mea 16.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a i jeszcze pomecze was o to czy wiecie ktora z lokalnych betoniarni ma pompogruszke ?? potrzebuje 8 kubikow chudego wylac do lawy i najlepiej wlasnie pompogruszka ale matuszki nie maja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 16.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a i jeszcze pomecze was o to czy wiecie ktora z lokalnych betoniarni ma pompogruszke ?? potrzebuje 8 kubikow chudego wylac do lawy i najlepiej wlasnie pompogruszka ale matuszki nie maja ... Ostatnio widziałem taką z Lubaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.08.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a i jeszcze pomecze was o to czy wiecie ktora z lokalnych betoniarni ma pompogruszke ?? potrzebuje 8 kubikow chudego wylac do lawy i najlepiej wlasnie pompogruszka ale matuszki nie maja ... budozbyt ma napewno, ale co za roznica jak cena ta sama niewazne jakie auto pzyjedzie czy 2 auta przyjada, a matuszek ma chyba najtanszy beton . 8 kubikow to jest prawie cale auto bo max woza po 9m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 budozbyt ma napewno, ale co za roznica jak cena ta sama niewazne jakie auto pzyjedzie czy 2 auta przyjada, a matuszek ma chyba najtanszy beton . 8 kubikow to jest prawie cale auto bo max woza po 9m3 tylko jak sie bierze do 10 kubikow to sie doplaca 100 za gruszke i 50 za pompe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.08.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 aga troche luzu w tych wypowiediach !! nie ty tu panem i wladca i nie kazdy ma nocki na czytanie calego forum !! A nie zrozumiałaś tej wklejonej przeze mnie buźki : " " ??? Po zdaniu : "Takim osobom mówimy tu "NIE" ! Szkoda. Może się wcześniej zastanów dwa razy zanim zaczniesz bluzgać na kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 tylko jak sie bierze do 10 kubikow to sie doplaca 100 za gruszke i 50 za pompe !! brałam w ub. tyg 10m3 i nic nie dopłacałam a były 2 auta, jutro przyjezdza 7,5m3 i tez nic nie wiem zebym miała dopłacać; budozbyt wprowadził opłatę za transport auta 10t - dopłata 100zł, ale nie dotyczy to betonu, by the way...kupował ktos ostatnio żwir drenażowy w budozbycie ? ja płaciłam 52zl/t (z transportem 55zl/t) - dostał ktoś lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 16.08.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dziękuję za wypowiedzi Jeszcze jedno mnie teraz nurtuje, czy piece z podajnikiem szufladowym a tłokowym to jest to samo??? Przepraszam jeśli głupie pytania zadaje ale dopiero od wczoraj wdrażam się w temat Z tego co słyszę jest problem u nas z ekogroszkiem, ciążko go dostać a już tym bardziej w rosądnej cenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.08.2010 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 A nie zrozumiałaś tej wklejonej przeze mnie buźki : " " ??? Po zdaniu : "Takim osobom mówimy tu "NIE" ! Szkoda. Może się wcześniej zastanów dwa razy zanim zaczniesz bluzgać na kogoś. kobieto gdzie tam bylo bluzganie ?? spokojnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 17.08.2010 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 a i jeszcze pomecze was o to czy wiecie ktora z lokalnych betoniarni ma pompogruszke ?? potrzebuje 8 kubikow chudego wylac do lawy i najlepiej wlasnie pompogruszka ale matuszki nie maja ... Jeśli chodzi o pompo gruszkę to takowe mają na 100% "Prewrow" w Rydułtowach do mnie tylko tak wozili jestem zadowolony strasznie oto telefon kontaktowy: Telefon(y) (32)4577282 7294661 [email protected] http://www.prefrow.com.pl 2 tygodnie temu brałem B -25 w cenie 200 zł/za m3 w ilości 7 m3 kierownik jest oki można z nim negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 17.08.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 a i jeszcze pomecze was o to czy wiecie ktora z lokalnych betoniarni ma pompogruszke ?? potrzebuje 8 kubikow chudego wylac do lawy i najlepiej wlasnie pompogruszka ale matuszki nie maja ... Spróbuj w Bud-Bet (Żory). Niestety nie mam telefonu przy sobie, ale sprubój poszukać na necie. Ja cały beton brałam od nich. Nic mi nie popękało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolumb7009 17.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witamgładzie gipsowe,,równanie ścian.....-- kto w naszym rejonie robi takie rzeczy solidnie ( no i nie za wszystkie pieniądze )pzdrJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 17.08.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam Dawno mnie tu nie było, a tu takie dyskusje się toczą Widzę że roboty u wszystkich posuwają się do przodu Chciałam zapytać czy macie jakieś namiary na tanie materiały do drenażu - rury, studzienki, itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 17.08.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam Dawno mnie tu nie było, a tu takie dyskusje się toczą Widzę że roboty u wszystkich posuwają się do przodu Chciałam zapytać czy macie jakieś namiary na tanie materiały do drenażu - rury, studzienki, itp.? Witam My w zeszłym tygodniu skończyłem kompletować osprzęt drenarski a mianowicie: ( Najtańsze ceny w Rybiku jakie spotkaliśmy) Rury fi 315 najtaniej w Rybniku ma Lubar (ul. Rymera) dł 1,5 m cena 63,75 zł/szt dł 2,0 m cena 85,00 zł/szt Rura drenarska fi 100 najtaniej dostałem od Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe IMPET - STYL - PLUS Jerzy Foluszczyk ul. Raciborska 302 44-280 Rydułtowy 60 mb cena 3,20 za metr z transportem Przez internet zakupiliśmy z Bielska :trasport gratis ( tele: 692 24 98 67 lub [email protected] NA TERENIE POLSKI POŁUDNIOWEJ I CENTRALNEJ MOŻLIWOŚĆ DOSTAWY GRATIS!!!) Geowłuknina 0,5 82,50 (0,5 m x 60 mb = 30 m2 razy 2,75 zł = 82,50 zł) 26 listew zamykajšcych o długoci 2mb po 7,99 sztuka Folia Kubełkowa 2 m wysoka Budo-Zbyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 17.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Zostało mi kilkanaście, może 2-kilka pustaków stropowych Rector 16 wymiar 16x20x53Coś takiego http://www.rector.pl/pl/system-stropowy-rectobeton/pustaki-stropowe-rector.htmlOddam, trzeba tylko zabrać z mojej działki w Mikołowie. Pozdr Do tego jeszcze pół prawie pół palety Max-ów z Kozłowic. Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez Wirecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 17.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam My w zeszłym tygodniu skończyłem kompletować osprzęt drenarski a mianowicie: ( Najtańsze ceny w Rybiku jakie spotkaliśmy) Rury fi 315 najtaniej w Rybniku ma Lubar (ul. Rymera) dł 1,5 m cena 63,75 zł/szt dł 2,0 m cena 85,00 zł/szt Rura drenarska fi 100 najtaniej dostałem od Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe IMPET - STYL - PLUS Jerzy Foluszczyk ul. Raciborska 302 44-280 Rydułtowy 60 mb cena 3,20 za metr z transportem Przez internet zakupiliśmy z Bielska :trasport gratis ( tele: 692 24 98 67 lub [email protected] NA TERENIE POLSKI POŁUDNIOWEJ I CENTRALNEJ MOŻLIWOŚĆ DOSTAWY GRATIS!!!) Geowłuknina 0,5 82,50 (0,5 m x 60 mb = 30 m2 razy 2,75 zł = 82,50 zł) 26 listew zamykajšcych o długoci 2mb po 7,99 sztuka Folia Kubełkowa 2 m wysoka Budo-Zbyt Dzięki wielkie za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 17.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Myśmy w końcu ruszyli, kończą uzupełniać ławy (te już akurat mieliśmy) i heja do przodu ........... Wczoraj założyłem dziennik, z którym się jeszcze trochę męczę, ale mam go zamiar często aktualizować dla potomności Przy okazji, jakie serwery polecacie do wklejania zdjęć? Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez Lisek_77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.08.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Przy okazji, jakie serwery polecacie do wklejania zdjęć? Ja korzystam z http://imageshack.us/ i nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.08.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mam pytanko do doświadczonych Jeżeli jutro rano wylewam płytę podłogową z B15 to czy w piątek mogę już na tym układać palety z pustakami?? Czy to nie będzie za szybko i czy nic się z tym betonem nie stanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mam pytanko do doświadczonych Jeżeli jutro rano wylewam płytę podłogową z B15 to czy w piątek mogę już na tym układać palety z pustakami?? Czy to nie będzie za szybko i czy nic się z tym betonem nie stanie?? moim zdaniem zdecydowanie za szybko...ja mam B20 i z 4-5 dni majster czekał zeby cos zacząć tam grzebac na nim...a w piwnicy dalej stęple stoją tam gdzie jest składowany poroterm z parteru a to już ponad miesiac zalane, to może akurat przesada ale 24h to zdecydowanie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 17.08.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 .... ale 24h to zdecydowanie za mało No może nie 24h, bo to będzie ok 60h, i ja nie mam piwnic. Ale może rzeczywiście nie zaszkodzi przełożyć transportu na poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts