jamaju 30.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 U mnie to wyglada tak: http://lh3.ggpht.com/_tlPhzrWJg9Q/TFXR_BKplgI/AAAAAAAACYE/r8ZAb6WpYt4/s800/IMGP0063_800.jpg basiab67 - dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 30.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Powiedzcie mi proszę jak szybko zamawialiście więźbę na dach? mamy zamiar robić dach na wiosnę dopiero ponieważ pogoda pokrzyżowała nam plany :/ tego sie nie wybiera no i jeszcze jedno gdzie zamawiać ? Pozdrawiam Wszystkich P.S ale zazdroszcze że już mieszkacie!! drzewo na dach bylo sciete w tym roku, na dzialke zwiezione w kwietniu, a w sierpniu poszlo na dach. drzewo to jodla gdzies okolo 50km od zakopanego. nie impregnowalem w tartaku bo ponoc ich impregnat nic nie warty, kupilem jakis tytan i tym sobie malowalem (pewnie tez nic nie warty) ale dla spokoju zaimpregnowane jest. na drzewo caly czas padal deszcz bo go nie przykrywalem i ciesle mowili ze super proste. nie podam ceny bo to ojciec robi w tarktaku i mi fundnal, kupil cale drzewa a z odpadow zrobili laty, kontrlaty i i jeszcze kolo 5 m3 desek. ceny drzewa jakies 3 miesiace temu byly w granicach 650zl/m3 z impregnacja ale co do jakosci to musza napisac osoby ktore kupowaly w regionie. dalby kto namiar na goscia co zrobi badanie gruntu pod wzgledem przepuszczalnosci (przed montowaniem POŚ), dzwonilem dzisiaj do jednego ale powiedzial 600zl z dokumentacja ;o ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.08.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 maciek kiedys pracowalam w firmie ktora takie badania robi ale nie polecam ... drogo z cieszyna i nie chcialabym miec z nimi wiele wspolnego chociaz moze cos wymysle ... musze smsa do kumpla napisac bo ma uprawnienia i moze bylby to dobry pomysl co do wiezby - ja nie tak dawno zamawialam wiezbe na listopad i 620zl/m3 ... bez impregnacji oczywiscie!! polecam tartak w mszanie a w temacie kafli do lazienek i innych to cierpie na powazny brazo/bezo wstret !! moje lazienki z tymi kolorami raczej nie beda mialy wiele wspolnego !! gorna duza planuje zrobic w zieleni i w porywach mieszane z grafitem albo z zoltym ... podoba mi sie to: http://www.kwadroceramika.com/kolekcje/14/27/Hortensja_Hibiskus.html mala lazieneczka na dole to beda lustra, i kolory bialy czarny i czerwony tak przynajmniej mi sie marzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 30.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) maciek kiedys pracowalam w firmie ktora takie badania robi ale nie polecam ... drogo z cieszyna i nie chcialabym miec z nimi wiele wspolnego chociaz moze cos wymysle ... musze smsa do kumpla napisac bo ma uprawnienia i moze bylby to dobry pomysl QUOTE] potrzebuje tylko stwierdzenia w jakim stopniu grunt przepusci oczyszczone scieki, zadnych dokumentacji, zeby wiedziec jak gleboko wkopac rury rozsaczajace. a moze wykopie dziure w ziemi i Ciebie zaprosze ? moze bedzie potrafili w robocie sprawdzic te rzeczy? Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Maciek&Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 30.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dziękuję wszystkim za szybką odpowiedź! faktycznie ceny się nie zmieniły za bardzo około 600zł netto za metr jak znajdziemy cieśle to zamówimy drzewo choć w jednym tartaku chcieli bym zamawiał na rok z góry :/ [pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Drewno na więźbę zamawialiśmy jakiś miesiąc wcześniej. Z tartaku w Warszowicach ( bardzo wysoka jakość drewna i nietypowe gabaryty ) Ale tartak z Mszany znam ( brałam u nich na szalunki ) i też polecam - mają dobre ceny, choć rodzinka, która go prowadzi jest.... trochę nie z tej epoki. Mea, a ja jedną z łazienek mam taką beżowo - brązową i jest cudnie. Użyłam bardzo dużo drewnianych dodatków i uzyskała trochę takiego skandynawskiego stylu. Poza tym jest sporo zielonych dodatków, w tym również roslin. Łazienka wzbudza zachwyt "zwiedzających" więc chyba nie jest źle. Uważam, że mimo zbiorowej nagonki na beżowo-brązowe łazienki są one ponadczasowe, zawsze ciepłe i eleganckie. A takie kolorowe łazienki ( pomarańcze, fiolety, zielenie ) są bardzo zaskakujące i fajne... ale za parę lat wychodzą z mody i mogą zacząć być "ością w gardle". Rada mojej dekoratorki od salonu : Lepsza solidna, ponadczasowa baza ( choćby beż i brąz ).... a potem zmieniać tylko dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.08.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 maciek kiedys pracowalam w firmie ktora takie badania robi ale nie polecam ... drogo z cieszyna i nie chcialabym miec z nimi wiele wspolnego chociaz moze cos wymysle ... musze smsa do kumpla napisac bo ma uprawnienia i moze bylby to dobry pomysl QUOTE] potrzebuje tylko stwierdzenia w jakim stopniu grunt przepusci oczyszczone scieki, zadnych dokumentacji, zeby wiedziec jak gleboko wkopac rury rozsaczajace. a moze wykopie dziure w ziemi i Ciebie zaprosze ? moze bedzie potrafili w robocie sprawdzic te rzeczy? wesz aga o gustach sie nie dyskutuje ... ja po prosu nie za bardzo przepadam za taka kolorystyka ... kuchni tez nie zrobie w tradycyjnych barwach ... ot bo taka mam nature ... od zawsze bylam milosnikiem kolorow i miksuje je ze soba nawet w niestandardowych zestawieniach ... poza tym zielone czy niebieskie a nawet fioletowe lazienki tez potrafia byc ponadczasowe !! wystarczy odrobina dobrego smaku, pomyslunku i szczypty fantazji jak do tego dolaczyc jakas luzniejsza gotowke to mamy nawet pole do popisu na "wypas" ja np chcialabym polaczyc w lazience kafle z tynkiem strukturalnym ... kto wie moze wyjdzie z tego cos ladnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.08.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 maciek a nie potrzebujesz do tego jakiejs "pisemnej" ekspertyzy ?? bo wiesz jak masz w ziemi piaski czy nawet gline ale zapiaszczona to da rade ... ja mam taka gline ze jak nie wybierze sie wody to o wsiakaniu nie ma mowy wiec to idzie oszacowac za pomoca reki nieodzianej w rekawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 30.08.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Aga to ja Cię bardzo proszę o fotki tej ślicznej łazienki,bo zapowiada się zachwycająco.Wogóle to dlaczego Ty nie masz dziennika,tyle fajnych rzeczy opisujesz,w w iększośći w moim guście.Bardzo proszę chwal się......To prawda,że o gustach się nie dyskutuje,bo ja w życiu nie zrobiłabym łazienki zielono-żółto-fioletowej na przykład.I tak zielone i niebieskie są ponadczasowe,moja babcia ma taką...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Aga to ja Cię bardzo proszę o fotki tej ślicznej łazienki,bo zapowiada się zachwycająco.Wogóle to dlaczego Ty nie masz dziennika,tyle fajnych rzeczy opisujesz,w w iększośći w moim guście.Bardzo proszę chwal się......To prawda,że o gustach się nie dyskutuje,bo ja w życiu nie zrobiłabym łazienki zielono-żółto-fioletowej na przykład.I tak zielone i niebieskie są ponadczasowe,moja babcia ma taką...... Nie mam Dziennika... bo się wstydzem troszku... Poza tym.... źle znoszę krytykę, hahahaha ! Po wątku ze schodami mam nauczkę, hihi. Ale wyślij mi na priva swojego maila, porobię jutro kilka zdjęć i Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie mam Dziennika... bo się wstydzem troszku... Poza tym.... źle znoszę krytykę, hahahaha ! Po wątku ze schodami mam nauczkę, hihi. Ale wyślij mi na priva swojego maila, porobię jutro kilka zdjęć i Ci wyślę. Mnie tez miałas wysłac..też sie prosiłam o dziennik żebyś założyła...to poślij naszej dwójce my ocenimy i powiemy czy masz zakładac dziennik hahaha żart...AGA załóz dziennik plisss żeby nie było... mój @ [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 30.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 queene ale my będziemy tylko chwalić a nie krytykować no nie?? Dawaj Aga dziennik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dobra, jutro posyłam Wam fotki. A Tobie Queen wyślę też zdjęcia, o które prosiłaś - tego podwyższenia terenu i mojej małej skarpy z tyłu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 queene ale my będziemy tylko chwalić a nie krytykować no nie?? Dawaj Aga dziennik..... sądząc z fotek które do tej pory gdzies udało sie podejrzeć, to nie bedzie czego krytykować...ale żeby nie było za słodko...to chętnie obejrze reszte i szczerze wyrażę moje zdanie...obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ok, jutro wieczorem Wam poślę. Dobranoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 31.08.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ok, jutro wieczorem Wam poślę. Dobranoc ! Ja też poproszę Chyba o mnie nie zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 31.08.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ok, jutro wieczorem Wam poślę. Dobranoc ! No Agnieszko, nie pomiń mnie przypadkiem. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 31.08.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hahaha, AGA chyba łatwiej Ci będzie jednak ten dziennik założyć niż powysyłać wszystkim zdjęcia, bo coś mi się wydaje, że z biegiem czasu coraz więcej chętnych będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 31.08.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hehe, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 31.08.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Powiedzcie mi czy da rade zrobic wylewki jak nie mamy okien czy to raczej durny pomysl?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts