Cpt_Q 19.09.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Przed laty używałam aluminiowy węgierski... ... o nazwie KUKTA mam (ale nie używam - sam nie wiem dlaczego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 19.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A jednak kupiłam ten szybkowar z Lidla i jestem naprawdę zadowolona. Porządny, grupy gar ze stali, wszystko się pięknie i szybciutko gotuje, rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 19.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Czy gotujesz na plytce indukcyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Mam od kilku lat szybkowar Fagor. Gotuje w nim kiszoną kapustę, wołowinę, mięso na gulasz, fasolę i inne rzeczy które zazwyczaj długo się gotują. To dużą oszczędnosć czasu i energii. Zazwyczaj w szybkowarze podgotowuję potrawę by uzyskała odpowiednią miękkość. Potem tylko doprawiam do smaku i ewentualnie łączę z innymi składnikami jak np. mięso+warzywa które w szybkowarze by się rozgotowały na ciapkę. Zanim uzyłam szybkowar musiał swoje odstać. Stał sobie dośc długo w szafce i czekał aż ja się przekonam. Teraz nie wyobrazam sobie gotowania niektórych potraw bez niego. W 15-20 minut mam mięciuteńka wołowinkę, która można jeść samym widelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 20.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Gotuję na zwykłej kuchence gazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 20.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziękuje za wpisy ale mnie chodzi o to czy jest dostępny na rynku szybkowar dostosowany do wymogów płytki indukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Mój Fagor jest takze na indukcję. Można w nim gotować na wszystkich typach kuchenek. Obecnie mam indukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 20.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziękuję, ale byłam ciemna, po twojej odpowiedzi poszperałam w internecie i rzeczywiście Fagor ma szybkowary o różnych wielkościach na indukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts