SAVAGE7 03.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 u nas electrolux. jeszcze na gwarancji ale żadnych zastrzeżeń. wcześniej prałem we frani a teraz taka wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA25 06.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Mam Amice od 5 lat i nigdy więcej nie kupi nic z tej firmy.Mama mówi że mogłabym w serwisie pracować .A ma jeszcze maszynke gazową porażka ale mniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 08.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja mogę odradzić zakup pralki Brandt WM 701 Nie mam już do niej siły. Nie dość, że wybija korki, pierze tylko na jednym programie, "chodzi" podczas wirowania po całej łazience, to jeszcze w tamtym tygodniu zablokowała klapę i cztery dni do przyjścia mechanika sobie ubrania spoczywały w kilku litrach wody w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A Wy czytacie pytanie budomat ? zbieram opinię na temat pralek: CANDY, ELECTROLUX, WHIRLPOOL Fakt że z 2005 i już pewnie mało aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 14.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja od pieciu lat posiadam pralke "6. zmysl" Whirpoola. Jestem z niej BARDZO ZADOWOLONA, nic sie nie psuje, ma duzo ciekawych funkcji-pranie reczne, parnie welny, krotkie-30min, 1200 obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.06.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ma duzo ciekawych funkcji-pranie reczne, Tak to ja mam i bez pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 25.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 No a ja na forum kiedyś chwaliłem Electroluxa niestety miałem go za krótko... Niedawno mineły dwa lata od zakupu i słyszę ze coś nawala najprawdopodobniej coś z pompą. Dwa lata to troche zbyt krótko na sprzęt z wyżej półki który katalogowo kosztował 2500 zł. Coraz częściej dochodzę do wniosku że tańsze rzeczy bywają lepsze i bardziej trwałe Teraz żałuję że nie kupiłem Brandt-a którego mieliśmy przez wiele lat też się popsuł chyba bo 7 latach ale przynajmniej za......biście prał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts