Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

)

w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY.

A to akurat ciekawe. Może zaczęli walczyć o klienta.

Odbijają sobie potem na roletach :wink:

Może zaproponowali Ci wszystkie z silnikami.

Dobrą opinie w Rybniku ma firma Wiola z roletami.Podobno są sumienni. Może warto brać okna z Mikołowskiej, a rolety z Wioli?

My osobiście rolety mamy z firmy Droma ( w przeciwieństwie do bramy garażowej, którą oferowali mi za walizkę kasy... :evil: ), kupiliśmy je w pakiecie u Dudy.

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malmuc - trudne słowa używasz...beclever. :o Poczytałam i myślę, że takie mam - nadokienne - ocieplone styropianem w skrzynce. U mnie jeszcze na zewnątrz przyjdzie 10 cm styro. Otwór okienny mieliśmy powiększony o zdaje się 18 cm w małych oknach i o 22 cm w dużych.

jak zapytam forumowych guru od okien o SKS-y czy RKS-y to krzyczą:

badziew! daj se spokój! to nie jest przystosowane do prawidlowego montażu okna z roletą!

Jesli rolety to tylko beclever.

Ja musze swoje okienka zamontowac w warstwie ocieplenia, sprzedawca rolet SKS kreci głową ze to problem, a wiem ze z becleverami nie ma zadnego problemu. Ponoć ten system jest pozbawiony wszystkich wad i niedoróbek poprzedników czyli SKS i RKS i wcale nie jest drozszy. Rama okienna ze skrzynką tez jest mocowana bardzo stabilnie na jakis tam adapterach i w ogóle jest tam jeszcze jakis kilka patencików budowy samej skrzynki.

Zazdroszcze wam ze macie wybor i montaz tego ustrojstwa za sobą.

Sprawdze co u tej Wioli oferują :wink:

Pozdrawiam serdecznie

Jak to dobrze, że nie chciało mi się wertować tych mega ilości o oknach na tym forum :lol: :lol: :lol:

Dzięki temu nie wiedzieliśmy o takiej ilości rolet i ....dzięki temu mam już je u siebie, są śliczniutkie, w kolorze o pieknym brzmieniu "ivory". I to na tyle. Howk.

Dzisiaj zapłaciliśmy za podłogę. :cry: Znowu ubyło z konta.

Macie namiary na kogoś, kto robi dobre schody? I ładne oczywiście.