Heath 21.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witam, od jakiegoś czasu nie mam możliwości umieszczenia zdjęcia pod nickiem. Po prostu zniknęło mi okienko do wstawiania odnośnika do obrazka. Czy to kara za coś?? Podpadłem na forum? Proszę admina o interwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.12.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ja mam pdobna sprawe, jak moge wkleic zdjecie domku pod nickiem??? jesli to zalezy od administratora czy od kogos tam to bardzo bym prosiła aby ktos mi to zrobil, albo prosze o dokladne instrukcje jak to zrobic oto to zdjecie http://img244.imageshack.us/img244/1452/viz1r1hr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 26.12.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 wow! ... juz mi sie udało jak widac:):) to wszystko dzieki Tobie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.01.2006 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ponawiam Proszę o umozliwienie mi dołożenia fotki pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.01.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Panel kontrolny emblematów - na prawdę nie masz czegoś takiego w profilu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.02.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 No toć mówię że nie mam. Zamieszczam screena mojego profilu: http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=43600&zid=575223&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 trzeba poprawic ...link nie działa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 04.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Heath, jak wejdziesz w profil masz najpierw INFORMACJE REJESTRACJI, INFORMACJE PROFILU, PREFERENCJE i na samym dole panel kontrolny emblematow i tam wpisujesz link tak jak zdjecia przed i po linku img zaznacz(nieiwm czy dobrze mowie bo juz za bardzo nie pamietam jesli zle to prosze zeby ktos mnie poprawil) a jesli chcesz dac link do albumu popelniasz ten sam blad co ja na poczatku, znajdz swoj album na onecie ale bez logowania sie i wtedy skopiuj link, czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 [...] na samym dole panel kontrolny emblematow i tam wpisujesz link tak jak zdjecia przed i po linku img zaznacz(nieiwm czy dobrze mowie bo juz za bardzo nie pamietam jesli zle to prosze zeby ktos mnie poprawil) sam link, bez img - po prostu adres do foty w Sieci w postaci: http://........jpg lub http://........gif Faktycznie, nie ma w profilu Heath'a panelu emblematów Jakiś niedorobiony profil Tylko do administracji walić pozostało. Nieustannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.02.2006 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 OO, dzięki za wsparcie, jak sami widzicie coś tu nie gra - nie mam w ogóle takiej opcji w profilu - a była, przecież miałem fotkę.Dzieki za zainteresowanie. Czy słyszy nas admin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 mysle ze admin słyszy ... a moze zablokowano Ci opcje wklejania ze wzgledu na rozmiar emblematu ... Heath, swoja droga - szczescie ze łatwo zagladnąc w Twój profil i sprawdzic co masz tam wpisane ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.02.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Heath, swoja droga - szczescie ze łatwo zagladnąc w Twój profil i sprawdzic co masz tam wpisane ... Heath'owi łatwo - zajrzał sobie, zrobił screen'a i wrzucił nam linka No toć mówię że nie mam. Zamieszczam screena mojego profilu: http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=43600&zid=575223&r=1 W linku jest zarówno numer albumu, jak i zdjęcia. Stąd pomóc w pokazaniu konkretnego jpg'a było "łatwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.02.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 przecież zrobiłem screena a nie pdałem wszystkim hasła. a hasła ani e-maila nie widać - masz mnie za amatora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ... masz mnie za amatora?? sprawdzam Twoja czujnosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 14.02.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czy admin nas słyszy? Czy to tak trudno odblokować mi Panel Kontrolny Emblematów???Proszę o interwencję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 17.02.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ...nie spoczniemy, nim emblematu nie odblokujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Heath wiesz juz za co ta kara ? wyglada, ze chyba dozywotnio dostałes ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 26.02.2006 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Nie wiem ale nie masz pojęcia jak to przykro być formumowiczem drugiej kategorii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Heath - poniewaz do tego działu nikt nie zaglada - spróbuj zrobic tak: napisz do admina zeby ten temat przeniosł do wymiany doświadczeń a jak przeniesie, to tam masa ludzi czyta i wielu z pewnoscia sie wstawi za Toba ... wtedy ... jak admin to przeczyta - to z pewnością sie ulituje ... i kare Ci odwiesi ... trzymam kciuki zeby Ci sie udało ! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 kara? za co kara? chyba raczej jakis błąd systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts