Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam, mogę polecić swoją ekipę do stanu surowego wraz z dachem, Stanisław 606555756.

budowali mój pierwszy dom w 1999 r. i drugi w ub. roku w Józefowie pod Otwockiem (zbudowali dom moich rodziców i szwagra)...wszystkie stoją, ostatnio mój mąż sprawdzał beton (mieliśmy lany strop) "młotkiem schmita" wyszło B-29

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

W pełni moge polecić: hydraulika. P. Kuliszewski

elektryka: P. Malinowski

Ekipa Pana Franka :lol: : wykonali u mnie tynki zewnętrzne, ocieplenie dachu, płyty K-G, zaprawki, osadzenie belek, gruntowanie całości, osadzenie parapetów wewnętrznych oraz zewnętrznych klinkierowych, wykonanie glifów.

Wszystkie 3 telefony moge podać zainteresowanym, na priv.

Ich prace do wglądu w moim dzienniku. Owe ekipy działaja w okolicach Piaseczna

Poszukuję ekipy remontowej do mojego mieszkania w Warszawie. Planuję remot łazienki(skucie kafelków i położenie nowych, usunięcie wanny, zamontowanie kabiny prysznicowej, zamontowanie grzejnika) :roll:

Planuję także połozenie terakoty w kuchni oraz zbicie starej glazury i położenie nowej, ułożenie sufitu podwieszanego z oswietleniem. Jeśli ktoś może polecić sprawdzoną , niedrogą ekipę będę wdzięczna. :p

Mojej ekipie budowlanej zwolniło się miejsce w kalendarzu - sierpień-wrzesień. Są polecani, budują solidnie, słowni i konkretni. Stawiają dom od fundamentów po więźbę (bez krycia dachu).

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt na prv. Prześlę namiary do ich szefa.

Witam!! :D

Polecam firmę "Studio podłóg i parkietów od A do Z"-660811484,698683513. Robili u mnie podłogę układali cyklinowali montaz listew super fachowcy i bardzo słowni.Właściecielka przedstawiła mi firmy rekomendacje i bylem troche w szoku ze jeszcze w Polsce są tacy fochowcy hehe robili w sejmie w Ambasadzie polskiej w Rzymie no znają sie na tym co robią POLECAMMMMM i pozdrawiam ludzi co mieli problemy z tynkarzami :D :D

Polecam ekipę górali do wykończeniówki, zakres prac trzeba ustalić bo ja już sie pogubiam co mogą robić, a robią wieeele :) Preferowane okolice Jabłonny i Legionowa

oto namiary p. Staszek 783689908, p. Zbyszek 505821021,

p. Wacek 695674412, dzwońcie po 20

powodzenia , pozdrawiam

Beata

Nie polecam tej ekipy górala Zbyszka, przyjechał miesiąc po umówionym terminie.Ogólnie robota partacka, wszystko trzeba poprawiać.

Ocieplenie - Jack Bud - nie polecam od 1,5roku próbuję zmusić ich aby wykonali poprawki w ramach gwarancji podbitki i frontowej elewacji - bezskutecznie

Kostka brukowa - Goodbruk (k/Otrębus) - zalecam ostrożność ponad rok czekałem na naprawę zapadliska przy wieździe (podobno źle zagęszone przy szambie ale poprawili) natomiast zakupiony tam materiał (LIbet Kolory Jesieni) po jednej zimie stracił kolor i mimo przyznania się do wady i próby wyjścia z twarzą proponując czyszczenie i konserwację kostki - słowa nie dotrzymali

Chyba po raz pierwszy (po dwóch budowach) - z czystym sumieniem mogę polecić firmę Falterm z Łomianek

wykonali mi kotłownię i c.o. w domu...

baaaardzo profesjonalna obsluga...z dobrymi nawykami (panowie hydralulicy mieli swoje obuwie na zmianę do poruszania się po domu :o , byli samowystarczalni, kulturalni)...

szefostwo nadzorowało pracę na bieżąco, odpowiadali wyczerpująco na moje pytania...

NAPRAWDĘ : szóstka z plusem :lol: :lol:

Witam,

kupię pilnie prowizorkę do prądu budowlanego.

Pozdrawiam

Kurcze a ja chce sprzedać ale dopiero na koniec marca :( , mam słup z rurkami wysoki do wkopania, długi przewód (jakieś ok. 100 m), kompletną skrzynkę - super sprawa

witaj,

dzieki za odzew, ale pod koniec marca, to będzie za pózno.... :oops:

Pozdrawiam

warto poczytać
:lol:

Ja często nie jestem na tym forum bo nie mam czasu.. Zadko zaglądam ale jestem już po budowie stanu surowego., mam okna i elektryke i ogrzewanie jeszcze tynki i reszta.

ja moge polecic pana a raczej 4 panów którzy wybudowali nasz dom

stan surowy zrobili normalnie nie cudownie ale bardzo normalnie. Co mi sie podobało to to że skożystaliśmy ze zniżek pana co nam to wykonywał.

Poprostu on ma zniżki tam gdzieś.. zamówiliśmy materiał zapłaciłam i po tygodniu miałam na placu budowy. tylko postawił mi warunek taki że to on bedzie budował budynek SSO żebym sie nie wycofała ..-

-miałam taniej materiał i robote zakończona.

A zapomniałam elektryke i ogrzewanie też nam podłączał

pan Przemek 697 555 835

proszę mówic że od DORoty to może dostane zniżki na ocieplenie i poddasze :lol: :D

Witam,

kupię pilnie prowizorkę do prądu budowlanego.

Pozdrawiam

Kurcze a ja chce sprzedać ale dopiero na koniec marca :( , mam słup z rurkami wysoki do wkopania, długi przewód (jakieś ok. 100 m), kompletną skrzynkę - super sprawa

witaj,

dzieki za odzew, ale pod koniec marca, to będzie za pózno.... :oops:

Pozdrawiam

Bardzo proszę, no cóż ja jeszcze trochę muszę pojechać na tymczasówce.