malmuc 19.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 hej ludziska! Rybnicki wątek cos taki niemrawy moze pzresilenie wiosenne macie kogos dobrego, solidnego od glazury i terakoty jestem upierdliwa wiec szukam dokladnego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 macie kogos dobrego, solidnego od glazury i terakoty jestem upierdliwa wiec szukam dokladnego fachowca mamy wolisz fachowca z Angli czy z Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 macie kogos dobrego, solidnego od glazury i terakoty jestem upierdliwa wiec szukam dokladnego fachowca mamy wolisz fachowca z Angli czy z Irlandii Selimm ty sie smiejesz bo juz wszystko masz co? ale mowisz prawde, cholerną prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Za kilka miesięcy będę też kafelkarzem, ale droga malmuc podtrzymuję swoje "no way". Ostatnio skończyłem praktykę wod-kan Fajnie jest robić samemu ale ten czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Melduje się na rozkaz w trzech to już idzie poszkacić Kurde chopy - jak mie nauczycie w tego szkata to wom byda dowoł wygrywać. Kiej i kaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Prawie sie biore za kafelkowanie -jak sie gosciu sprawdzi to Wam i tak go nie dom bydzie robił cały dół a jak zrobi dół ..to czekają go jeszcze piwnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Melduje się na rozkaz w trzech to już idzie poszkacić Kurde chopy - jak mie nauczycie w tego szkata to wom byda dowoł wygrywać. Kiej i kaj ? to zaczynom uczyć nojważniejsze som ....dupki od nojstarszego jest tak: dupek krojc dupek grin dupek herc dupek szel.... kulkowy a potym jak w tysioncu....as,cyjna,król, ober i reszta bibzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 No to jo powiym tak Flizuja sie som i pomomo że idzie mi pomału mom perfekt ale jak Piejar padoł tyn czas.... Piejar a tera uważej... A co do Szkata to bez jednego tak jak z jednym a z jednym grajom dwa; bez dwóch tak jak z dwoma a z dwoma grajom trzi ; Bez trzech tak jak z trzema a z trzema grajom cztyry; Bez cztyrech tak jak z cztyryma a z cztyryma grao piec I tego sie naucz - najstarszy to je dupek krojc i to on je 1-szy Jak mosz yno tego to grosz z jednym jak mosz dupka grin to grosz bez jednego (czyli mnożnik 2) Jak mosz krojc i grin to grosz z dwoma a jak mosz dupak herc i szel to grosz bez dwóch czyli (czyli z nimi grajom trzi - mnożnik 3) i tak dali to teraz jak es zakumoł to wiela bydzie jak mosz dupka szel i grin ???? Jamles tumacz dali.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Najłatwiyj żech zatrybiył że dupki som nojważniejsze. Jak włonczomTV to nie do sie ło tym zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 patrzcie patrzcie alboo Ci Rybniczanie tacy zdolni ze sami se kafelkują albo takie skąpe i nie dadzą ludziom zarobic Selimm ty lepiej zacznij od piwnic, jak sie koles nie sprwdzi to go wywalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 patrzcie patrzcie alboo Ci Rybniczanie tacy zdolni ze sami se kafelkują albo takie skąpe i nie dadzą ludziom zarobic Selimm ty lepiej zacznij od piwnic, jak sie koles nie sprwdzi to go wywalisz Przeproszom bardzo jo je z Radlina Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 patrzcie patrzcie alboo Ci Rybniczanie tacy zdolni ze sami se kafelkują albo takie skąpe i nie dadzą ludziom zarobic Selimm ty lepiej zacznij od piwnic, jak sie koles nie sprwdzi to go wywalisz Przeproszom bardzo jo je z Radlina Sebo8877 to prawie Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 patrzcie patrzcie alboo Ci Rybniczanie tacy zdolni ze sami se kafelkują albo takie skąpe i nie dadzą ludziom zarobic Selimm ty lepiej zacznij od piwnic, jak sie koles nie sprwdzi to go wywalisz Przeproszom bardzo jo je z Radlina Sebo8877 to prawie Rybnik prawie robi wielką różnicę piejar porachowołeś te dupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 prawie robi wielką różnicę piejar porachowołeś te dupki Dokładnie... Prawie to duża różnica Czekej bo Piejar liczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja... Wyszło mi cztery Musza to na spokojnie rozebrać w chałpie. Teroz już widzicie czamu żech godoł że byda wom dowoł wygrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Żle mosz szel i grin Grin je drugi czyli grosz bez jednego to tak jak z jednym a z jednym grajom DWA !!! a tym szelym to se dupki-tromfy ściongniesz - bo nie godali my Ci że dupki to som tromfy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.03.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 hej ludziska! Rybnicki wątek cos taki niemrawy moze pzresilenie wiosenne macie kogos dobrego, solidnego od glazury i terakoty jestem upierdliwa wiec szukam dokladnego fachowca Przepchałam się przez Tych naszych graczy. Cichutko, by nie przeszkadzać. Malmuc - posyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 20.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witojcie ludziska!!! nie tak dawno znalazłam to forum i już jestem uzależniona. Budować będę w Niedobczycach,działkę już mam i parę formalności załatwionych.Architekt kończy projekt.. Mam pytanko o przyłącze wodno-kanalizacyjne. Ile może mnie kosztować podłączenie wody do budynku,jakieś 30-40 m.????Bardzo prosze o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witojcie ludziska!!! nie tak dawno znalazłam to forum i już jestem uzależniona. Budować będę w Niedobczycach,działkę już mam i parę formalności załatwionych.Architekt kończy projekt.. Mam pytanko o przyłącze wodno-kanalizacyjne. Ile może mnie kosztować podłączenie wody do budynku,jakieś 30-40 m.????Bardzo prosze o pomoc.. Witaj Niedobczyce?, ja chyba tam bylam niedawno, czy to jest przed Rybnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 20.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Zaraz za Rybnikiem jadąc na Wodzisław,dokładnie za zamysłowem z prawo,przed wiaduktem remontowanym.Budować się będziemy zaraz niedaleko wiaduktu.Połowa budynku już stoi bo to budynek gospodarczy na działce moich dziadków.Dobudowujemy 1 duży pokój 7/4 m no i na nim poddasze.P.S.Z góry przepraszam jak jakieś pytania zdubluje,ale jestem dopiero na 10 -tej stronie forum:)Dodam,że mój chłop to hanys z krwi i kości a jo jak to on twierdzi mieszaniec ,bo jedynie ojciec hanys a matula gorolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts