akwarysta 03.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 )w kazdym razie schuco wyszly tam taniej niz izoterm, aluplast, i kbe od DUDY. A to akurat ciekawe. Może zaczęli walczyć o klienta. Odbijają sobie potem na roletach Może zaproponowali Ci wszystkie z silnikami. Dobrą opinie w Rybniku ma firma Wiola z roletami.Podobno są sumienni. Może warto brać okna z Mikołowskiej, a rolety z Wioli? My osobiście rolety mamy z firmy Droma ( w przeciwieństwie do bramy garażowej, którą oferowali mi za walizkę kasy... ), kupiliśmy je w pakiecie u Dudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 szukam rolet w systemie beclever, znalazłam takie w Gliwicacha z Wioli? to jakie to są?akwarysta mogłabys mi powiedziec na ile wycenili Ci twoje rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no i gdzie jest ta Wiola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no i gdzie jest ta Wiola??? to ta Wiola co klepie przyczepki do aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Wiola znajduje się m. in. w Rydułtowach i w Rybniku na ul. Młyńskiej ( niedaleko Żądła znanego niektórym Forumowiczom... ). U mnie rolety kosztowały ok. 7 tys ( plus 2 silniki). W sumie mam 31,86 m kw rolet - bo wg tego liczy się cenę.Rolety są aluminiowe ( Aluprof). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Malmuc - trudne słowa używasz...beclever. Poczytałam i myślę, że takie mam - nadokienne - ocieplone styropianem w skrzynce. U mnie jeszcze na zewnątrz przyjdzie 10 cm styro. Otwór okienny mieliśmy powiększony o zdaje się 18 cm w małych oknach i o 22 cm w dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.01.2007 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Malmuc - trudne słowa używasz...beclever. Poczytałam i myślę, że takie mam - nadokienne - ocieplone styropianem w skrzynce. U mnie jeszcze na zewnątrz przyjdzie 10 cm styro. Otwór okienny mieliśmy powiększony o zdaje się 18 cm w małych oknach i o 22 cm w dużych. jak zapytam forumowych guru od okien o SKS-y czy RKS-y to krzyczą: badziew! daj se spokój! to nie jest przystosowane do prawidlowego montażu okna z roletą! Jesli rolety to tylko beclever. Ja musze swoje okienka zamontowac w warstwie ocieplenia, sprzedawca rolet SKS kreci głową ze to problem, a wiem ze z becleverami nie ma zadnego problemu. Ponoć ten system jest pozbawiony wszystkich wad i niedoróbek poprzedników czyli SKS i RKS i wcale nie jest drozszy. Rama okienna ze skrzynką tez jest mocowana bardzo stabilnie na jakis tam adapterach i w ogóle jest tam jeszcze jakis kilka patencików budowy samej skrzynki. Zazdroszcze wam ze macie wybor i montaz tego ustrojstwa za sobą. Sprawdze co u tej Wioli oferują Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.01.2007 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Właśnie Duda i inni okoliczni oferują mi SKS-y, to chyba to masz akwarysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.01.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A jo myślołech że te rolety to som yny jedne Jo na razie byda mioł gustowne żaluzje Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A jo myślołech że te rolety to som yny jedne Jedno to jest yno matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Dzisiaj mi kominek odpalili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jak to dobrze, że nie chciało mi się wertować tych mega ilości o oknach na tym forum Dzięki temu nie wiedzieliśmy o takiej ilości rolet i ....dzięki temu mam już je u siebie, są śliczniutkie, w kolorze o pieknym brzmieniu "ivory". I to na tyle. Howk. Dzisiaj zapłaciliśmy za podłogę. Znowu ubyło z konta. Macie namiary na kogoś, kto robi dobre schody? I ładne oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ale masz podłoge co tam konto znów sie zapełni moje sie zapełnia ale transzami z banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 http://www.strzalka.pl http://www.marchewka.plhttp://www.sob-drew.plhttp://www.pro-line.pl -balustrady super robi ..kiedys z nim pogawedzilemhttp://www.moric-drzwi.pl z ciekawosci -zerknij i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Sellim - jaki mosz tyn kominek - pochwol sie... Jo mom meble kuchynne już skończone Jutro kłada panele. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.01.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Sellim - jaki mosz tyn kominek - pochwol sie... Jo mom meble kuchynne już skończone Jutro kłada panele. Sebo8877 a fotki??? no gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.01.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 to ja się tez pochwale dachóweczki wciągnięte na góre, czekaja na ułożenie, uchwyty na rynny juz przymocowane do deski okapowej Ach! życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Sellim - jaki mosz tyn kominek - pochwol sie... Jo mom meble kuchynne już skończone Jutro kłada panele. Sebo8877 a fotki??? no gdzie??? Jeszcze w aparacie - możnej się pojawia w niedziela sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Póki co ,to na ceglach kominek lezy ale grzeje teraz to odkopuje cały dom dookoła -bo woda w piwnicy sie pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Póki co ,to na ceglach kominek lezy ale grzeje teraz to odkopuje cały dom dookoła -bo woda w piwnicy sie pojawiła A 3ebabyło zrobić se drenaż Te napisz cos o tym wkładzie -bo że grzeje to jo wiym Sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts