parr 02.06.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Co Wy fandzolicie?Jo zech jest Hanys na wygnaniu A tu w tej Stolycy to takich richtig Warszawiokow to ze swieco szukac.Same Gorole Szukom dzialki pod Warszawa ale ceny tu sa kosmiczne.200-350 zł za m2.I ciekawi mnie wiela kosztuje ziemia w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.06.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A czamu na wygnaniu - jo tez na wygnaniu ale samowolnym A ty ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 02.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jo tez na samowolnym wygnaniu.Pierwyj zech z Rybnika wyjechol do Katowic 7 lat temu,a 4 lata temu do W-wy.I zech se wziol Zaglebioczka z Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.06.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Parr Ty same konwenanse łamiesz mieszkając w Katowicach ześ se dziołcha z Sosnowca wzioł ...przeca tam je granica "gorszego swiata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tracer 02.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam wszystkich budujących z Rybnika!. Właśnie nabylismy grunt w Czernicy (814 m2) i kupilismy projekt Ewa z Hryzontu. Nie czytałem jeszcze całego zestawu postów z Rybnika ale łykam jeden za drugim bo to kopalnia wiedzy. Jeżeli będę miał tylko jakieś informacje lub przemyślenia chętnie się podzielę. Trzymajcie sie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tracer 02.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 strona kostrzewy to www. kostrzewa.com.pl sebo ma rację różne rodzaje paliwa to bezpieczeństwo , takie możliwości ma piec kostrzewy , jak ktoś chce zobaczyć zapraszam do Orzepowic Też mi się te kotły podobają. bardzo fajna automatyka. James, jaką masz automatykę i jak duży zbiornik na paliwo?. Ja znalazłem najtaniej za 10 tyś. Jak z transportem tych kotłów? Czy jest jakis lokalny dystrybutopr Kostrzewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tracer 02.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Jak już wspomniałęm mamy kupiony projekt. Chcemy oczywiście nanieśc zmiany i szukamy solidnego człowieka z uprawnieniami który by zropbił zmiany i dał na to dobrą cenę. Szukamy też dobrej ekipy i kierownika. Może jakieś polecenia? Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 02.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam to mój pierwszy post na Forum (i sie denerwuje ) no i nie z Rybnika ale też z Górnego Śląska to może mnie nie wyrzucicie.... ale takiej grupy szukam (i nie mogę znaleść) pozdrawiam serdecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Kotka nie stresuj sie Tracer nie pisz ze szukasz dobrej ekipy -wystarczy ekipy ..łatwiej znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 02.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 No oni godajom że 2500 - 5000 to mało. To jo im dom moja wypłata 1465 i niech dychajom Sebo8877 OK. Dzięki! Moge podać Ci mój numer konta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witamna placu boju wojna trwa. scianki fundamentowe stoja zaizolowane i dzis ocieplane, w poniedzialek przyjedzie fadroma i ubijarka do zasypania ich piaskiem, na szczescie nasza dzialka to sam piasek, wiec z nim niema problemu. Czy ktos z forumowiczow robil studnie? potrzebuje namiary na studniarza i różczkarza.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Kara - namiary poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tracer 03.06.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam na placu boju wojna trwa. scianki fundamentowe stoja zaizolowane i dzis ocieplane, w poniedzialek przyjedzie fadroma i ubijarka do zasypania ich piaskiem, na szczescie nasza dzialka to sam piasek, wiec z nim niema problemu. Czy ktos z forumowiczow robil studnie? potrzebuje namiary na studniarza i różczkarza. pozdrawiam Kara, może źle zrozumiałem o czym piszesz. Nie jestem pewien, ale jeżeli nie masz jeszcze podłogi na gruncie to może nie zasypuj wykopu. Wiem że w przypadku podpiwniczenia zasypać można dopiero jak sa gotowe stropy nad piwnicą. Chodzi o napór gruntu na ściany fundamentowe które są nie usztywnione stropem. Nie jestem pewien czy w przypadku nie podpiwniczonego budynku ta zasada funkcjonuje ale proponuję się upewnić. Chyba że masz już podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.06.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Znacie kogoś na naszym terenie, kto zakłada systemy alarmowe???Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.06.2006 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 akwarysta - namiary poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No oni godajom że 2500 - 5000 to mało. To jo im dom moja wypłata 1465 i niech dychajom Sebo8877 OK. Dzięki! Moge podać Ci mój numer konta????? A Tys pieronie dochtor jest ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 05.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No oni godajom że 2500 - 5000 to mało. To jo im dom moja wypłata 1465 i niech dychajom Sebo8877 OK. Dzięki! Moge podać Ci mój numer konta????? A Tys pieronie dochtor jest ??? Sebo8877 tak mnie pokarało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 To nie godej mi że mos zmyni jak jo Bo nie uwierza. Chyba żes jest zarozki po studiach. Jo bych tego pokaraniym nie nazwoł - dobry fach - yno sie chopie nie dej i prosza Cie nie godej że mosz mało Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 05.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Wiela tego ni mom Myni jako Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Wiela tego ni mom Myni jako Ty. Ania od Parra (tego co polzł do Wa-wy) Tyż mo ponoć 1300 brutto, pierońsko mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts