Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Do wylewek polecam ekipy forumowego Eimunda. W rozsądnych cenach (nie wyższych niż u innych). Szybko, czysto, solidnie i terminowo. Polecam.

A swoją drogą to poszukuję ekipę która położy mi podłoge na legarach, wycyklinuje i pomaluje lakierem.

W zasadzie to robi to większość parkieciarzy.

Przeszukałem wątek, ale zbyt wielu namiarów nie znalazłem.

No i jakiegoś stolarza, który zrobi trepy schodów oraz kawałek barierki z mojego drewna i je zamocuje.

Jakby ktoś mógł się podzielić namiarami na sprawdzonych fachowców byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

mozesz podeslac namiar na ekipe od wylewek ( na priva)?

dzieki

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich,

właśnie dostałem sms-a od umówionego wykonawcy, że rezygnuje z budowy naszego domu i ucieka do Anglii. :(

Czy mógłbym Was prosić o pomoc i podesłanie namiarów na wykonawcę (najlepiej stan surowy + wykończeniówka), który zbuduje dom w Michałowicach k.W-wy od wiosny 2007?

Serdecznie dziękuję i pozdrawiam,

R.

Witam,

Do poddasza mogę polecić Pana Młynarskiego z ekipa, szybka i solidna ekipa, słuzą radą, u znajomego robili poddasze, u mnie wykonali łazienkę i remont dwóch pokoi.

W dodatku ceny bardzo konkurencyjne.

Tu podaję numer, mam nadzieję, że nikt się nie zawiedzie ;) 511039089.

Pozdrawiam

Bardzo prosze miłych forumowiczów o podzielenie się namiary na dobrych i sprawdzonych fachowców od:

elektryki (sensowne zaprojektowanie elektryki i wykonanie)

hydrauliki ( woda i kanaliza)

kogoś dobrego od podłogówki

oraz w ramach dyscypliny dodatkowej - ocieplenie i otynkowanie niewielkiej przetsrzeni zewnętrznej (ściany lukarn) i ocieplenie wewnątrz - poddasze

Budowa w okolicach Piaseczna

o matko ilu fachowców mi potrzeba - tylko zdaje się od wylewek nie mam wątpliwości kogo zatrudię :)

dwie koleżanki które zapoczątkowały wątek polecały dekarza Pana Roberta Koprowskiego.

Nie wiem czy lepszą ekipę można sobie wyobrazić!

Właśnie skończyli u nas dach. Sąsiedzi stoją i podziwiają 24 na dobę.

Jest piękny. Polecam!

sb

Witam

Czy mogłabym prosić namiary na polecanego dekarza ?

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Renata

Mogę polecić mojego hydraulika. Pan Sławek.

Konkretny, rzeczowy, w dobrej cenie załatwia materiały (piec!), punktualny, słowny, w sumie nie mam do czego przyczepić się.. :oops: :roll:

kze mogę poprosić o namiary

Wysłałem na priv'a. 8)

Witam serdecznie,

poszukuję ekipy budowlanej do stanu surowego - domek jednorodzinny ok.140m2 w Milanówku. Jak każdy inwestor oczywiście chciałbym, aby była solidna, ...itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam użytkowników tego forum za informacje.

Krzysztof