Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

viperolo

widzę że jesteśmy na tym samym etapie:)My też czekamy na decyzję UM.

Przyznam szczerze że Sandra była naszym wielkim typem do momentu kiedy okazało się, że na naszej ulicy dwa domy dalej właśnie taka powstała:(

to pewnie gdzieś w Chwałowicach budujecie, bo tam gdzieś jest ta Sandra, ze 2 tygodnie temu się dowiedziałem

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dekarz na WCZORAJ potrzebny ... najlepeij dobry i niedrogi :)

kontakt na PW albo pisac tu :)

W końcu psia kostka przestało lać bo już mi ekipa zaczęła w deprechę wpadać ;) !

Teraz to już rezerwuję słońce na następne dwa miesiące :rolleyes:

dopisuja sie do rezerwacji ... na stos ofiarny moge zaproponowac moja tesciowa !!! ona tak zawsze narzeka na pogode ze sie nada :)

W takim razie czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą i niedrogą firmę do robót od fundamentów zaczynając?

Błagam,bo niedługo pozwolenie a firma którą obstawialiśmy ceną przebiła wszystko i stosunek cena/jakość bardzo nierówny:(

a chcecie jeszcze w tym roku stawiac sso ??

Czy ktoś ma doświadczenie z producentem bram garażowych, firma DOMINO z Turzy Śląskiej?

Proszę o opinie.

Tak,my mamy bramę właśnie od nich.

W pazdzierniku będzie dwa lata i wszystko ok,działa bez zarzutu (polecił nam znajomy bo też tam robił)

Powiem Ci,że komu daliśmy na nich namiary to są zadowoleni...mogę polecić...;)

po ostatnich deszczach tez sie zastanawiam? ostatnio przy tych ulewach normalnie sciany byly mokre od srodka na tych scianach, na ktore napieral deszcz :( i to napewno nie bylo od otworow okiennych! i co teraz gdy przed zima zrobimy instalacje i tynki wewnetrzne, boje sie ze na scianach moga powstac trwale zacieki ktorych nie bedzie mozna pozniej zamalowac