budomat 20.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 22.12.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 A może innš? Bo ja polecilabym Siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 23.12.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Kupiłem Boscha, bo cały sprzęt AGD mam tej firmy. Pralka firmy Ariston padła po pięciu latach (koszt naprawy = prawie 40% kosztów nowej) kilka dni przed przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 20.01.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 bauknecht 1-klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.01.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Hej! Ja mam pralke i lodowke Elektroluxa. Pralke mam 8 rok - nie wiem jaki model - z takich sredniodrogich - wtedy kosztowala chyba 1700-1800. prawde mowic kiedys jz na nia narzekalam - bo bierze plyn do plukania w przedsotanim plukaniu(a nie ostatnim), bo jest jakas taka malo skomplikowana ale jak posluchama perypetii znajomych z pralkami to zamilklam . Moja pralka nigdy jescze sie nie popsula, a moglaby miec podowy do tego - nie bylo wypoziomowana przez pierwsze lata przez co niezle wytrzeslo jej beben, a mimo to nic jej sie nie stalo. Lodowke mam chyba 4 lata - tez nie pamietam modelu - wys. ok 180cm, 2 agregaty. Z tego co pamietam nalezala do drozszych - w promocji kosztowala ok 3000. I niby nie wzywlam do niej nikogo, ale cos ostanio niepokoi mnie "dyskoteka" na mierniku tem - nieraz mrugaja wszystkie diody . No i troche za mocno mrozi lodowka i nie moge jej wyregulowac. Podsumowujac zastanawiam sie czy za te cene nie moglam kupic innej lodowki . Aha mialam jescze przez pol roku Zanussi - i teraz wiem ze no more!!! Zepsula sie juz po miesiacu i to dosc powaznie - oddalismy ja. Jakbym teraz wybierala lodowke patrzylabym rzede wszystkim na to zeby miala 2 agregaty i specjalna szufladke na szybkie mrozenie-czesto robie pirogi, kluski hurtowo i wlasnie tam sobie je spokojnie zamrazam. (moja to wszystko ma wiec pewnei nie wymienie jej przeprowadzajac sie do nowego domku, bede musiala tylko te dyskoteke jakos zaakceptowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 31.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Jak mam pralkę Electrolux EWF 1455. Kupiłam ją niedawno - dwa miesiące temu i jak na razie jestem z niej bardzo zadowolona. Dobrze pierze i jest przyjazna w obsłudze. Kiedyś miałam już Electroluxa, ale inny model, używałam jej przez dwa lata i nic się z nią złego nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 02.02.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 A ja mam pralkę Gorenje. To juz 8 lat bezawaryjnej służby co 2-gi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 27.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Wiele razy widziałam działającą bez zarzutów 20 letnią pralkę MIELE. Po prostu nie do zdarcia. Ja mam Polar 11 lat bez awarii. Dobra pralka musi być niestety ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wiele razy widziałam działającą bez zarzutów 20 letnią pralkę MIELE. Po prostu nie do zdarcia. Ja mam Polar 11 lat bez awarii. Dobra pralka musi być niestety ciężka. Ciężka jest po to żeby nie skakała po łazience w trakcie wirowania - w środku są podwieszone jedna lub dwie żelbetowe płyty jako stabilizatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.02.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Najlepiej sie ożeń chłopie, to i pralkę będziesz miał darmową, no może czasami troszkę kłapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja mam anice z komputerem ale nie nazekam tylko czasem mnie blokada dzwi wkuza jak narazie bezawaryjna od 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 witam! My ożytkujemy Amicę jest ok elektroniczny programator, niezawodna, b tania, o ma bardzo małe zuzycie wody i prądu. Jak ktos ma szmbo to bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 bauknecht 1-klasa Rowniez mam taka pralke prawie 3 lata i jak narazie OK ,lodowke mam Elektroluksa jest cicha ale ma slaby plastyk na polkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 11.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Pralka 6 letni Whirpool z górnej półki - wtedy 1900 - bez problemów - wczoraj zauważyłem jeden mały bąbelek na obudowie Słyszałem, że pogorszyła się jakość Whirpooli po przeniesieniu produkcji do Czech Lodówka 5 letnii LG - wtedy 2300 teraz 1600 w sklepie - denerwuje mnie bo po każdym otworzeniu lodówki i zamknieciu drzwiczek załączają się dmuchawy aby wyrównać /zmieszać/ temperaturę w środku - nie jest to głośne ale mnie denerwuje - pewnie już nie kupię lodówki z takimi nadmuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ApC 01.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Z doświadczenia rodzinnego: moi rodzice i moi teściowie mają pralki Whirlpoola, z dolnej półki, ale od ładnych kilku lat pracują bez zarzutu, wszyscy są BARDZO zadowoleni i o to chyba chodzi Ja z kolei mam pytanie: jak wygląda sprawa z pralkami Candy, chodzi mi o funkcje typu 1/2 wsadu, przy żadnej z pralek tej firmy nie widzę niczego na ten temat, a dla mnie to jest raczej istotne. Nie potrzebuję zbajerowanej pralki, ale chcę żeby była oszczędna, myślałem o modelu CTY 104... co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kkilkanascie lat mieliśmy Dianę. Naprawiana parokrotnie, bo nie było możliwości by zmienić. Kiedy czasy się zmieniły, zachęceni pralką Candy znajomych (20 lat bez usterki, kupiona w Pewexie) kupiliśmy pralkosuszarkę Candy. Jedno wielkie nieporozumienie. Po pół roku zwrot do sklepu i wzieliśmy podobne ustrojstwo Zanussi. Od kilku lat działa bez zarzutu. Wspomniane: Miele i Baukkneht to pralkowe RolsRoyce. Cena niestety też. Nie tylko pralkowe, reszta AGD z tych firm też.Zdecydowaliśmy się na zmywarkę do komturii Bosch, pralka zostaje ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 02.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mam Electroluxa 6 lat, bez problemów, super pierze swetry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velociraptor 02.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Mamy od roku pralkę Whirlpool ładowaną od góry. Z czystym sumieniem mogę polecić. Wybraliśmy z prędkością wirowania do 1000 obr./min. Pralki z mniejszymi prędkościami często miały też obcięte inne funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 03.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 od 4 lat mam electroluxa (z tych srednich za 2tys), jest doskonała, szczególnie po wcześniejszych doświadczeniach z whirlpoolem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts