piejar 02.01.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jo ostatni roz piyłech fest w marcu zeszłego roku i przyrzekł żech se, że to ostatni roz. Jak se policza stosunek zysków/strat to zawsze wychodzi mi że mocne picie jest bez sensu. Moje straty to niestety przerąbany cały dzień i ciężkie zdychanie nad "morskim okiem". Nie warto . Jo niestety wylondowoł na tygodniowym krankolu. Doktorka padła że moga ino czytać książki i oglądać TV. Czuja sie jak Kevin som w doma. Suuupeeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.01.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zawdziyńczom to świyżymu luftowi .... Wnioskuja że sylwka spyndziyłeś w gorolowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.01.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam! A ja w końcu zeszłam ze strychu po prawie 3 tygodniach ludzie w moim domu normalnie zaczną oddychac i przestanie sie roznosic lakierobejcowy smrodek Szanowny Małżonek zawiózł o swicie deseczki na budowe, a chłopaki juz tam konczyly kawusie i zabierali sie do roboty. W kazdym razie jest dobrze, od srody do soboty postawili wiezbe, a dzis juz nabijają nadbitke. Chyba sie w nich zakocham Sylwester byl super. Najpierw mój męczył zeby wybrac sie do znajomych na prywatke, a jak juz wymeczyl i sie zgodzilam to sie porobilo cos z moim zamkiem u spodni (cholera to swiąteczne objadanie sie ) No i malmucowa zrobila wejscie smoka ubrałam na dupsko spodnie-piżamka tj. flanelowe w kratke czerwono niebieską Ludzie, ale jak sie super tańczyło!!! na boso i we flanelowych gatkach Wypić to ja nie potrafie po pierwszym drinku widze podwójnie, śpiewam, a zaraz potem zapadam w sen Wszystkiego naj naj naj w 2007 r zyczy malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zawdziyńczom to świyżymu luftowi .... Wnioskuja że sylwka spyndziyłeś w gorolowicach Of kors - dobrze wnioskujesz Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr1842 02.01.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Sprzedam stemple budowlane ok. 130 szt długość ok. 2,80m po 3zł za szt . Deski szalunkowe 2,5 cm grube długość ok. 4-4,6 m w ilości 2m3 po 350zł za m3 Całość oczyszczona bez gwoździ. Lokalizacje okolice Knurowa Transport we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Stempelki i deski pójdą na wiosnę jak woda. Teraz "młodzież" zastanawia się czy budować z MAX-a, PTH czy BK. O deskach i stemplach jeszcze nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Stempelki i deski pójdą na wiosnę jak woda. Teraz "młodzież" zastanawia się czy budować z MAX-a, PTH czy BK. O deskach i stemplach jeszcze nie wiedzą - dobrze to ujyneś - młodzież sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Akwarysta -jak tam sie sprawy mają z tymi drzwiami ?http://www.jastrzemski.pl/to był chyba ten link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... . Zaś im się list do mnie zgubił ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA . Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Szlag mnie kiedyś trafi zta nasza pocztą.... . Zaś im się list do mnie zgubił ....ale jaki list....z warunkami przyłączy i umowa z energetyki (wysłany był 11 grudnia). Toż czekam na to jak na nie wiem co z myslą że to energetyka zwleka a tu ....ciul...POCZTA ZGUBIŁA . Dostanę duplikat na początku przyszłego tygodnia i potem w te pędy po pozwolenie coby szybko kredycik był i materiały jeszcze przed marcem kupić. Nie nerwuj sie mie straciyli OC Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 cicho cicho !!! Nie nerwujcie się tak na początek roku bo caluśki taki bedzie proszę się uśmiechać, nie narzekać, chwalić naszą Pocztę Polską Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ??? ????? Ja prawie tyle dałem za wszystkie okna. Czy to nie jest przypadkiem Droma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Mnie np wyceniono rolety zew na jedyne 16500, zajefajne no nie ??? ????? Ja prawie tyle dałem za wszystkie okna. Czy to nie jest przypadkiem Droma? Nie To z Mikołowskiej 130 Nie rozumiem w takim razie dlaczego okna wycenili na 17600 brutto, a rolety na 16500 netto Powiem szczerze ze tak mnie to zszokowało, że nie spytałam skąd to, ale chyba se tam dryndne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.01.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pieronie malmuce wyscie som bogate :o Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pieronie malmuce wyscie som bogate :o Sebo8877 inakszyj tukej by nie budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Akwarysta -jak tam sie sprawy mają z tymi drzwiami ? http://www.jastrzemski.pl/ to był chyba ten link ? Tak, prawidłowo. Drzwi mam zamontowane. Jeśli chcesz zobaczyć - zapraszam na budowę . Namiary idą na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 cicho cicho !!! proszę się uśmiechać, nie narzekać, chwalić naszą Pocztę Polską czyżby rzeczniczka PP albo pani naczelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pieronie malmuce wyscie som bogate :o Sebo8877 bogate??? chyba stukniete ja mam 20 sztuk okien teraz chyba ta cena za okna nie wydaje sie wam wysoka co? w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 cicho cicho !!! proszę się uśmiechać, nie narzekać, chwalić naszą Pocztę Polską czyżby rzeczniczka PP albo pani naczelnik dobre ale bardzo blisko budynku poczty mieszkam i pracuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY. A to akurat ciekawe. Może zaczęli walczyć o klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts