Apacz 84 31.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Z gorącego serca odradzam wszystkim jakąkolwiek współpracę z firmą ""Instalhan" PHU Wyrzychowski Janusz 44-194 Knurów". Ludzie całkowicie niekompetentni nie potrafią dostarczyć już zamówionego i zaliczkowanego materiału tylko ciągle dzwonią że mają poślizg 2-3 dni a i pieniądze ciężko odzyskać. Idą na wszystkie możliwe układy i obiecują dużo ale z niczego się nie wywiązują. Posyłają fakturę na maila w formie pdf i czekają na zaliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 31.08.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Hahaha, AGA chyba łatwiej Ci będzie jednak ten dziennik założyć niż powysyłać wszystkim zdjęcia, bo coś mi się wydaje, że z biegiem czasu coraz więcej chętnych będzie Ja to wrednie myślę, że prościej to zaprosić nas wszystkich i organoleptycznie to ocenimy )))) Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Ewus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 31.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hehe, też to właśnie rozważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 31.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania piecyk- kozę. Służył nam na budowie niecałe 2 miesiące. Do tego rura do piecyka o dł 2m i 2 kolanka. Całość za 150 zł. Kontakt telefoniczny, bo od jutra nie mam netu. http://img28.imageshack.us/img28/9400/koza.jpg Tel. 608 311 939, tel. 728 843 305. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez marnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 31.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jak dobrze pamiętam, to ktoś chciał tu kiedyś kupić zbiornik na wodę na budowę. Znalazłam takie ogłoszenie, może komuś się przyda: http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,-zbiornik-1000l-,ogl7-36-1-68768.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.08.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 dobre prefabrykaty betonowe robi prefrow, studnie leca z gorzyc bodajze lub z kietrza. 9m3 to nie tylko musza byc kregi Prefrow jest straaaaaaaaaaaaaasznie drogi! Polecam sprawdzic w Gorzycach (a moze to jeszcze Turza?) - sklad p. HENRYK costam.. Jadac od Turzy do Gorzyc - wjezdzajac "pod gore", po prawej jest jakis maly w prawo chyba "materialy budowlane". Ja tam kupowalem *polowe tansze* rury betonowe produkcji prefrowu, niz kupowane bezposrednio w prefrowie ! Gosc wykonuje tez niektore rzeczy betonowe samodzielnie. Tam bylo naprawde tanio. Mozna tez sprawdzic ceny na przeciwko "Kowalczyka" (czy Kowalskiego?) - tego kamieniarza, w Wodzislawiu Sl. na Rybnickiej, w okolicy stacji shell pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.08.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jeżeli ten Oknpoplast montuje Ci firma Aveco to radzę na nich uważać i dokładnie sie im przyjrzeć poczas montażu. Mam w tym temacie przykre doświadczenia. Opisz co dokladnie ? Mi montowali w zeszlym roku i jestem b. zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 31.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aga to może daj zdjęcia na fotosik lub inną stronę i wklej tutaj link, będzie najprościej Ja bym też chętnie obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 31.08.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Opisz co dokladnie ? Mi montowali w zeszlym roku i jestem b. zadowolony. 2 moze 3 strony temu opisywali problem ale glownie chodzilo o rolety. dzisiaj jednemu z naszych forumowiczow AVeCO montuje okna a nam 15 wrzesnia juz sie nie mozemy doczekac. a futryny wewnetrzne montowac przed czy po tynkach? mi sie podobaja futryny ktore zakrywaja cala szerokosc scianki dzialowej, macie moze takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 31.08.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Adam, dlatego powiedzialem ze leca z gorzyc a propos masz juz opal do kominka ? daj namiar i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hehe, też to właśnie rozważam. i to nie żebyśmy sie wpraszali hehehe ja już tez myślałam o tym...tyle zawdzięczam ludziom z FM że fajnie byłoby sie spotkać na żywo, niekoniecznie bawi mnie zlot całego FM, ale dział rybnicki...czemu nie ...z tym że jesli chodzi o mnie to za rok...albo i dwa...zobaczymy jak sie wyrobimy...ale jestem chętna na jakis meeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 31.08.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Moi drodzy , zwracam się do Was z prośbą o namiar na jakąś solidną ekipę z okolicy . Chcę w Czerwionce-Leszczynach postawić konstrukcje wiaty z bali 18x18 o wymiarach 7 x 9 , doklejoną do budynku .A moja umówiona ekipa dała ciała ( majster wylądował w szpitalu po locie z drabiny ) PozdrAREK 696 325 520 gg: 2073540 Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez arco1 pomyłka w nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOnsky 31.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Proszę o namiar na tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzy30 31.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Prefrow jest straaaaaaaaaaaaaasznie drogi! Polecam sprawdzic w Gorzycach (a moze to jeszcze Turza?) - sklad p. HENRYK costam.. Jadac od Turzy do Gorzyc - wjezdzajac "pod gore", po prawej jest jakis maly w prawo chyba "materialy budowlane". Ja tam kupowalem *polowe tansze* rury betonowe produkcji prefrowu, niz kupowane bezposrednio w prefrowie ! Gosc wykonuje tez niektore rzeczy betonowe samodzielnie. Tam bylo naprawde tanio. Mozna tez sprawdzic ceny na przeciwko "Kowalczyka" (czy Kowalskiego?) - tego kamieniarza, w Wodzislawiu Sl. na Rybnickiej, w okolicy stacji shell pozdr. Jeszcze raz dzięki za info. Postaram się tam pojechać. Ma na pewno kręgi betonowe do budowy szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojkap 31.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witajcie. Czy ma ktoś może namiar na jakąś sprawdzona i godną polecenia ekipę od dachów? Proszę o jakieś kontakty. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Adam, dlatego powiedzialem ze leca z gorzyc a propos masz juz opal do kominka ? daj namiar i cene Nie nie, ten Henryk to zwykly sklad budowlany! Troche dalej w Gorzycach jest jeden z zakladow prefrowu w ktorym robia te betonowe rzeczy. I tam tez jest drogo jak cholera Do kominka opal mam ale udalo mi sie w zeszlym roku kupic z wycinki drzew pod parking gdzies z Rydultow Zaplacilem 500-600 pln a mam tego chyba z 20m3. Na cala zime powinno wystarczyc Niestety tylko brzozka i troche topoli. Ale damy jakos rade - a jak nie damy to Kospelek 12kW nas dogrzeje ;D pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 31.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jeszcze raz dzięki za info. Postaram się tam pojechać. Ma na pewno kręgi betonowe do budowy szamba? Wydaje mi sie, ze tak. Ale glowy nie dam sobie uciac. A calkiem tanie kregi to sa na Czarneckiego w Wodzislawiu Sl. Panstwowa firma, jak z PRLu tam jest ale maja tylko max 90cm (chyba w srodku), wiec nie wiem czy do szamba nie troche za waskie. Ja je bralem do zrobienia studzienki Bodaj kolo 100 pln za krag wys. 50cm. Na pewno najtaniej w okolicy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 31.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kręgi bardzo dużo rozmiarów i w bardzo dobrych cenach są też w Wilczy przy drodze głownej jak się leci na autostrade.Firma Domrok się chyba nazywa.Jakby ktoś chciał to poszukam kontaktu na fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzy30 01.09.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Kręgi bardzo dużo rozmiarów i w bardzo dobrych cenach są też w Wilczy przy drodze głownej jak się leci na autostrade.Firma Domrok się chyba nazywa.Jakby ktoś chciał to poszukam kontaktu na fakturze. Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ponawiam pytanie o futryny wewnetrzne, przed czy po tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts