoś dłużej jest na rynku i ma generalnie lepsze oceny - choć pewnie jakbym wziął Leiera to też byłbym zadowolony i pewnie po tygodniu zapomniał o temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 11.08.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja też będę brał z Handlobudu i różnica między nimi też jest niewielka - biorę Winebergera, jakoś dłużej jest na rynku i ma generalnie lepsze oceny - choć pewnie jakbym wziął Leiera to też byłbym zadowolony i pewnie po tygodniu zapomniał o temacie A jaką cenę Ci dali w Handlobudzie, jeżeli można wiedzieć, bo ja mam zamiar jeszcze coś utargować i Twoja propozycja może być pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 11.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pustaków. Mam wycenę z Handlobudu na Leiera i Winerbergera. Różnica w cenie na całym parterze między jednym a drugim to 350 zł czyli niewiele. Tylko pytanie, który lepszy??? Z moich (i nie tylko) doświadczeń wynika że Leier jest bardziej kruchy. Jeśli w podobnej cenie to brałbym Winerbergera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 11.08.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pustaków. Mam wycenę z Handlobudu na Leiera i Winerbergera. Różnica w cenie na całym parterze między jednym a drugim to 350 zł czyli niewiele. Tylko pytanie, który lepszy??? Ja miałam ścianki działowe robione w jednej cześci z Leiera i w drugiej z Wnerbergera. Te pierwsze czyli Leier bardziej się kruszyły i były bardziej krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 11.08.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Gdzie można najtaniej kupic beton B-20? już bym nie brała betonu z Lubaru bo za bardzo pęka mimo dobrej pielęgnacji...teraz mam koszmary , że mi to kiedyś spadnie na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.08.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziwne Sylwia,my zamawialiśmy beton na cały dom z Lubaru i nie mieliśmy ani jednego pęknięcia.Strop nad parterem zalewalismy jak był upał,wystarczyło polewać co 2-3 godzinki i jest git.Budujemy z Leiera słowackiego i jest prościutki i nie kruszy się wogóle.Opinie o krzywym i pękającym są na polskiego Leiera i też się bałam takiego brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucy1982 11.08.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 No, no, interesujące. A kiedy kupowałaś?? I podaj proszę namiary na jakiegoś konkretnego handlowca z Lubaru, bo ja narazie trafiam na jakiś niekumatych Kupowałam w biurze bez udzialu handlowca -jest tam taki P. Slawek Gaszka (stacjonuje tam na Rymerze) a dokupowałam 2 tyg. temu resztę bo tyle brakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucy1982 11.08.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziwne Sylwia,my zamawialiśmy beton na cały dom z Lubaru i nie mieliśmy ani jednego pęknięcia.Strop nad parterem zalewalismy jak był upał,wystarczyło polewać co 2-3 godzinki i jest git. Budujemy z Leiera słowackiego i jest prościutki i nie kruszy się wogóle.Opinie o krzywym i pękającym są na polskiego Leiera i też się bałam takiego brać. Ja też lałam z Lubarem - bezproblemowo i łatę też dali, choć muszę przyznać że sumiennie polewałam 2 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts