Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Szukam poleconej ekipy do ocieplenia i elewacji - bedą do wykonania bonie i dwie zaokrąglone ściany.

Na elewacji nie będzie kamienia (tak jak na wizualizacji - ciemnoszare) - całość w styropianie + tynk

http://i1.fmix.pl/fmi2494/6e9a33f0000661264b5b6b7f/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1853/da3ae505001168da4b5b6b4c/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi2163/1b043a5d000171b04b5b6ba2/zdjecie.jpg

Witam,

skąd jesteście??

Mam ekipę z okolic Lublina która dziala też w Warszawie. Robią domy moje i moich klientów. Zdjęcia mozna zobaczyć na mojej stronie do której link jest kilka postów wyżej.

http://apmpoland.pl/osiedle_wolica/galeria/

Pozdrawiam

Jarek

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Budowa dobiega końca, tak więc ze swojej strony mogę polecić:

- rekuperacja - KLIMAT-DOM http://www.klimat-dom.com.pl, robią również u mojego kolegi, także jest zadowolony

- balustrady z nierdzewki - p. Szymon 509 040 549

- schody z kamienia - Focus Stones http://www.focus-stones.pl

- hydraulika, podłogówka - p. Tadeusz 609 688 615

- świadectwa energetyczne (mają też kamerę termowizyjną, gorąco polecam póki jeszcze mamy mrozy, dzięki temu udało mi się namierzyć i naprawić kilka wielkich mostków termicznych - efekt fuszerki ekipy od ocieplenia poddaszy) - http://www.888.waw.pl

- ogrodzenia - p. Marek 517 177 372

Potrzebuję glazurnika w Legionowie ,po 10.marca.Najlepiej takiego ,co to : jest dokladny,myśli,ma pomysły,umie robić brodziki z płytek,doradzi i sprząta po sobie.Wiem ,że to spore wymagania,ale moze ktoś tAki się znajdzie.....

poszło na pw

pozdrawiam

Witam,

nie polecam zdecydowanie hydraulika z Sulejówka

p. Stanislaw Kubuj tel: 0601 391 034,

mimo, że był polecany przez Was.

Otóż umówił się na godz konkretną - nie przyjechał.

na dodatek jak zapytałem o której będzie - był zdziwiony (bo przecież klient ma czekać na niego cały dzień). jak powiedziałem, że umówimy się na wieczór, bo teraz muszę wyjechać to odpowiedział, że dla niego jest to niepoważne i się rozłączył.

Na dodatek za prostą robótkę (max 15 min) zażyczył sobie majątek

kolejny typ, który ma klienta .... gdzieś

może jak skurczy mu się grono klientów - zacznie nas szanować

Dołączamy do grona zadowolonych inwestorów u których swoje prace wykonywał polecany już niejednokrotnie pan Robert od kartongipsów, prace wykonane były terminowo, szybko, czysto a efekt naprawdę zadowalający, to jedna z niewielu ekip które mogę z czystym sumieniem polecić kontakt do pana Roberta 0 502 469 645 i drugi fachowiec elektryk pan Andrzej 0 605 317 775, również terminowo, mimo że pod tynk to niemalże od linijki, ciekawe rozwiązania a cała instalacja udokumentowana

Ja z kolei ODRADZAM pana ROBERTA od ocieplenia poddasza i zabudowy gk. Pan umówił się ze mną na konkretny termin - czekałam miesiąc czasu, po wejściu na budowę pod błachym pretekstem zszedl z budowy, w tzw. międzyczasie jego ludzie pozrywali mi folię z okien przyklejoną na specjalnych listew, obiecywał, że wróci, przetrzymał mnie koleiny miesiąc cały czas fundując jakieś bajeczki. Po dwóch miesiącach pan ubolewając nad swym losem stwierdził, że nie wykona u mnie pracy.

Mogę polecić konkretnego gościa od tych prac - zainteresowanym wyślę na priv.

Dziś był u mnie Robert (piszę w jego imieniu, bo on nie ma konta na FM ). Okazało się,że skontaktował się z Twoim mężem. Owszem, rozmawialiście o współpracy , ale ani Robert ani jego ekipa nigdy nie weszła na Waszą budowę.

NIgdy nie skorzystaliście z jego usług, wybraliście inną ekipę.

Nieporozumienie zostało wyjaśnione - mąż obiecał sprostować ten wpis .

Niestety nigdy się to nie stało.

Każdy się może pomylić, ale bardzo łatwo komuś zrobić krzywdę takim wpisem. I chyba własnie robicie krzywdę ekipie Robert.

Nie wiem dlaczego nie możecie sprostować swojej wypowiedzi. Myślę, że wypadałoby .......

Wczora pożegnałam panów od g-k. Polecam bardzo, bardzo!!!!!!! Zostali już wcześniej polecani na forum m.in. przez Nefer. To,że są super fachowcami jest bezdyskusyjne ale dodatkowo to bardzo fajni ludzie. Pan Robert i jego brat Wojtek z pewnością na długo zostaną nam w pamięci. Dodatkowo zaproponowali fajne rozwiązania, które z pewnością ułatwią nam życie. Jeśli ktoś ceni fachowość i dobry humor to może liczyć na to korzystając z usług tej ekipy. Bardzo dziękuję Nefer, że o nich napisała i moglam ich zaprosić do swojego domu

Robert 502 469 645

Cała przyjemność po mojej stronie - chłopaki rzeczywiście są niezwykli :):)

A ja jeszcze raz NIE POLECAM! :evil: Zmarnowali mi prawie 3 miesiące, cały czas zwodząć, narobili szkód na budowie.

Że się powtórzę ...

Dziś był u mnie Robert (piszę w jego imieniu, bo on nie ma konta na FM ). Okazało się,że skontaktował się z Twoim mężem. Owszem, rozmawialiście o współpracy , ale ani Robert ani jego ekipa nigdy nie weszła na Waszą budowę.

NIgdy nie skorzystaliście z jego usług, wybraliście inną ekipę.

Nieporozumienie zostało wyjaśnione - mąż obiecał sprostować ten wpis .

Niestety nigdy się to nie stało.

Każdy się może pomylić, ale bardzo łatwo komuś zrobić krzywdę takim wpisem. I chyba własnie robicie krzywdę ekipie Robert.

Nie wiem dlaczego nie możecie sprostować swojej wypowiedzi. Myślę, że wypadałoby .......

Być może moje skromne zdanie nie ma większego znaczenia, ale uwazam, że Ekipa Roberta poprostu nie jest zdolna do takiego zachowania jakie zostało opisane. Szkody na budowie?3-miesięczne opóźnienia? Przecież to sa ludzie, którzy przychodzą, robią co mają do roboty od poczatku do końca i sobie idą na kolejną budowę. Nie zwodzą terminami, nie przeciągają prac i powaznie podchodzą do niej i do klienta

...Nie wiem dlaczego nie możecie sprostować swojej wypowiedzi. Myślę, że wypadałoby .......
żartujesz chyba :(

Tutaj?

Jakiekolwiek pomyje na wykonawce sprostować?

Wyjaśnic?

Żalosne to ale o wiele łatwiec co poniektórym, zadufanym w sobie, kogoś oczernić a później wstyd jak cholera przyznać sie do błędu

Żałosne i godne tak naprawdę pogardy

Po takim zachowaniu napisałbym tak - wykonawcy - unikajcie jak ognia tego forumowicz o nicku Anna Kotynska

Prędzej uwierzę w słowa Nefer niż te

Robert wpadł do mnie, bo go porosiłam o pomoc. Pposzukuję kogoś kto poprawi rozoraną ścianę po błędzie hydraulika.

Trzeba wymieć płytę g-k na fragmencie wielkości 50 x 20 cm.

Ciekawe czy taki beznadziejny wykonawca fatygowałby się, żeby komuś zrobić taką pierdołę ?

Piszę to, bo nie jestem Roberta rodziną, nie pracuję w jego ekipie, nie biorę za to kasy.

Po prostu nie wierzyłam i nie wierzę w tę opinie o nim.

Bardzo jest mi przykro, że tak łatwo można kogoś oskarżyć o rzeczy których nie zrobił. Szczerze - Robert jest bardzo rozczarowany. Nie jest zły, wściekły. Jest po prostu urażony. Został niesprawiedliwie pomówiony. Nikt nie lubie być niesprawiedliwie traktowany.

W dzienniku są moje zdjecia - każdy może sprawdzić efekty jego pracy.

Takie historie bardzo zniechęcają do forum...

Niestety, nie każdemu przyznanie się do błędu przychodzi łatwo :roll: Dajmy forumowiczowi o nicku Anna Kotynska szansę na naprawienie błędu, chociaż wygląda na to, że za często na forum nie bywa...

A swoją drogą trudno mi było w rewelacje wspomnianej wyżej osoby uwierzyć, bo miałam okazję odwiedzać pana Roberta na innej budowie i widzialam jak jego ekipa pracuje. Niestety do współpracy nie doszło, bo zależało mi na czasie, a pan Robert nie chciał mnie zwodzić obietnicami, których potem nie mógłby dotrzymać.

Może to była po prostu zwykła zbieżność imion?

Takie historie bardzo zniechęcają do forum...

Nefer,

kto, jak kto, ale Ty nie możesz się zniechęcać do forum, bo to niemal tak, jakbyś się zniechęciła do samej siebie :)

Jesteś jedną z nielicznych osób, które trawestując Ludwika XIV mogą powiedzieć: Forum to ja! ;)

Sharoon :) Ja nie wiem co Ty bierzesz :):) :o 8)

Niestety, nie każdemu przyznanie się do błędu przychodzi łatwo :roll: Dajmy forumowiczowi o nicku Anna Kotynska szansę na naprawienie błędu, chociaż wygląda na to, że za często na forum nie bywa...

A swoją drogą trudno mi było w rewelacje wspomnianej wyżej osoby uwierzyć, bo miałam okazję odwiedzać pana Roberta na innej budowie i widzialam jak jego ekipa pracuje. Niestety do współpracy nie doszło, bo zależało mi na czasie, a pan Robert nie chciał mnie zwodzić obietnicami, których potem nie mógłby dotrzymać.

Może to była po prostu zwykła zbieżność imion?

Może i była. Robert dowiedział się od któregoś z KLientów, że taki post jest. Klient był z forum , pokazał mu wypowiedź. Robert przekopał swoje kontakty, przejrzał telefony, i z niemałym trudem znalazł namiar, ktory wydawał sie wskazywać na tę osobę. Nie jest to proste, bo widziałam ile dostaje telefonów z zapytaniami codziennie.

POgadał, wyjaśnił sprawę, pan przyznał, że to pomyłka i obiecał sprawę wyjaśnić na forum.

Ja nie wiem jak można być tak nieodpowiedzialnym.

Po prostu jest mi przykro i tyle - choć sprawa w ogóle mnie nie dotyczy, prawda ? W zasadzie powinnam olać. Ale znam Roberta, jego ekipę, bardzo ich lubię i uważam, że to niesprawiedliwe.

Po prostu jest mi przykro i tyle - choć sprawa w ogóle mnie nie dotyczy, prawda ? W zasadzie powinnam olać. Ale znam Roberta, jego ekipę, bardzo ich lubię i uważam, że to niesprawiedliwe.

Dobrze Nefer, że prostujesz tę sprawę.

To naprawdę przykre, że ktoś latami solidnie pracuje na swoją dobrą opinię a jeden wpis ją podważa.

Cóż jakoś łatwiej nam kogoś skrytykować niż to naprawić.

Może każdemu w profilu przydałby się napis...WITAJ, nim kogoś skrytykujesz trzy razy się zastanów.

Dobrze Nefer, że prostujesz tę sprawę.

To naprawdę przykre, że ktoś latami solidnie pracuje na swoją dobrą opinię a jeden wpis ją podważa.

Cóż jakoś łatwiej nam kogoś skrytykować niż to naprawić.

Może każdemu w profilu przydałby się napis...WITAJ, nim kogoś skrytykujesz trzy razy się zastanów.