piejar 06.06.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kurde baby i chopy - z czego wy te chałpy budujecie jak zarobiocie 1300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Straszne piejar ale prawdziwe. Człowiek po studiach wyższych .... Kazdy kombinuje jak może -ja troche chcę dorobić kotłami i POS-iami ale róznie może to być. jakoś trza żyć, jakoś se radzic, jakoś wykończyć ten własny dom. Najważniejsze to wierzyć w to że sie uda , pracować własnymi ręcoma i jeszcze raz wierzyć A być murzinym za granicom - to nie dal mnie za bardzo korzynie mi przirosły do tej polskij ziymi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Najważniejsze to wierzyć w to że sie uda , pracować własnymi ręcoma i jeszcze raz wierzyć Podziwiom wos za Waszo wiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ewelinka gdzies mi sie zapodział telefon do hurtowni z bloczkami , ale podawałem namiary Karze ..kliknij do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiness 06.06.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Buduję w Szczerbicach przerobiony dom z kolekcji muratora d12. Mam stan surowy otwarty, porotherm 30 ( plus potem styropian ) dachówka Braas celtyk. Dom postawiła mi moja firma . Wszystkich chętnych poszukujących solidnego wykonawcy zapraszam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Najważniejsze to wierzyć w to że sie uda , pracować własnymi ręcoma i jeszcze raz wierzyć Podziwiom wos za Waszo wiara Pierońsko wielko mom ta wiara Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kurde baby i chopy - z czego wy te chałpy budujecie jak zarobiocie 1300? Buduja za moj geld,a raczej za kredyt w banku.Na moja zona dochtorka co mo 1300 brutto banki nawet nie chca patrzec.Fandzolom,ze zawod zaufania publicznego,ale zarobek na pasku jak byk ;1 300 brutto.Na waciki ledwo starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 06.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 cholewcia faktycznie ciężkie te czasy. generalnie są dwa wyjścia - budowac się długo i własnymi siłami ale bez kredytu albo wziąść kase z banku i szybko się wprowadzić ale żyć z "garbem" 20-30 lat.... ale mimo wysztko lepsze to niż blokowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 cholewcia faktycznie ciężkie te czasy. generalnie są dwa wyjścia - budowac się długo i własnymi siłami ale bez kredytu albo wziąść kase z banku i szybko się wprowadzić ale żyć z "garbem" 20-30 lat.... ale mimo wysztko lepsze to niż blokowisko Świynte słowa - 28 lot mieszkołech w swojij własnej chałupie (z fotrami) potym mi sie żyniaczki chciało i rok na wynajmowanej chałupie - tu żech poczuł co znaczy być na swoim fajnie było - teraz remntuja już swoji a w międzyczasie mieszkom na blokach- ludzie masakra - umiyrom kroliczoku za zycio. Dziynki Bogu juz niewiela została bez lato abo na jesiyń ida na swoji Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Sebus nie godo sie w blokowisku- ino w króliczoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie wiedziołech juz poprawiyłech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Byscie wiedzieli wiela tako komorka w kroliczoku w Stolycy kosztuje.Ciezko cokolwiek znalezc za 4 tys. zł za metr.A to w dzielnicy kaj z godzina sie jedzie do centrum.Takie dwopokojowe mieszkanie z 50 m2 + miejsce garazowe to 250 tys. zł .A trza to jeszcze jakos urzadzic.A co to sa dwie izby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Byscie wiedzieli wiela tako komorka w kroliczoku w Stolycy kosztuje.Ciezko cokolwiek znalezc za 4 tys. zł za metr.A to w dzielnicy kaj z godzina sie jedzie do centrum.Takie dwopokojowe mieszkanie z 50 m2 + miejsce garazowe to 250 tys. zł .A trza to jeszcze jakos urzadzic.A co to sa dwie izby? z ciekawosci spytam - ile zarabia zwykły Szarak w Wawie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 parr - nie wiym co cie tam trzimie (możno pierogi bo som lubia). Jo mom cołki niezło robota na miejscu i nie myśla ło stolycy ani ło zielonej irlandii. Sam już może być ino lepiyj (no bo gorzyj być nie może ). A połowicy sam na miejscu też publicznie zaufomy i domy sie leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Byscie wiedzieli wiela tako komorka w kroliczoku w Stolycy kosztuje.Ciezko cokolwiek znalezc za 4 tys. zł za metr.A to w dzielnicy kaj z godzina sie jedzie do centrum.Takie dwopokojowe mieszkanie z 50 m2 + miejsce garazowe to 250 tys. zł .A trza to jeszcze jakos urzadzic.A co to sa dwie izby? potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 parr - nie wiym co cie tam trzimie (możno pierogi bo som lubia). Jo mom cołki niezło robota na miejscu i nie myśla ło stolycy ani ło zielonej irlandii. Sam już może być ino lepiyj (no bo gorzyj być nie może ). A połowicy sam na miejscu też publicznie zaufomy i domy sie leczyć. Piejar mosz recht , Ciekawe jako specjalizacjo mo połowica parra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Na razie to ona jest swiezo po studiach i odbywa staz.Chce byc kardiologiem,ale to po 10 latach specjalizacji (o ile bedzie mogla otworzyc specjalizacje) Ile zarabia Szarak w W-wie?Nie wiem.Srednia pensja w woj.slaskim to ok. 2500 brutto,w W-wie 3500 brutto (dane GUSu).Nie odzwierciedla to kilkukrotnej roznicy w cenach ziemii lub mieszkan. Jo zech trafil do Stolycy za robota.I nikaj nie zamierzom sie ruszac.Dobrze mi tu wsrod Goroli (tera mnie wszyskie Hanysy wyklna)Na starosc jak byda starzykiem na pensiji sprzedom wszystko,kupia se malo halupka nad morzem w Chorwacji i byda se pił Rakija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 parr - wyklnytyś !!! jo mom nadzieja że zyci mie kiedyś wroci na Oberszlyjzyn. Za czym mi teskno 1. chlyb i żymły od Maksa 2. prawdziwe komple 3. godka 4. świyzy luft bo tu mie dusi sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 parr - wyklnytyś !!! jo mom nadzieja że zyci mie kiedyś wroci na Oberszlyjzyn. Za czym mi teskno 1. chlyb i żymły od Maksa 2. prawdziwe komple 3. godka 4. świyzy luft bo tu mie dusi sebo8877 Od razu wyklyty 1.Chleb w Stolycy dupiaty.Ino taki jeden piekorz Lubaszka mo dobry ino pierunsko drogi. 2.Moi kumple z podworka z familoku to wszyscy alkoholicy 3.Jak sie wypija na imprezie to tym Gorolom zawsze trocha pogodom po naszymu.Im sie to pierunsko podobo 4.Jak przyjada do moich starzykow to nie umia oddychac.Mieszkaja w dolince a wszyscy dokoola hajcuja hasiem.Jak sie zjezdza to jest jeden smog.Ale auta wszyscy wypizdrzone przed halupom.Same VW,Audiki.Ale kuzwa jak zapytasz ktorego czamu sie truje i nie hajcuje gazem,to odpowie ze drogo.Farmazony pierniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 4. świyzy luft bo tu mie dusi sebo8877 Pośla Ci kurierym w kanie trocha luftu spod koksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts