sebo8877 22.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 licząc na okrągo 100 pkt - to wychodzi 20 zł za punkt. Brać nie zastanawiac sie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nooo, dzieki.....też tak myslałam ....już go wzięłam...umówieni jezdeśmy na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 kumiesz teraz?? sebo8877 Coś jakby. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że gniazda podtynkowe nie są płaskie od spodku . Dowierć koronką trzy dziury, dokup 3 puszki "ramkowe" połącz to równolegle i zamontuj gniazda z jakiegoś systemu ramkowego. Dobrze zrozumiołek? Jo sie uczył yno 19 lot bez tóż nie ma żech za bystry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.01.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kumom - yno czy koronkom sie przewierca bez płytki??? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kumom - yno czy koronkom sie przewierca bez płytki??? sebo8877 Można próbować ale bez udaru w czasie przechodzenia przez płytkę. W ścianie możnaby włączyć udar ale czy plytki nie odpadną? Chyba prościej bydzie dać złodziejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A tak se myśla - jakby wyrżnyć bez płytka dziura tym do wyrzybania dziur w płytkach a potym we ścianie jechac koronkom bez udaru?? Dioboł (tak sie na to u mnie godalo) tam mi sie nie bydzie podobać Zesrała sie biyda i płacze - zawsze jakiś dylematy... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja też mam teraz na złodziejce cały osprzęt do akwa....jest tego sporo..... filtr zewnetrzny, filtr wewnętrzny, grzałaka, kurtyna powietrzna, oświetlenie....to juz jest 5 gniazdek.....jak robię jeszcze do tego z małego akwa kwarantannę (czasami się zdarza) to jest jeszcze dodatkowo 3 gniazda (oświetlenie, grzałka i filtr)...... ludziska....ostatnio se policzyłam ile mnie to miesięcznie prądu kosztuje....massssakra..... ale co zrobić....jak sie takie hobby wybrało to tera trza cierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Podpowiadam super rozwiązanie gratis: zostawić jedno gniazdo a kupić sobie listwę typu "do kompa" z wyłącznikiem i przykręcić ją z tyłu akwarium (do podstawy. Fajne nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mój T. właśnie mówił mi żeby jednak zrobić w holu do akwa jedno podwójne gniazdo i dać listwę którą można schować w szafce pod akwa ....bo jak kiedyś bedziemy chcieli to akwa przestawić to ze ściany będa straszyły takie 3 gniazdka koło siebie....to też by tak nie teges wygladało ....czyli bardzo podobny pomysł do pomysłu piejarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Podpowiadam super rozwiązanie gratis: zostawić jedno gniazdo a kupić sobie listwę typu "do kompa" z wyłącznikiem i przykręcić ją z tyłu akwarium (do podstawy. Fajne nie ? Ta fajnie tylko weź i wleź za te akwarium jak zza niego musisz wyciagnyć filter kubełkowy - trza go wyłonczyć ze zadku.. Jo mom podłączone mieć wszystko z boku a szpargały za akwarium... A moji akwarium miejsca nie powinno zmienic bo mo wymurowany postument A z prondym se rada dom jakby nie było sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No , to faktycznie masz sebuś uciążliwe to....ja mam na dole otwieraną szafke w której mam filtr kubełkowy i inne duperele i tam też listwę schowam ...schylę się tylko i nie ma problemu. Ale z tym postumentem to faktycznie problem jest . Zapodałbyś jakies zdjątka bo ciekawa jestem jak to sobie wymysliłeś z tym postumentem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No , to faktycznie masz sebuś uciążliwe to....ja mam na dole otwieraną szafke w której mam filtr kubełkowy i inne duperele i tam też listwę schowam ...schylę się tylko i nie ma problemu. Ale z tym postumentem to faktycznie problem jest . Zapodałbyś jakies zdjątka bo ciekawa jestem jak to sobie wymysliłeś z tym postumentem . Akwarium juz stoi - rok było zaniedbane, postument musże jeszcze dopacykować - tak więc zdjęc na ten czas nie pokażę Ale jak mi się wszystko odrodzi tak jak licże to sie pochwalę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 będę pamiętać i będę nachalna....może ja bym se coś takiego fundnęła ...tylkko nie bardzo mam koncepcję jak to powinno wygladać ....jak dasz zdjątka i mi sie spodoba to kto wie....kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 My też mamy wybudowany postument (katafalk ) na akwarium. Specjalnie dozbrajaliśmy strop, bo nasze cudo będzie miało 800 l. Cały osprzęt i gniazdka będą umieszczone w pomieszczeniu gospadarczym za ścianą.Teraz mamy listwę ( taką o jakiej mówi Piejar).Też spełnia zadanie, tylko nie wygląda najlepiej.Trzeba ją ukryć. Kiedyś mieliśmy ją koło małego akwarium i o mało cały blok nie spłonął.Kropla wody.....do kropli.... i do listwy. Daggulka - lampa i wyłącznik to jeden punkt.Ok. A jak lampa ma 2 wyłączniki w różnych miejscach. U mnie połowa lamp jest w tym systemie. Chyba przez miesiąc będe się uczyć co gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A zapomniałam. Wybraliśmy schody. Termin realizacji sierpień. Jak ktoś chce wycenę - dam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A zapomniałam. Wybraliśmy schody. Termin realizacji sierpień. Jak ktoś chce wycenę - dam na priv. poprosze , jesli przyszła wycena od Męskiego to tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja też poproszę wycenę na priv....dla łobejrzenia, bo ja będe miała betonowe schody...trza będzie je czymś obłożyć ale jeszcze nie wiem czy gresem czy drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A zapomniałam. Wybraliśmy schody. Termin realizacji sierpień. Jak ktoś chce wycenę - dam na priv. Ja chce!!!! Jesli mozesz to dorzuc fotke jakie to maja byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nooo, dzieki.....też tak myslałam ....już go wzięłam...umówieni jezdeśmy na marzec jak na marzec? Daggulka czy ja cos przegapiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts