Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZYBKOWAR


annaz

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam od kilku lat szybkowar Fagor. Gotuje w nim kiszoną kapustę, wołowinę, mięso na gulasz, fasolę i inne rzeczy które zazwyczaj długo się gotują. To dużą oszczędnosć czasu i energii. Zazwyczaj w szybkowarze podgotowuję potrawę by uzyskała odpowiednią miękkość. Potem tylko doprawiam do smaku i ewentualnie łączę z innymi składnikami jak np. mięso+warzywa które w szybkowarze by się rozgotowały na ciapkę.

Zanim uzyłam szybkowar musiał swoje odstać. Stał sobie dośc długo w szafce i czekał aż ja się przekonam. Teraz nie wyobrazam sobie gotowania niektórych potraw bez niego. W 15-20 minut mam mięciuteńka wołowinkę, która można jeść samym widelcem :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...