Grzystek 21.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Zwracam sie z prośbą o opinie. Chce kupic piec jednofunkcyjny z zasobnikiem 120 l. Wybrałem juz firmy ale nie moge podjąc ostatecznego wyboru. Rozważam Aristona lub Termeta uniCO-22. Co wy na ten temat sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 21.12.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Nie znam pieców Aristona ale co do sprzętu AGD tej firmy, to mam złe doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzystek 21.12.2005 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Dzieki za opinie. Ja się skłaniam chyba berdziej di Termeta. Zajomi maja i sobie chwala a i z serwisem jest blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Po pierwsze podaj cenę. Po drugie skontaktuj się z Grzegorz13 z Twoich okolic - bo może się okazać że wyższej klasy sprzęt sprzeda Ci za podobną cenę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts