Pablos24 21.12.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Mam zamontowana miske wiszaca produkcji http://www.Grass.pl nie jaka Imperial YM-2601. Mam nastepujacy problem iz jak spuszczam wode ze spluczki to leciutko sie saczy woda tak jak by poprostu gdzies na ceramice w miejscach nie pokrytych szkliwem sama serakima przemakala. Wedlug mnie to raczej nie mozliwe aby na ceramice cos przeciekalo ale czy spotkal sie ktos juz z podobnym przypadkiem. Nieszczelnosc na uszczelkach jest raczej wykluczona na 99%. Prosze o jakas rade bo juz nie mam sily z tym walczyc i nie wiem czy jest to jakas podstawa do reklamacji miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 27.12.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 poszukaj musi być gdzieś pęknięta..... i się sączy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts