Asia33 19.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 nom miesionc tymu postawili jedyn maszt - płaciłach yno za przyłoncze liczono w zależności od mocy - jo chca dużo to i płaca dużo Asia miło mi że taki duży odzew był na moj pościk (oczywiście nie mo to nic wspólnego z niejedzyniem miensa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam! Kto widział i słyszał cosik o grzejnikach kanałowych w naszych okolicach. Kto handluje tym ustrojstwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.11.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Melduja sie przy tablicy. Nie wiym jak tam to robiom Eniony ale "nasze" Vatenfalle bierom kasa yno za moc tzn kilowaty razy stawka. W 2004 to było ok 90 PLN/kW - czyli niezbyt drogo. Cołki koszt masztów linii itp boł po ich stronie. Problem boł z czasem wykonania. Jo warunki dostoł w wrześniu 2004 a wykonali mi w połowie kwietnia 2005. Wniosek - jak najszybciej podpisać umowa coby czas juz lecioł. Nie umia Ci padać jako to je w górach - jak som duże odległości i mało chałup to mogom trocha wiyncej ściepować na klienta. Udej sie na grzeczno rozmowa do tych elektrykorzy i napisz co Ci padali. Gwoli ścisłości: elektrykownia ni mo nic wspólnego z dystrybucjom prundu. Nosze druty kończom sie na płocie i cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześ mamlasy co u Was nowego. Sell -czekom na na tyn geszynk na Mikołaja Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliszka 20.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dziyki Piejar. Zaroz tam byda dzwonić. Fest żech jest rada żeś napisoł. . Jak byda tak daleko to sie odezwia. Pozdrowiom, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.11.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześ mamlasy co u Was nowego. Sell -czekom na na tyn geszynk na Mikołaja Sebo8877 Tobie -to muszymy cosik takigo kupić http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=140440962 bo tam troszka pizdzi w tych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Selimm....co ty , kurcze na tych aukcjach wyszukujesz za oryginały.... Chłopie, głodnemu........... . Ty lepiej się przyznaj ze Ty to dla siebie a nam podsyłasz linki dla pretekstu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Na mnie to -za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Selimmku....ale to z wełenki to sie naciaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Acha, i zapomniałam napisać że wełenka może "gryźć" ....więc uważajcie panowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr1842 20.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam jestem na etapie poszkiwania drzewa na dach może macie jakiś namiar na tanie i dobre drzewo na dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 LAS Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Piejar, gdzie ty kupowałes okna? no i czy jestes zadowolniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 te wełniane czopki to chyba dlo zebry.....wszystkie w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Eeee tam, od numeru 1 do 12 prawie wszystkie są bez pasków....na pewno coś dla siebie wybierzesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam! Kto widział i słyszał cosik o grzejnikach kanałowych w naszych okolicach. Kto handluje tym ustrojstwem ? Grzejniki kanałowe - regulus, purmo. Handlują tym prawie wszyscy w Rybniku. Też w pewnym momencie chcieliśmy, ale trzeba pamiętać, że w stropie musi byc kanał. Jak każdy grzejnik kurzy się i cały kurz ląduje w rynience ( nie jest to zupełnie prawdą, że przetrzesz szmatą kanał, bo nie jest na elastycznych połączeniach, więc dojście do zakamarków jest utrudnione ), a następnie kurz unosi się do góry z ciepłym powietrzem. Jeżeli na początku będziesz latać ze szmatą co tydzień, to zaręczam - po 5 latach i tak zarośnie brudem. My jednak wybraliśmy poczciwą podłogówkę. Mniej fiku- miku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam jestem na etapie poszkiwania drzewa na dach może macie jakiś namiar na tanie i dobre drzewo na dach! Powiem tak : - omijaj tartak w Rybniku na Pogodnej . Gorzej nie trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Spróbuj w tartaku w Czyżowicach robią impregnację ciśnieniową (w tym mniejszym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.11.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam jestem na etapie poszkiwania drzewa na dach może macie jakiś namiar na tanie i dobre drzewo na dach! Powiem tak : - omijaj tartak w Rybniku na Pogodnej . Gorzej nie trafisz. Ja na pewno trafiłem gorzej - tartak pana Mrózka w Świnnej. Najdelikatniej mówiąc gość jest nieuczciwy i ma kiepski towar. Omijajcie szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.11.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam! Kto widział i słyszał cosik o grzejnikach kanałowych w naszych okolicach. Kto handluje tym ustrojstwem ? Grzejniki kanałowe - regulus, purmo. Handlują tym prawie wszyscy w Rybniku. Też w pewnym momencie chcieliśmy, ale trzeba pamiętać, że w stropie musi byc kanał. Jak każdy grzejnik kurzy się i cały kurz ląduje w rynience ( nie jest to zupełnie prawdą, że przetrzesz szmatą kanał, bo nie jest na elastycznych połączeniach, więc dojście do zakamarków jest utrudnione ), a następnie kurz unosi się do góry z ciepłym powietrzem. Jeżeli na początku będziesz latać ze szmatą co tydzień, to zaręczam - po 5 latach i tak zarośnie brudem. My jednak wybraliśmy poczciwą podłogówkę. Mniej fiku- miku Zasada Im prościej tym lepiej (wiem to z doświadczenia) będziecie zadwolenia z układu mieszanego Grzejniki (normalne ścienne) + podłogówka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts