queene 06.09.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 potrzebuje na juz 2,5m3 szalunków, nie zostało komus troche ? gdzie ostatnio kupowaliscie i po ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Do budujących/ tych co wybudowali piwnice: dajecie/daliście izolację poziomą na bloczki betonowe ściany piwnicy przed stropem nad piwnicą (oczywiście oprócz izolacji na ławach). W Internecie piszą, że się daje, ja też chce dać, moja ekipa (oczywiście) zdziowiona ? na stropie tak, nie przed stropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 potrzebuje na juz 2,5m3 szalunków, nie zostało komus troche ? gdzie ostatnio kupowaliscie i po ile ? za dlugie w mszanie placilam 450zl/m3 za krotkie deski do 2m 350zl/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 06.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 potrzebuje na juz 2,5m3 szalunków, nie zostało komus troche ? gdzie ostatnio kupowaliscie i po ile ? Geller ma sporo do sprzedania, miałem od niego kupić, ale mojej ekipie się mega spieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 06.09.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja jeszcze w temacie ocieplenia, myśmy jedną zimę przetrzymali, ale w między czasie robiliśmy instalacje i w grudniu udało nam się zrobić tynki wewnętrzne, potem wylewki, ocieplenie i tynk zewnętrzny robiliśmy latem, ale na wiosnę jak porządnie popadało to ściany w środku były mokre i musieliśmy dogrzewać, aby je osuszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelaaax 06.09.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, w związku z rezygnacją z budowy mam do sprzedania garaż blaszak - NOWY, nieużywany, z zamknieciami w bardzo niskiej cenie. Przydatny na każdej budowie. Kontakt : /666/822-150 lub przez PW. Zapraszam - garaż do odbioru w Rybniku. Ja byłabym zainteresowana....hmm..przystępna cena, tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Geller ma sporo do sprzedania, miałem od niego kupić, ale mojej ekipie się mega spieszyło. masz jakis fon do niego ? bo troche mi sie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) dobra ja bede potrzebowala steple 2,75 w ilosci okolo 200 szt ... termin realizacji za ok 2 tyg !! jak ktos ma to poprosze info gdzie ile i za ile !! kurcze musze dograc wszystko bo w piatek wyjazd na krotkie wczasy i jak wrocimy to sporo sie tego nawarstwi !! Edytowane 6 Września 2010 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 06.09.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) dobra ja bede potrzebowala steple 2,75 w ilosci okolo 200 szt ... termin realizacji za ok 2 tyg !! jak ktos ma to poprosze info gdzie ile i za ile !! kurcze musze dograc wszystko bo w piatek wyjazd na krotkie wczasy i jak wrocimy to sporo sie tego nawarstwi !! Nie wiem czy się nie powtarzam, nawet jeżeli to trudno http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,stemple-budowlane,ogl7-36-1-69554.html http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,sprzedam-stemple-budowlane-tanio-,ogl7-36-1-66193.html Edytowane 6 Września 2010 przez agusia_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Nie wiem czy się nie powtarzam, nawet jeżeli to trudno http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,stemple-budowlane,ogl7-36-1-69554.html http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,sprzedam-stemple-budowlane-tanio-,ogl7-36-1-66193.html te ogloszenia juz znam ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aweriwo 07.09.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane około 100 szt -2,60 wysokie cena 4 zł / za szt. Oraz paliki ok 50 szt- po 0,80 zł znajdują się na budowie w Orzeszu tel.660 812 448. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane około 100 szt -2,60 wysokie cena 4 zł / za szt. Oraz paliki ok 50 szt- po 0,80 zł znajdują się na budowie w Orzeszu tel.660 812 448. kompletnie nie ta dlugosc ... na piwnice za dlugie a na parter za krotkie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 07.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Mogę tak cichutko się pochwalić, że dziś zaczęliśmy murować???? Tak?? To się chwalę MURUJEMY PARTER Oby tylko pogoda dopisała przez najbliższe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 07.09.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Mogę tak cichutko się pochwalić, że dziś zaczęliśmy murować???? Tak?? To się chwalę MURUJEMY PARTER Oby tylko pogoda dopisała przez najbliższe dni. Też liczymy na pogodę, gdyż jesteśmy na etapie dachu więźba już stoi, folia w części też już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Mogę tak cichutko się pochwalić, że dziś zaczęliśmy murować???? Tak?? To się chwalę MURUJEMY PARTER Oby tylko pogoda dopisała przez najbliższe dni. hehe my startujemy ze scianami piwnicy zdazymy przykryc przed zima ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 to ja też sie pochwale...kończą zbrojenie wieńca...myślę że w ciągu 2 tygodni przyjedzie już dawno zamówiona więźba ( nie mamy stropu nad parterem), potem dachówka, jako że Budozbyt zmienia własciciela i traktowanie klienta jest takie a nie inne to chyba ponownie zawitam do Handlobudu potem okna...i instalacje... :) aha.........dzis podpisujemy umowe kredytową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 07.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 hehe my startujemy ze scianami piwnicy zdazymy przykryc przed zima ???????? No nie mamy innego wyjścia Tym bardziej, że zapowiadają ładny październik. Mąż zdaje mi relacje z placu boju i nasz murarz idzie jak burza. Mam nadzieję, że Lubar wyrobi się z dostawą pustaków na czas, bo będzie zastój Potem strop i koniec sezonu budowlanego 2010. No i może jakieś wakacje w końcu. Budowa systemem gospodarczym jest strasznie czasochłonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 kurcze my chcemy w tym roku zrobic dach !!!! a wy mowicie ze na stropie koniec ?? my na wakacje wlasnie w piatek jedziemy zostawiamy murarzy na placu boju i wwybywamy do wloch ciekawe co zastaniemy po powrocie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 07.09.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 kurcze my chcemy w tym roku zrobic dach !!!! a wy mowicie ze na stropie koniec ?? Też chcielibyśmy zakończyć na dachu, ale niestety, ten etap budujemy z oszczędności i na więcej nam nie starczy. Od nowego roku rozglądamy się za kredytem i na wiosnę ruszamy pełną parą i mamy zamiar postawić SSZ i zacząć wykańczać środek. Zobaczymy na ile czasu starczy, bo tak jak pisałam wyżej system gospodarczy pochłania go niemiłosiernie szybko. Ale nie spieszy się nam, mamy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.09.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 to ja też sie pochwale...kończą zbrojenie wieńca...myślę że w ciągu 2 tygodni przyjedzie już dawno zamówiona więźba ( nie mamy stropu nad parterem), potem dachówka, jako że Budozbyt zmienia własciciela i traktowanie klienta jest takie a nie inne to chyba ponownie zawitam do Handlobudu potem okna...i instalacje... :) aha.........dzis podpisujemy umowe kredytową :) My na Budozbyt też narzekamy Już kilka razy mieliśmy przez nich przestoje... A można wiedzieć w jakim banku ten kredyt? I na jakich warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts