sebo8877 07.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 A moze na opak???? A ile żyją Twoje plemiki (mniemam, że oczywiście dłuuugo ), że celujesz w owulację? Sebo - mistrzostwo świata! Akwarysta to nic innego jak wniosk z topiku jak zrobić dziewczynka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kto robi kawe dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kto robi kawe dzisiaj ? ponoć Ty pyszną robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kto robi kawe dzisiaj ? ponoć Ty pyszną robisz? A idź - sellim taka lurie robie że wstyd... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No własnie ja, ino moge pić ...zapodaną ..oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No własnie ja, ino moge pić ...zapodaną ..oczywiscie ale z was dżentelmany ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 my, som gentelmeny pelną gymbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.02.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 my, som gentelmeny pelną gymbą no właśnie widza zamiast damom podac kawkę to sami jej oczekują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 momy chyba równouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 momy chyba równouprawnienie no jo - w robieniu kawki tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 nie mam tynkarzy !!!! wszyscy poumawiani pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 w srodku chcesz tynki robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.02.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 w srodku chcesz tynki robic ? Pewnie lepiej jest zrobić tynki na zewnętrz i dom wywinąc do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafan 07.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Chodzi o tynki gipsowe czy tradycyjne? Mam kilka namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gipsowe i zwykłe Prosze o namiarya są to ludki sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ludziska.....POZWOLENIE NA BUDOWĘ odbieram jutro....urlopik już załatwiony i od razu do banku uderzamy po kredycik ....tylko cholera nie wiem do którego .....jeszcze w pko i sląskim nie byliśmy....na razie wygrywa millenium..... kuffffa....kastingu na bank to ja jeszcze nigdy nie robiłam ....łatwe to nie jest...wiecie...ukryte koszty . Ja podpinam sie pod malmuca...tez prosze o namiary na tynkarzy jak macie jakiś sprawdzonych ludzisków ....tylko na tynki ....no nie wiem jakie to są... chyba gipsowe....takie zacierane na gładko od razu pod malowanie .....bo w gładzie to ja się bawić nie będę..... Wszystkie namiary które od Was dostałam do tej pory są skrzętnie notowane w kajeciku i w odpowiednim momencie bedzie dzwonione.... ....i za wszystkie dziękuję http://www.obrazki.info/obrazy/kwia_3335vdkw2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Daggulka jak cos wychaczysz to daj znać, normalnie załamka chyba bede czekac do czerwca na tynki i nie wprowadze sie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 malmuc....cos na pewno mam w kajeciku....poszukam i napisze ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ludziska.....POZWOLENIE NA BUDOWĘ odbieram jutro.... Ja podpinam sie pod malmuca...tez prosze o namiary na tynkarzy jak macie jakiś sprawdzonych ludzisków ....tylko na tynki ....no nie wiem jakie to są... chyba gipsowe....takie zacierane na gładko od razu pod malowanie .....bo w gładzie to ja się bawić nie będę..... nie ma takich tynków Gratulacje na okoliczność pozwolenia na wykańczanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ludziska.....POZWOLENIE NA BUDOWĘ odbieram jutro.... Ja podpinam sie pod malmuca...tez prosze o namiary na tynkarzy jak macie jakiś sprawdzonych ludzisków ....tylko na tynki ....no nie wiem jakie to są... chyba gipsowe....takie zacierane na gładko od razu pod malowanie .....bo w gładzie to ja się bawić nie będę..... nie ma takich tynków Gratulacje na okoliczność pozwolenia na wykańczanie się Widzicie jak sie cieszy - obejrzymy co powiy jak sie do wykończyniówki dochrapie.. Osobiścei równiez gratuluje podniesienia rekawicy... jest pizd..olina ciynszko. Jak małżowin bydzie robiył na budowie - schudnie mosz moja gwarancjo.. A co do tynków to smoczyca myśli o filcowanych pioskiym kwarcowym Malmucowa - bier kielnia - nafyrlej sie malty i cheja -do sie zrobić Co bydziesz czekać do czyrwca.... Powiym Ci ze od tynków do wkludzynio jeszcze dłooogo drogaaa Nojwazniejsze to sie nie załamować dziołchy yno do dzieła... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts