Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jo ostatni roz piyłech fest w marcu zeszłego roku i przyrzekł żech se, że to ostatni roz. Jak se policza stosunek zysków/strat to zawsze wychodzi mi że mocne picie jest bez sensu. Moje straty to niestety przerąbany cały dzień i ciężkie zdychanie nad "morskim okiem". Nie warto :wink: .

Jo niestety wylondowoł na tygodniowym krankolu. Doktorka padła że moga ino czytać książki i oglądać TV. Czuja sie jak Kevin som w doma.

Suuupeeer :D

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

A ja w końcu zeszłam ze strychu :lol: po prawie 3 tygodniach ludzie w moim domu normalnie zaczną oddychac i przestanie sie roznosic lakierobejcowy smrodek :-?

Szanowny Małżonek zawiózł o swicie deseczki na budowe, a chłopaki juz tam konczyly kawusie i zabierali sie do roboty.

W kazdym razie jest dobrze, od srody do soboty postawili wiezbe, a dzis juz nabijają nadbitke. Chyba sie w nich zakocham 8)

Sylwester byl super.

Najpierw mój męczył zeby wybrac sie do znajomych na prywatke, a jak juz wymeczyl i sie zgodzilam to sie porobilo cos z moim zamkiem u spodni :oops: (cholera to swiąteczne objadanie sie :evil: )

No i malmucowa zrobila wejscie smoka :lol:

ubrałam na dupsko spodnie-piżamka tj. flanelowe w kratke czerwono niebieską :roll:

Ludzie, ale jak sie super tańczyło!!! na boso i we flanelowych gatkach :D

Wypić to ja nie potrafie :roll:

po pierwszym drinku widze podwójnie, śpiewam, a zaraz potem zapadam w sen :oops:

Wszystkiego naj naj naj w 2007 r zyczy malmuc

Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... :evil: . Zaś im się list do mnie zgubił :evil: ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA :evil: :evil: :evil: .

Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić.

Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... :evil: . Zaś im się list do mnie zgubił :evil: ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA :evil: :evil: :evil: .

Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić.

Nie nerwuj sie mie straciyli OC :(

Sebo8877

Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ???

????? Ja prawie tyle dałem za wszystkie okna. Czy to nie jest przypadkiem Droma?

Nie

To z Mikołowskiej 130

Nie rozumiem w takim razie dlaczego okna wycenili na 17600 brutto, a rolety na 16500 netto :o

Powiem szczerze ze tak mnie to zszokowało, że nie spytałam skąd to, ale chyba se tam dryndne.