Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do transportu to mi tanio brali pod numerem 501460392 BTW Mozecie polecic jakiegos dobrego i taniego elektryka do robienia instalacji z gorki dzieki

pan robert 693 814 215

bo ja sie bede wyprowadzal z boguszowic do jankowic :) a w ktorym miejscu dokladnie sie budujecie?

na gronowej 9 /calkiem pod lasem/

start prac zaplanowany na piatek /tyczenie/ i w sobote wjazd koparki :)

Ja brałem w zeszłym tygodniu B25 na garaż i najtaniej mi dał Prewrow idzie się z nimi dogadać i Wibrator do betonu podczas wylewania gratis dodają przy belkach to superowa sprawa:D

Ile dawałeś za kubik i jaka byłą minimalna ilość - w przyszłym tygodniu robię ławy, także też mnie interesuje?

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pustaków. Mam wycenę z Handlobudu na Leiera i Winerbergera. Różnica w cenie na całym parterze między jednym a drugim to 350 zł czyli niewiele. Tylko pytanie, który lepszy???

Ja też będę brał z Handlobudu i różnica między nimi też jest niewielka - biorę Winebergera, jakoś dłużej jest na rynku i ma generalnie lepsze oceny - choć pewnie jakbym wziął Leiera to też byłbym zadowolony i pewnie po tygodniu zapomniał o temacie ;)

Ja też będę brał z Handlobudu i różnica między nimi też jest niewielka - biorę Winebergera, jakoś dłużej jest na rynku i ma generalnie lepsze oceny - choć pewnie jakbym wziął Leiera to też byłbym zadowolony i pewnie po tygodniu zapomniał o temacie ;)

A jaką cenę Ci dali w Handlobudzie, jeżeli można wiedzieć, bo ja mam zamiar jeszcze coś utargować i Twoja propozycja może być pomocna :p

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pustaków. Mam wycenę z Handlobudu na Leiera i Winerbergera. Różnica w cenie na całym parterze między jednym a drugim to 350 zł czyli niewiele. Tylko pytanie, który lepszy???

Z moich (i nie tylko) doświadczeń wynika że Leier jest bardziej kruchy. Jeśli w podobnej cenie to brałbym Winerbergera

Ja miałam ścianki działowe robione w jednej cześci z Leiera i w drugiej z Wnerbergera. Te pierwsze czyli Leier bardziej się kruszyły i były bardziej krzywe ;)

Dziwne Sylwia,my zamawialiśmy beton na cały dom z Lubaru i nie mieliśmy ani jednego pęknięcia.Strop nad parterem zalewalismy jak był upał,wystarczyło polewać co 2-3 godzinki i jest git.

Budujemy z Leiera słowackiego i jest prościutki i nie kruszy się wogóle.Opinie o krzywym i pękającym są na polskiego Leiera i też się bałam takiego brać.

No, no, interesujące. A kiedy kupowałaś?? I podaj proszę namiary na jakiegoś konkretnego handlowca z Lubaru, bo ja narazie trafiam na jakiś niekumatych :p

Kupowałam w biurze bez udzialu handlowca -jest tam taki P. Slawek Gaszka (stacjonuje tam na Rymerze) a dokupowałam 2 tyg. temu resztę bo tyle brakło.

Dziwne Sylwia,my zamawialiśmy beton na cały dom z Lubaru i nie mieliśmy ani jednego pęknięcia.Strop nad parterem zalewalismy jak był upał,wystarczyło polewać co 2-3 godzinki i jest git.

Budujemy z Leiera słowackiego i jest prościutki i nie kruszy się wogóle.Opinie o krzywym i pękającym są na polskiego Leiera i też się bałam takiego brać.

Ja też lałam z Lubarem - bezproblemowo i łatę też dali, choć muszę przyznać że sumiennie polewałam 2 razy dziennie.