budomat 20.12.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 JAKĄ WYBRAĆ PRALKĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja mam Elektroluxa- prawie 7 lat. Przeżyła bardzo dużo- pranie po 3 razy dziennie po pierwszym ,a apotem po drugim dziecku. Teraz też wspiera mnie kilkakrotnie w ciągu tygodnia- małe dzieci. Jeszcze nigdy nas nie zawiodła. (ciiii, żeby nie zapeszyć). Elektroluxa mam też zmywarkę- również jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A ja własnie po 6 latach zmieniałem Whirlpoola. Rozpadła sie osłona łożyska bębna i wytopiło obudowę bębna (plastikową)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 11.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ja mam wszystko whirpula i jest OK. Pralka lodówka, zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 13.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A nasz Whirpool po 7 latach zaczyna piszczeć podczas prania.Mam nadzieję,że może teraz nie padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wert 14.02.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a w moim whirlpool aw 4105 (?) ladowanym od gory wlasnie wymieniono lozyska oba. powodem bylo nieuzywanie go przez 8 miesiecy. facet ktory go naprawial powiedzial, ze im czesciej pracuje tym lepiej. przed naprawa pracowal bardzo czesto (male dzieci). teraz tez nie mam zadnych oporow, pralka pierze non stop. dodam ze naprawa wraz z czesciami i transportem kosztowala 290 pln (lodz). gdybym wybieral pralke jeszcze raz chyba ponownie wybralbym whirlpoola ladowanego od gory.pozdrawiamwert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 18.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 12 lat Zanussi i prawie jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert-Ra 19.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Mamy whirpoola ładowana od góry 800 obr/min. Pralka jest bardzo głośna. Po prostu chodzi jak czołg od początku. Serwis przyjechał: "Te typy tak mają". No to whirpool jest dla nas przegrany na całej linii. Teściowie mają boscha i chodzi jak pszczółka. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts