anutka2 30.08.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 [quote=AGA NR 1;4265397 Przyjaciele wiedzą, że ściubolę jak mogę pieniążki na roślinki i zobaczcie, co wczoraj przynieśli Agniesi : http://images50.fotosik.pl/333/44841a3705e5b2b9med.jpg http://images43.fotosik.pl/332/b1ad77a383b7349amed.jpg Kochani, nie ? :) oj to prawda:) kochani:) nie ma to jak mądre prezenty:) mnie zachwycił kosz z wrzosami:)rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki wszystkim Narazie pomieszkujemy trochę na "wariackich papierach", parę rzeczy wymaga jeszcze wykończenia, ale nie chcemy zostawiać wszystkiego bez nadzoru... Jamaju czy możesz zdradzić jakie wymiary ma Twoja mała łazienka? Też będę miała tak malutką na dole a może nawet mniejszą i nie wiem czy zmieszczę tam prysznic czy tylko wc. Chodzi mi nie o ilość metrów tylko i wymiar. Pozdrawiam i gratuluję przeprowadzki do pięknego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 30.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki AGA, ja tobie również gratuluje przeprowadzki! Spało się świetnie, ale bylem tak padnięty że chyba nie mialem sił śnić Bastki, dzięki!. Co do łazienki, to głowy nie dam sobie uciąć, ale ma około 1,8m x 1,6m, jak wrócę do domu to zmierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 30.08.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jamaju czy możesz zdradzić jakie wymiary ma Twoja mała łazienka? Też będę miała tak malutką na dole a może nawet mniejszą i nie wiem czy zmieszczę tam prysznic czy tylko wc. Chodzi mi nie o ilość metrów tylko i wymiar. Ja mam taką łazienkę, co prawda nie w domu a w mieszkaniu, ale ma wymiary coś ponad 1 m na niecałe 3 m. I mieści się tam bez większych problemów prysznic, umywalka i wc. Jak dobrze rozplanujesz i nie będziesz szaleć z kabiną prysznicową z hydromasażem i innymi bajerami to pewnie zmieścisz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki AGA, ja tobie również gratuluje przeprowadzki! Spało się świetnie, ale bylem tak padnięty że chyba nie mialem sił śnić Hehe, to tak jak my. Byliśmy tak padnięci po zwiezieniu gratów, wieczorem jeszcze dobiliśmy się winkiem i... zero snów, hahaha ! Powodzenia w dalszych pracach i szczęśliwego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za komplementa w sprawie podarowanych roślinek i ... mądrych Przyjaciół. Jak mi to przynieśli i postawili na tarasie, jeszcze z taką karteczką z pięknymi życzeniami.... to się wzruszyłam normalnie. Ale ja to już taki odmieniec - wrażliwiec jestem... Się już nie zmienię chyba na starość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za info jamaju i agusia_x . Moja łazienka dolna to katastrofa i nie wiem co zrobić jej wymiary to 132x223. Musieliśmy ją pomniejszyć kosztem kotłowni i teraz błeeeee hlip hlip.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 30.08.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Bastki, myślę że dałoby się to jakoś upchnąć, zależy jeszcze gdzie są drzwi, okno, pion kanalizacyjny itd. bo to czasami ma wieksze znaczenie niż same wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 30.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Powiedzcie mi proszę jak szybko zamawialiście więźbę na dach? mamy zamiar robić dach na wiosnę dopiero ponieważ pogoda pokrzyżowała nam plany :/ tego sie nie wybiera no i jeszcze jedno gdzie zamawiać ? Pozdrawiam Wszystkich P.S ale zazdroszcze że już mieszkacie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 30.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Jamaju odwiedziliśmy własnie Twój dziennik budowy i doszliśmy do wniosku że budujemy bardzo podobny dom Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez tamaryszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 30.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witam mam kilka pytań a mianowiciemam sieć 4 przewodową na słupie ( tzn 3 fazy i PEN) jednak muszę rozbić przewód PEN na PE i N i w wyniku tego trzeba uziemić jeden przewód ..... moje pytanie brzmi :czy ktoś wykonywał coś takiego u sienie na budowie???? jeśli tak to czy rozciągał bednarkę dokoła budynku czy wyprowadzał kawałek bednarki i wbijał piki i mierzył opór gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 30.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jamaju odwiedziliśmy własnie Twój dziennik budowy i doszliśmy do wniosku że budujemy bardzo podobny dom Bo to fajny projekt jest Ciekaw jestem waszego... Gdzie się budujecie? witam mam kilka pytań a mianowicie mam sieć 4 przewodową na słupie ( tzn 3 fazy i PEN) jednak muszę rozbić przewód PEN na PE i N i w wyniku tego trzeba uziemić jeden przewód ..... moje pytanie brzmi : czy ktoś wykonywał coś takiego u sienie na budowie???? jeśli tak to czy rozciągał bednarkę dokoła budynku czy wyprowadzał kawałek bednarki i wbijał piki i mierzył opór gruntu. Ja u siebie rozwijałem bednarkę wokół ław fundamentowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za info jamaju i agusia_x . Moja łazienka dolna to katastrofa i nie wiem co zrobić jej wymiary to 132x223. Musieliśmy ją pomniejszyć kosztem kotłowni i teraz błeeeee hlip hlip.... moja obecna łazienka w mieszkaniu ma 130x200cm i zmiesciłam umywalke wc prysznic(90cm) i słupek....i nawet drzewko pod piecem gazowym fotki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?110257-P%C5%82ytki-PINEA-PINUS-Parady%C5%BC&highlight=pinea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Bo to fajny projekt jest Ciekaw jestem waszego... Gdzie się budujecie? Ja u siebie rozwijałem bednarkę wokół ław fundamentowych. Dokladnie tak sobie robi mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 30.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dokladnie tak sobie robi mój mąż To bardzo fajny projekt jest! budujemy w Wielopolu U nas bednarka tak samo wokół ław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 30.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 jak będe mieć chwile to uzupełnię dziennik budowy i wkleję zdjęcia dużo tego nie będzie ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 moja obecna łazienka w mieszkaniu ma 130x200cm i zmiesciłam umywalke wc prysznic(90cm) i słupek....i nawet drzewko pod piecem gazowym fotki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?110257-P%C5%82ytki-PINEA-PINUS-Parady%C5%BC&highlight=pinea Dzięki queene widać że można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 jamaju - GRATULACJE!!!!!!!!!!! i samych szczęśliwych chwil Wszystkim którzy dobrnęli do tego momentu ZAZDROSZCZĘ ?!?! My wykańczamy bliźniaka i SIEBIE, jedna połówka skończona - rodzice od miesiąca już mieszkają, a my dostajemy białej gorączki, przechodząc przez to DRUGI RAZ (druga połówka), :bash: Ale jak to mówią optymiści DAMY RADĘ (tak mi się wydaje???????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.08.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 BASTKI - moja łazienka na dole ma 1,75 x 1,35, jest pomniejszona kosztem kotłowni, ale mogę Ci powiedzieć że zmieściłam tam wszystko co trzeba (pryszcznic, - 80umywalka -50, WC) i jest OK!. NIe jest to jakiś luksus, ale zrekompensowałam sobie to górną łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 30.08.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 BASTKI - moja łazienka na dole ma 1,75 x 1,35, jest pomniejszona kosztem kotłowni, ale mogę Ci powiedzieć że zmieściłam tam wszystko co trzeba (pryszcznic, - 80umywalka -50, WC) i jest OK!. NIe jest to jakiś luksus, ale zrekompensowałam sobie to górną łazienką A możecie wrzucić jakieś fotki tych łazienek?? Bo ja też będę miała taką klitkę na dole, coś ok 1x2 m. Ale mam jeszcze możliwość zmienić trochę (nie dużo) jej wymiary i chciałabym to zrobić tak, żeby zmieścił się tam właśnie prysznic, wc i umywalka, ale żeby nie zabierać z kotłowni zbyt wiele cennego miejsca. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts