Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Skoro w innym wątku przyznajesz się, że to twoja firma, to tutaj tym bardziej polecam...
Wiem wiem... Na początku trochę na reklamę poleciałem ale w sumie na tym forum mam co robić. Sporo ludzi nie wie co i jak z balustradami to można podpowiedzieć. Ale p. Artura polecam ze szczerego serca. Jeśli natomiast uraziłem chwilową dwulicowością to przepraszam.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponieważ posuwam się coraz dalej postanowiłam zrobić podsumowanie.

POLECAM serdecznie :

- dostawcę okien/drzwi/ bramy garażowej (Hormann) czyli forumowy Stary :) Fachowiec w każdym calu. Nie wciska ciemnoty tylko mówi jak jest. Jego ekipa do montażu - pierwsza klasa. Towar również bez jakichkolwiek zastrzeżeń

Jak będę miała kogoś do polecenia to dopiszę :)

Czy można prosić o podanie dokładniejszych namiarów na Starego?

Wiem wiem... Na początku trochę na reklamę poleciałem ale w sumie na tym forum mam co robić. Sporo ludzi nie wie co i jak z balustradami to można podpowiedzieć. Ale p. Artura polecam ze szczerego serca. Jeśli natomiast uraziłem chwilową dwulicowością to przepraszam.

a nie szkodzi, tak już lepiej :)

Witam wszystkich serdecznie!

Ja również chciałbym dorzucić swoje trzy grosze. Buduję dom w Markach pod Warszawą i jest kilka ekip, które chciałbym polecić forumowiczom jako solidne i godne zaufania:

- Stan surowy, ekipa Pana Jana i Mirka. +48 502 711 910, +48 504 009 293. Terminowo, solidnie, tanio. Żadnych problemów przed czy w trakcie realizacji. Miło było patrzeć jak Panowie uwijają się z pracą. Do dziś utrzymujemy kontakt. Kiedy są w okolicy, odwiedzają budowę, służą radą.

- Elektryka - firma Pana Piotra. +48 602 835 207 Pozytywnie zakręcony człowiek ;-) Panowie wykonali instalację zgodnie z życzeniem. Doradzili, uwzględnili rzeczy o których oczywiście nie miałem pojęcia a które wyszły po czasie. Tu wyprowadzone oświetlenie klatki schodowej, podbitki dachowej, fotokomórek bramy itp. Gdzieś w trakcie okazało się, że trzeba przesunąć kable - bo zmieniła się koncepcja ścian - nie było problemów - Panowie przyjechali i zrobili.

- Hydraulika - nieoceniony Pan Robert. +48 512 150 034. Wysokiej klasy fachowiec. Materiały i grzejniki z dobrymi upustami. Wykonał instalację kominka z płaszczem wodnym (producent CTM). Wszystko działa, szczelnie i jak należy. Polecam!

- Tynki wewnętrzne - firma Pana Bogdana. +48 607 893 782 Znają się na rzeczy. Tynki cementowo-wapienne kładzione ręcznie. Gładkie jak "pupa niemowlaka" i co najważniejsze - proste. Właśnie maluję ściany. Tylko grunt i farba. Takich fachowców szukać ze świecą!

- Wylewki podłogowe - jak wyżej. Również*Pan Bogdan. Praca wykonana perfekcyjnie. Podłogi będą drewniane - więc tylko po zagruntowaniu kłaść i kleić.

- Wykończenie i docieplenie poddasza - gipskarton i wełna. Artyści. Szybko i dokładnie. Firma Pana Roberta. +48 502 469 645. Wiele elementów jak półkola czy niestandardowa antresola zrobione super!

- Glazura, biały montaż - firma Pana Marka +48 508 773 844. Niesamowite rozwiązania. Dokładni. Artyści pod każdym względem! Wykonali dużo niestandardowych elementów, jak półki, postumenty itp. Marmurowe wykończenia. Zabudowali kominek. Jak wchodzę*do łazienki to uśmiech sam wykwita mi na twarzy. Panowie robią też świetne baseny!

Kolejne etapy są w trakcie realizacji. Podzielę się ew. uwagami w kolejnych postach.

Fachowcy, których ZDECYDOWANIE ODRADZAM - w moim innym poście.

stills, jeżeli chcesz moge polecić dobrą osobę od kominka z Warszawy; myślę, że można zadzwonić i zapytać się czy zrobią w Żabiej Woli. Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że specjalista w pełnym słowa znaczeniu. U mnie poprawiał po innej ekipie montaż wkładu... Natomiast obudowę już robiła jego ekipa. Cenowo nie najtaniej, ale też bez wielkich kosztów. Mogę przesłać numer na priv.

witajcie, mozecie polecic kogos kto doradzi w sprawie kominka i ewentualnej obudowy? ok.Żabiej Woli

Witaj,

polecam Ci bardzo porządną i rzetelną firmę od kominków. Siedzibę główną mają w Krakowie, a oddział w Warszawie na ul. Modlińskiej.

http://kominkizkrakowa.pl/

Sklep Firmowy

"Miro - Les Foyers"

ul. Modlińska 223d, 03-120 Warszawa,

tel/fax (022) 814 58 02

Firma specjalizuje sie w portalach, ale maja też wiele innych. Nam robili portal a moim rodzicom klasyczny z czopuchem. My byliśmy bardzo zadowoleni z jakości i ceny.Myślę, że z Twoją lokalizacją nie będzie problemu, tylko w celu omowienia szczegółów musisz udać się do salonu.

Zdjęcia naszych kominków w wątku o kominkach:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30120-KOMINKI-nasze-!!!/page69

Pozdrawiam

Witaj,

polecam Ci bardzo porządną i rzetelną firmę od kominków. Siedzibę główną mają w Krakowie, a oddział w Warszawie na ul. Modlińskiej.

http://kominkizkrakowa.pl/

Sklep Firmowy

"Miro - Les Foyers"

ul. Modlińska 223d, 03-120 Warszawa,

tel/fax (022) 814 58 02

Firma specjalizuje sie w portalach, ale maja też wiele innych. Nam robili portal a moim rodzicom klasyczny z czopuchem. My byliśmy bardzo zadowoleni z jakości i ceny.Myślę, że z Twoją lokalizacją nie będzie problemu, tylko w celu omowienia szczegółów musisz udać się do salonu.

Zdjęcia naszych kominków w wątku o kominkach:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30120-KOMINKI-nasze-!!!/page69

Pozdrawiam

dzieki wielkie za namiary zbieram i bede dzwonic i si eumawiac :)

esta81

poprosze o te namiary :)

Witam

Uczciwie przejrzałem wątki dotyczące ogrodzenia i nie znalazłem ekipy godnej Waszego polecenia. U mnie dzieło będzie polegało na wykonaniu ogrodzenia z siatki z podmurówką prefabrykowaną w okolicach Piaseczna. Proszę o pomoc forumowiczów w znalezieniu zacnych wykonawców. Pozdrawiam. barek

Edytowane przez barek

Tą drogą chcielibyśmy zarekomendować glazurnika - Pana Roberta/Vadiol/jako fachowca godnego polecenia/współpraca z nim układała się bez zarzutów.

Pan Robert ma dobre pomysły na zaaranżowanie wnętrz (blaty, półki, etc.). Precyzyjnie wykonuje prace, będąc cały czas w kontakcie z klientami. Słowem: Professional. Mieliśmy też kilka drobnych przeróbek, przyjechał, zrobił/a wszystko w ramach rękojmi. Dziękujemy Panie Robercie za dotychczasową współpracę.

Pozdrawiamy

Anna i Robert - Brwinów

Chętnie bym się pochwaliła tu na forum publicznie, ale niestety nie wiem czy tynkarz wyraziłby zgodę na publiczne podawanie Jego danych łącznie z numerem telefonu. Pewnie wyraziłby "takową" zgodę, ale "formalnie" nie mam pozwolenia. :wink: Dane "poszły" na PW

Hej,

Czy moge również dane na priv, bo masz zawaloną skrzynkę,

Z góry dzięki

Poszukuję ślusarza, który wykona mi schody o konstrukcji metalowej (stopnie drewniane) z barierkami na antresoli i tarasie. Schody mają być w klimacie industrialnym (policzkowe, konstrukcja stalowa, wypełnienie 6 linek ze stali nierdzewnej , bardzo proste). Jak wysłałam do firm od schodów zapytanie o ofertę, to dostałam ceny w okolicy 35-50 tyś!!! 600 PLN netto za m.b. balustrady!!! Czy ja wyglądam na owcę do zgolenia?! wchodzę na strony z materiałami i nie wierzę: m.b. linki ze stali nierdzewnej 10 PLN brutto!!! O co chodzi? Czy ktoś ma sprytnego ślusarza, który weźmie UCZCIWE pieniądze za wykonanie i montaż?

Mogę polecić z czystym sumieniem geodetę (południe od Wawy). P. Oskar : 501 128 065

Czy ktoś może mi polecić instalatora systemu alarmowego?

my jestesmy zadowoleni z Juwentusa. Najtaniej polozyli cale okablowanie od alarmu, szybko sprawnie i jak byly na poczatku jakies przepiecia to bez problemu przyjezdzali i sprawdzali a siostra ktorej elektrycy kladli okablowanie to z ochronie powiedzieli ze to nie oni kladli i nic nie pomoga bo n ie wiedza gdzie sa kable itd.

My mamy Juwentusa, jakby co to polecam swietnego handlowca Słodki Janek 667 998 308. Juz przerabialismy ten temat i duzo osob potwierdza fachowosc Janka :)