Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogę polecić dobrą ekipę do ociepleń, tynków, płyt k/g, malowania.. o ile mi wiadomo to robią też dużo innych rzeczy związanych z branżą budowlaną. U mnie wykańczali mieszkanie od stanu surowego pod klucz i nie mogę powiedzieć na nich złego słowa. Szybko, solidnie i z głową na karku! Bardzo młody szef z którym można się dobrze dogadać.

kontakt do niego:

Dominik Makos

tel: 507-422-107

pozdrawiam

Wiem, że dekarzy dużo osób poleca, ale muszę poszukać kogoś niedrogiego i dobrego do dachówki ceramicznej (dach prosta koperta), bo mi mąż każe blachę zrobić (bo tańsza). błagam o pomoc :roll: a dom śliczny - Gemini

Polecam moich dekarzy, byli niedrodzy i solidni. Polecalo ich zreszta kilku forumowiczow, tel do Pana Andrzeja 888 808 818.

Poszukuję ekipy do ocieplenia i zabudowy poddasza. Dwie ekipy, które znalazłam w tym wątku mają wolne terminy dopiero na jesieni, a ja potrzebuję jednak trochę wcześniej....

Będę wdzięczna za wszystkie sprawdzone i godne polecenia kontakty.

Pozdrawiam![/u]

Polecam Roberta, tel. 502 469 645.

Przy okazji pozdrów od Marcina spod Jaktorowa :)

Rowniez polecam ekipe Pana Roberta. Mam swietnie polozone KG na poddaszu , a do tego cudowny podwieszny sufit w salonie.

Kasia z Duchnic

Z własnego doświadczenia polecam zaopatrzenie u forumowego pana Michała z wielu kalkulacji nawet w tej samej firmie :wink: :wink: :wink: , Pana Michała były najlepsze i o niczym nie zapominał, kalkulator dobry a i pozostałosci wracają na skład :lol: :lol:

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Michała. Wpradzie nie kupiłem u niego matariałów na dach ale to tylko dlatego, że reprezentowana przez niego firma Dach-Lux nie miała wtedy w swojej ofercie rynien Planja Siba a na takie się uparłem.

Natomiast odradzam skład Zapolscy, szczególnie ich punkt w Starej Miłosnej na trasie na Minsk. Kupiłem tam materiały na dach, oczywiście dostałem inne gąsiory niż było na zamówieniu i potwierdzeniu, rynny też w innym kolorze. Po dopłacie z mojej strony rynny wymieniono mi na prawidłowy kolor. Również miałem wątpliwą przyjemnośc poznać własciciela firmy. Cwaniak to mało powiedziane. Po prostu temu Panu dobrobyt pomieszał za bardzo i reprezentuje bardzo olewczy stosunek do klienta. Ale rynek wcześniej czy poźniej zweryfikuje takie firmy.

A pan Robert ma długie terminy

Pani Halino, ja mogę polecić do ocieplenia poddasza Adama - 695-397-620. Robi on ocieplenia u wielu moich klientów, gdzie tynki robiła moja firma. My tynki robiliśmy u Pani, więc dzwoniąc proszę powołać się na Huberta, Adam będzie wtedy wiedział, że trzeba dać Pani rabat :D

Może komuś się przyda...

Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która wykonywała u nas docieplenie poddasza (Rockwool 2 x 15cm) z zabudową k-g Rigips. Jesteśmy bardzo zadowoleni - robota została wykonana sprawnie i dobrze, za rozsądne pieniądze (40zł/m2 w tym 2-krotne szpachlowanie k-g po całości) i przy tym bardzo czysto.

Ta sama ekipa wykonuje również tynki i elewacje - u mnie zrobili ponad 1000m2 tynków wewn. i zewn. cem-wap., boniowanie okien, parapety zewnętrzne z klinkieru oraz różne prace wykończeniowe (w tym glazurę). Ceny bardzo przystępne, gorąco polecamy, w razie zainteresowania zapraszamy na wizję lokalną . W ciągu dwóch najbliższych tygodni jest możliwość bezpośredniego kontaktu z szefem firmy u nas na budowie.

Wiem, że dość niespodziewanie zwolnił im się termin na za 2-3 tygodnie.

Podaję namiar: pan Krzysztof Sokół, kom: 661-584-401.

Pozdrawiam,

Blanka

poszukuję spacjalistów od tynkow cementowo-wapiennych. sprawdzonych oczywiście i w rozsądnej cenie.

z Panem Krzystofem wymienionym powyżej juz rozmawiałam.

z góry dziękuję.

Nam wlaśnie robili. Jesteśmy zadowoleni- jak jak coś jest nie tak - natychmiast poprawiali.Bardzo sprawna i szybka ekipa. Są z Radomia, ale robią głównie w Warszawie i okolicach.

Bieszczad Zbigniew

tel. 0604 936 786

Pozdrawiam

poszukuję spacjalistów od tynkow cementowo-wapiennych. sprawdzonych oczywiście i w rozsądnej cenie.

z góry dziękuję.

Nam wlaśnie robili. Jesteśmy zadowoleni- jak jak coś jest nie tak - natychmiast poprawiali.Bardzo sprawna i szybka ekipa. Są z Radomia, ale robią głównie w Warszawie i okolicach.

Bieszczad Zbigniew

tel. 0604 936 786

Pozdrawiam

dzięki, ale nie robia tynków cementowo-wapiennych :(

z góry dziękuję.

Bieszczad Zbigniew

tel. 0604 936 786

Pozdrawiam

dzięki, ale nie robia tynków cementowo-wapiennych :(

Jak to nie robią??? :o :o :o

Nam zrobili :roll: