jamles 01.12.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 zawór na zimnej wodzie i napewno nie jest chiński, a jaki to sprawdza i dom znać, ale w piontek, bo mnie bydzie, reduktora ni mom, a leci ino jak grzeje woda Jes 1 czy 2 i na zimnej i na ciepłej ? Jak yno na zimnej to przełoż go na ciepło jak dwa - to po co na zimenj ??? Sebo8877 jest jeden na zimnej i naczynie przeponowe Reflex 8 litrowe i chyba jest za małe, bo zasobnik mo 160l, ale czamu 2 lata był spokój a teraz ciecze zawór jest chyba słowacki, bo pisze na nim Slov.... na 6,3 bara PS. jo zniczego nie ślecioł, a krzyże mie bolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 No to jamlesie - trza go wymienić -bo jak sprężynowy to sie spsuł, jak membranowy moze przepuszczać. A ta przepona 8l jest OK - chyba ze woda w bojlerze warzisz na 90C??? to za małe A w krziżu Cie boli wiysz czamu - bo łod czasu do czasu trza ś niego spuścić nadmiar nerw... Co do tego informatyka znaczy sie chopa Edzi - wyniko z tego że myszki mu puszczać nie wolno - jak wraco do chałupy zaroz musi sie chytać tej drugij - wtedy z krziżym bydzie spokój Edzia mom racjo ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kłerwa STOP Się zdenerwowałem STOP Bus sie Spsuł STOP Przyjazd przeniesiony na tydzień przyszły STOP Z całym szacunkiem dla Piejara i Selimma piszę ten POST Sorry chłopaki - siła wyższa. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Bus sie Spsuł STOP Sebo8877 trza wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Niech Ci bydzie cwierćgoroluProndowy co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.12.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Prodowego świecidrutka dzisio nie było:) Chyba zadzwonia do niego jutro rano jak nie poczyto. Widza że sell sie uczysz już ech je yno ćwierćgorol Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.12.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Wszystko poczytane. Sell - spotkanie dzisio abo za tydzień. Jo i tak byda dzisio cały dzień na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.12.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jeszcze nie wiem co bede robił za tydzien ale dzisiaj jestem od 4.00 siatkarsko na nogach potem go Gliwic jade jak wroce to bedzie pewnie wieczor ...a wieczorem to wiadomo co sie dzisiaj robi wiec niech bedzie przyszły tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cześć! Czy ktoś zna firmę Dombud z Jejkowic? Co możecie o nich powiedzieć? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 02.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ty selim jak ty tak jezdzisz do gliwic, to moze kiedys skoczysz sie do mje na budowa?byda na swjynta to mogesz przyjs;) co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.12.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cześć! Czy ktoś zna firmę Dombud z Jejkowic? Co możecie o nich powiedzieć? Z góry dzięki Nie miałem przyjemnosci ...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ty selim jak ty tak jezdzisz do gliwic, to moze kiedys skoczysz sie do mje na budowa? byda na swjynta to mogesz przyjs;) co ty na to? spoko ,mozemy sie zgadać tylko w same swieta to moze nie mam plany spedzic je gdzies w gorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 02.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a czynsto zes jes w gliwicach? kurde jasne ze w same nie ino w jakes inne dni cos mjyndzy wilija a sylwkiem byloby fajnie (chyba ) a co tam u ciebie? jaki mosz etap? acha a kaj sie wybiyrosz na sylka? bo w sumie z zona zodnych konkretnych planow niy momy.... jakos chatka na zadupiu byla by moze niy najgorszo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.12.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 POLSKA!!!MISTRZEM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 musi tak być bo mój chop innego wyniku nie przyjmuje do wiadomości Juz sie rozsiadł przed tv z piwem w reku, cholera juz je wypił a nawet jeszcze nie zaczęli grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.12.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 kurcze gdzies tu ktos pisał cos o tartakch które należałoby omijać z dalekaprzypomnijcie mi które to?i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 kurcze gdzies tu ktos pisał cos o tartakch które należałoby omijać z daleka przypomnijcie mi które to? i dlaczego? chyba piejar coś pisoł, cofnij sie pora stron a chopu otwórz drugie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.12.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Zatkało Was?POLSKA WICEMISTRZEM !!!GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dołączam się do gratulacji dla naszych chopoków -starali sie jak mogli i naprawdę dużo osiągnęli.....srebro też piękne (i modniejsze....przynajmniej jeśli chodzi o biżuterię ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.12.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć chachory. jo też gratuluja naszym synkom. Ciesza sie strasznie - yno ta Brazylia to jest nie do podskoczynio. to je drużyna wszechczasów - kosmiczno, najlepszo kadra wszechczasów - a Raul - nic nie powym. - Szpec. Pozdrowiom elektrycznego drocika i tego co mu bratki bydom rozsły na żici jak go spotkom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts