AGA NR 1 01.09.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ale chodzi Ci o wykonanie drzwi - z taką opaską drewnianą jakby trzymającą mur ( na całą szerokość ścianki ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 01.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 My taką opaskę montujemy na końcu, po gładziach ale przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 no wlasnie taka opaske tylko czy to jest opaska czy idzie kupic taka szeroka futryne na 12 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Maciek ja bede miała opaskowe z Porty, one sa nawet szersze niz 12, są regulowane jesli dobrze pamiętam do szerokości 30 cm ciągle prosze o głosy jesli jeszcze ktoś ma sekunde http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.09.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Maciek, ja mam wszędzie takie opaski z drewna - robił je p. Karol. Pięknie to wygląda. To się robi po tynkach a przed malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.09.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Maciek, ja mam wszędzie takie opaski z drewna - robił je p. Karol. Pięknie to wygląda. To się robi po tynkach a przed malowaniem. AGA TY masz wszystko a niczego nie pokazujesz zakladaj ten dziennik bo wygnamy z forum ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 01.09.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Witam wszystkich,mam pytanie czy ktoś z Was miał kontakt z firmą BARNABAS z Pszowa?Znalazłam pojedyncze opinie na forum, że dobrze robią wylewki,ale ja chciałabym ich zatrudnić do budowy od podstaw.Jak wypadają cenowo w stosunku do innych?Proszę o jakiekolwiek opinie na ich temat.Dzięki Edytowane 1 Września 2010 przez agatkaz83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Maciek. . Agatkaz83, znam ich i to baaaaardzo dobrze. Są BARDZO DRODZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ponawiam pytanie,czy nie ma ktoś sprzedać drzwi zewnętrznych na budowę.Pilnie poszukuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 02.09.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 W końcu psia kostka przestało lać bo już mi ekipa zaczęła w deprechę wpadać ! Teraz to już rezerwuję słońce na następne dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 02.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 W końcu psia kostka przestało lać bo już mi ekipa zaczęła w deprechę wpadać ! Teraz to już rezerwuję słońce na następne dwa miesiące To i ja rezerwuję, może się posłucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 02.09.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jak już takie postulaty donośnie słońca walimy to ja jestem za przedłużeniem doby z 48 na 52 h oczywiście żeby odpocząć po pracy na budowie hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 02.09.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jak już takie postulaty donośnie słońca walimy to ja jestem za przedłużeniem doby z 48 na 52 h oczywiście żeby odpocząć po pracy na budowie hehehe. Ty się najpierw pochwal jak Ci się udało już ją wydłużyć do 48 h. Bo moja jak nic od zawsze trwa 24 h Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja już szukałam ofiary na stos z prosbą o słońce... postuluje o 10 tygodni Apacz...gdzie dokupiłeś te 24h, też sie ustawię w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 02.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 wow ale gafa...... ;] hehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 02.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To i ja poproszę dużooooo SŁONCA!!! No i więcej godzin do pracy - ale tylko dla moich budowlańców. Ja tam wolę moje 8 godzin pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 02.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Projekt oddany do UM, zobaczymy czy czegoś nie wymyślą hehe. Prąd jest,woda jest , garaż jest,tak więc na wiosnę start. Szukam murarza,który jest dobry w YTONG-u. Ma ktoś może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 02.09.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 W takim razie czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą i niedrogą firmę do robót od fundamentów zaczynając?Błagam,bo niedługo pozwolenie a firma którą obstawialiśmy ceną przebiła wszystko i stosunek cena/jakość bardzo nierówny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 02.09.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 viperolo widzę że jesteśmy na tym samym etapie:)My też czekamy na decyzję UM.Przyznam szczerze że Sandra była naszym wielkim typem do momentu kiedy okazało się, że na naszej ulicy dwa domy dalej właśnie taka powstała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 02.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 viperolo widzę że jesteśmy na tym samym etapie:)My też czekamy na decyzję UM. Przyznam szczerze że Sandra była naszym wielkim typem do momentu kiedy okazało się, że na naszej ulicy dwa domy dalej właśnie taka powstała:( Aga nr 1 niedawno dawała kontakty do swoich ekip (kilka stron wcześniej). Także polecam pana Antoniego (murarz) oraz pana Janusza (cieśla - nam robił fundamenty i strop). Najlepsze ekipy na jakie mogłam trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts