Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Czy możecie polecić jakąś porządną ekipę od wylewek (na podłogówce) i tynków. Po moich dotychczasowych kiepskich doświadczeniach z ekipą budującą SS wolę nie eksperymentować. Termin byłby na czerwiec-lipiec 2011, bo teraz wyjeżdżam "za tzw. chlebem", a chcę być na miejscu gdy będą robili (niestety mam złe doświadczenia)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sprawdź najpierw hurtownie w okolicy.

Czasami jest tak że np. zwiększone koszty dostawy (np. na drugi koniec Wawy, czy gdzieś tam), zabijają różnicę w cenie na materiałach.

U nas prawie wszystkie materiały przyjeżdzają z różnych hurtowni, bo nie ma jednej gdzie wszystko byłoby najtańsze :(

Dzięki! Tak właśnie jest, że w jednej hurtowni coś kosztuje mniej, ale za to inny materiał więcej. Nie ma takiego miejsca, żeby wszystko było tańsze:(

Polecam Andę na Jerozolimskich (vis a vis Michałowic) - ceny na poziomie najniżeszych na Allegro... koszt dostawy - w zaloeżności od ilości towaru lub kierunku (zapłaciłem 2 razy na jakieś 10 dostaw).

PZDR

Qter

No właśnie czekam na wycenę od nich, mój szef ekipy też ich poleca. Dziękuję:)

Witam,

Czy możecie polecić jakąś porządną ekipę od wylewek (na podłogówce) i tynków. Po moich dotychczasowych kiepskich doświadczeniach z ekipą budującą SS wolę nie eksperymentować. Termin byłby na czerwiec-lipiec 2011, bo teraz wyjeżdżam "za tzw. chlebem", a chcę być na miejscu gdy będą robili (niestety mam złe doświadczenia)

Pozdrawiam

Witaj,

Mogę polecić swoich z czystym sumieniem. I tynkarzy - u mnie cementowo-wapienne (rewelacja w jakości i czystości - nawet okna panowie umyli) i pana od wylewek. Często obydwaj panowie sa na tych samych budowach.

Tynki - Hubert 509 499 922

Wylewki - Wojtek 691 300 501

Witaj,

Mogę polecić swoich z czystym sumieniem. I tynkarzy - u mnie cementowo-wapienne (rewelacja w jakości i czystości - nawet okna panowie umyli) i pana od wylewek. Często obydwaj panowie sa na tych samych budowach.

Tynki - Hubert 509 499 922

Wylewki - Wojtek 691 300 501

Dziękuję emilus18 za polecenie ;)

Darkol nasze referencje znajdziesz pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483

No cóż... i tak bywa, nie samym forum człowiek żyje ;)

Ale pragnę zauważyć, że nikt też złego słowa nie napisał :)

Poczułem się poniekąd wywołany do tablicy ;) i myślę, że należy się kilka słów wyjaśnień, bo rzeczywiście dziwnie to może wyglądać :)

...tak na serio, to się tak złożyło, że moi klienci odkąd jestem tu z wami, to osoby spoza forum którzy mieli zarezerwowane terminy nawet z ponad rocznym wyprzedzeniem nim się znalazłem na FM. Potem nim zostałem tu "zauważony" pojawili się kolejni z poczty pantoflowej i tak właściwie nie miałem wolnych terminów.

Choć często nie mogłem brać zleceń od forumowiczów, to zawsze służyłem pomocą merytoryczną i nie jeden telefon bądź spotkanie czy PW z użytkownikami forum mam poza sobą.

Owszem, jakiś termin się zwolnił i wstrzelił się w niego dom naszego forumowicza ale ten inwestor się niewiele udziela (prawie wcale). Dla spokoju potencjalnych zleceniodawców moje referencje można sprawdzić / dostać u wielu osób w tym również również i od niego.

Pozdrawiam.

A czy ktoś może mi polecić solidnego dekarza do drobnych napraw? Najlepiej na linii otwockiej. Mam kilka pękniętych dachówek i chciałbym to w końcu wymienić, ale łatwej znaleźć ekipę do położenia całego dachu, niż fachowca do wymiany kilku dachówek.

Będę wdzięczny za pomoc, bo już powoli zaczynam wątpić czy przed zimą to naprawię.

GENIALNY HYDRAULIK!!!!

Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Wojciecha (tel. 531 713 577). Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie (rury pochowane w ścianach itd). Zawsze słowny, punktualny, służy radą. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe roboty. Byli bardzo zadowoleni.

GENIALNY HYDRAULIK!!!!

Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Wojciecha (tel. 531 713 577). Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie (rury pochowane w ścianach itd). Zawsze słowny, punktualny, służy radą. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe roboty. Byli bardzo zadowoleni.

Gorączka trzech postów :D

Tu dwa kolejne

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159793-Hydraulik-legionowo-warszawa-i-okolice&p=4369359#post4369359

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?45504-dobry-hydraulik&p=4369358#post4369358

ech...