Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PECH, pech, PeCh do kwadratu.

agamuza

Recommended Posts

Do doopy!!! Święta za pasem, wyjazd na narty na Sylwestra do Wisły opłacony, a ja po wizycie u chirurga mam wywichnięty bark, i jeszcze boli mnie bardziej niz przez wizytą - myslalam, ze padnę z bólu jak mi nastawiał ramie :cry: :cry: :cry: Załamana jestem, wściekła niesamowicie, nieszcześliwa :evil: :evil: :evil: No takiego pecha mam... A czekałam 3 lata na narty :evil: Od listopada dni skreślałam do wyjazdu. Ech, fatalny koniec roku :( Mam nadzieje, ze chociaz Wy, mili forumowicze, spędzicie wesoło Świeta i Sylwestra. Tego Wam życzę.

Nie przejmuj się...na moje wakacje zimowe przyjdzie mi poczekac jeszcze parę...lat?

Choróbsko złapało mnie w dżdżysty dzien jakieś 2 tyg temu nad morzem i trzyma do dziś...,bark rwie że spać nie mogę od tygodnia.

I choroba niewiele moge na toto poradzić .Kremy nic nie dają,plaster zerwałem dziś przy 80/h w czasie jazdy, tak mnie palił.

Ale sie k...a nie dam! :D

Nie przejmuj się -co się odwlecze to nie uciecze.

Jeszcze się najeździsz.

3-mam kciuki!

Dzięki... 8) Pojeżdżę jak zakończę budowę i spłacę kredyt :wink: za jakies 30 lat... Na emeryturze :D Na szczescie jadę z początkującymi narciarzami więc wymyśliłam, że zostane instruktorka i będę zaliczała niebieskie ośle łączki - bez kijków :D W końcu nie musze machac ta ręka.

PS. Mały - nie daj sie! :D :D :D Sporóbuj na ból kremu TRAUMON, jakoś tak... Jedyny, który mi troche łagodzi rwanie.