zytulina 05.02.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ooo!!! RYBNIK to chyba nie tak daleko a nawet bardzo blisko MOŻNA SIĘ DOSIĄŚĆ????? A flaszka mosz??.... sebo8877 mom flaszka a nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 daagulka ja to raczej z nikąda jeżeli chodzi o sprawę Twojego przyłącza wody to zapytaj architekta powinien wiedzieć do kogo zapukać skoro to on załatwia wszystkie papiery myślę że tak będzie najprościej[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Za proste to by było .Sama wcinka do wodociągu kosztuje 1200 zł. nie strasz dziewczyny nie wszędzie takie ceny ja to już dokładnie nie pamiętam ale coś chyba ok 500 zeta kosztowało zależy od gminy daagulka nic się nie martw najpierw sprawdz a potem się zamartwiaj wszystko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 05.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No o ile pamiętam - wcinka kosztowała ok. 1200 zł (moze ciutek mniej - 1036,71 ).Wodociąg mam w granicy działki (tj. pod płotem) od domu 6m .Ceny rybnickie z końca 2005 r. tj. 21.09.2005r. W koszt wcinki wchodzi - sama wcinka, opaski, zasuwy, obudowy teleskopowe, objemki itp. Obym się myliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No o ile pamiętam - wcinka kosztowała ok. 1200 zł (moze ciutek mniej - 1036,71 ).Wodociąg mam w granicy działki (tj. pod płotem) od domu 6m .Ceny rybnickie z końca 2005 r. tj. 21.09.2005r. W koszt wcinki wchodzi - sama wcinka, opaski, zasuwy, obudowy teleskopowe, objemki itp. Obym się myliła Ja nie twierdze że tyle to nie kosztuje ale każdy zakład wodociągów ma inny cennik i najlepiej jest sprawdzić samemu ile to kosztuje w danej gminie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Sebo machnył fotka ślubnej. Coś godali ło robiyniu dziecków. Sebo do roboty zanim Ci citnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ...wszyscy Sebusiowi dokuczajom coby ta lola na łobrazku to za koścista była..... ....w psychiatryku aż wrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ...wszyscy Sebusiowi dokuczajom coby ta lola na łobrazku to za koścista była..... ....w psychiatryku aż wrze Ida obejrzeć No Rychtyk - jak zawsze godosz prowada sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebo machnył fotka ślubnej. Coś godali ło robiyniu dziecków. Sebo do roboty zanim Ci citnie !!! robia - robia -cały czas robia sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebo machnył fotka ślubnej. Coś godali ło robiyniu dziecków. Sebo do roboty zanim Ci citnie !!! robia - robia -cały czas robia sebo8877 pomóc Ci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 06.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebo machnył fotka ślubnej. Coś godali ło robiyniu dziecków. Sebo do roboty zanim Ci citnie !!! robia - robia -cały czas robia sebo8877 pomóc Ci ? Panowie! To trzeba narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 06.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No własnie...mapki, projekty.... a czy to nie musi być wszystko zrobione już w momencie składania wniosku o pozwolenie na budowę razem ze wszystkimi innymi dokumentami? Bo sprawy maja się u mnie tak, że mnie wszystko załatwia architekt.... całą papierologię ...i z tego co wiem, to miesiąc temu złożył wszystko co było potrzebne w stariostwie i już czekamy tylko na pozwolenie na budowę które ma być podobno niebawem (nie wiem ile się czeka ). Tak więc...czy to już aby nie jest załatwione i teraz tylko jak dostaniemy pozwolenie razem z kompletem wszystkiego (dokum. , projekt,i inne) to z tym po prostu znaleźc hydraulika...i niech robi? nie projekty ale projekt domu jest potrzebny do wodociągów. nie wiem jak się umawiałaś z architektem ale mówisz o papierologii do pozwolenia a wodociągi to odrębna instytucja i tam trzeba osobno aplikować. Daggulka zresztą zadzwoń sobie do wodociągów lub zajrzyj na ich www (mówię tu o tych rybnickich wodociągach bo oni akurat mają swoją stronkę) - w informacji kobitka wszystki mi dość sensownie wytłumaczyła włącznie z kosztami. wiem że to kolejna walka w biurokracją i papierkologią ale z tego co pamiętam nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 06.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 nawet Ci adresik znalazłam http://www.pwik-rybnik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.02.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ewelinko , bardzo ci dziękuję za zaangażowanie w mojej sprawie...już zadzwoniłam do wodociągów....niestety podlegamy po wododciągi chyba cieszyńskie...w każdym razie umówiłam się w Zebrzydowicach w Urzędzie gminy z facetem który podobno jest w temacie ... na piatek....urlopik trza se załatwic i do dzieła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebo machnył fotka ślubnej. Coś godali ło robiyniu dziecków. Sebo do roboty zanim Ci citnie !!! robia - robia -cały czas robia sebo8877 pomóc Ci ? Dziynkuja dom se rada - wiedza teoretyczno ech juz posiodł sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 06.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sebo machnył fotka ślubnej. Coś godali ło robiyniu dziecków. Sebo do roboty zanim Ci citnie !!! robia - robia -cały czas robia sebo8877 pomóc Ci ? Dziynkuja dom se rada - wiedza teoretyczno ech juz posiodł sebo8877 No to tera prziszoł czas na praktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No to tera prziszoł czas na praktyka Dyć godom że robia Prowda ze porzed owulacjom dziołszka po synek ??? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 06.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 A moze na opak???? A ile żyją Twoje plemiki (mniemam, że oczywiście dłuuugo ), że celujesz w owulację? Sebo - mistrzostwo świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 06.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dagulla w cenie projektu wymusilem projekt wodno-kanalizacyjny....ktory to potrzebujesz do wodociagow......z tym projektem jedziesz do gminy w Zebrzydowicach i tam wszystko zalatwiasz w 5 min..dostajesz 2 pisemka ktore wypelniasz na miejscu wpisujesz dzien rozpoczecia prac przyl..wodnego i to wszystko...nio i dzwonisz do faceta z mojego polecenia i to wszystko...wszystko nalezy do niego on miedzy innymi odpowiada w gmini za odbior... Pozdrawiamparadox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 woda to pikuś jak ktoś chce miec gaz - to niech juz papiery składabo to cholernie długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts