Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

anetab13

Moja wiara w ludzi została zachwiana po raz kolejny :-(. Zgadzam się znalezienie teraz ekipy (dobrej) graniczy z cudem. Mnie też już kilka ekip odmówiło z braku terminów (a nie chcę zaczynać w październiku) mimo, że szukam i rozmawiam od jakiegoś czasu. Współczuję.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja zdecydowanie Pana Jana NIE POLECAM.

Zachowanie poniżej krytyki - około 1.5 m-ca temu Pan Jan zrobił nam kosztorys domu - zaakceptowaliśmy kwotę.

Umówiliśmy się, że zacznie pod koniec maja - ale wcześniej mamy się spotkać i dogadać szczegóły.

Najpierw był w sanatorium, później nie miał czasu, przekładał terminy spotkań - a na koniec ( wczoraj ) poinformował nas, ze już nie ma wolnych terminów.

Tak się nie robi!!!

Przez takie podejście, olewactwo i brak szacunku do ludzi straciliśmy 1.5 miesiąca

Mnie odmówił ze względu na swój stan zdrowia. Ja też byłam w trakcie rozmów z nim o moim SSO. Mówił, że ma jeszcze innego klienta. I odmówił mi bo zdarzają się mu często utraty przytomności i się po prostu boi.

Tak mi powiedział i ja mu wierzę.

I jedno i drugie prawda. Czułam się w obowiązku zapytać Pana Jana w czym rzecz, bo przecież go polecam. Pan Jan przyznał, że nawalił przy kontaktach z Anetab13, że nie odmówił wcześniej i za to przeprasza. Stan zdrowia Pana Jana się ostatnio pogorszył i wiem, bo to samo mówili mi jego pracownicy, nie podejmuje się kolejnych budów oprócz tej na której teraz jest i jeszcze jednej w tym roku. Przykro mi Anetab13, że tak się stało, ale może to i lepiej niż by miało pogotowie zabierać go w połowie waszej budowy.:rolleyes:

A ja zdecydowanie Pana Jana NIE POLECAM.

Zachowanie poniżej krytyki - około 1.5 m-ca temu Pan Jan zrobił nam kosztorys domu - zaakceptowaliśmy kwotę.

Umówiliśmy się, że zacznie pod koniec maja - ale wcześniej mamy się spotkać i dogadać szczegóły.

Najpierw był w sanatorium, później nie miał czasu, przekładał terminy spotkań - a na koniec ( wczoraj ) poinformował nas, ze już nie ma wolnych terminów.

Tak się nie robi!!!

Przez takie podejście, olewactwo i brak szacunku do ludzi straciliśmy 1.5 miesiąca

Jeśli nie więcej, bo nie łatwo będzie znaleźć solidną ekipę, która ma wolne terminy o tej porze roku.

Polecam ekipę od etapu do zero po więźbę dachową. Oni również zajmują się ociepleniem zewnetrznym i tynkami - ta ekipa to "złoto", jsli chodzi o jakość. Polecam z czystym serwcem. Pan Paweł 506 44 88 76

Nie polecam natomiast elektryków z firmy INSTALEX Janusz Wiadro. Jeśli nie chcecie spędzić dwóch miesięcy układając kable to proponuje innego elektryka. Spędzał nam sen z powiek (i spedza zreszta nadal bo jeszcze kończy robotę zaczeta w marcu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Witam właśnie zakończyłem budowę domu znalazłem firmę na tym portalu,trochę miałem wahania i nie pewność,ponieważ nie znalem ich.Teraz mam zakończony etap budowy stanu sso,czekam na kredyt i dalej ruszam z tą firmą wykonują budowy pod klucz,jestem bardzo zadowolony z budowy ekipa godna polecenia,nie pijąca a malo to się zdarza wykonali zgodnie z projektem,czysto i przed czasem Polecam.Jak ktoś z Państwa potrzebuje firmy do budowy domu to polecam tel;728-134-743 Pani Ewelina ,.Pozdrawiam

można obejrzeć efekt pracy ekipy od Pani Eweliny? Chcę wysłać do nich prośbę o wycenę ale najpierw chciałabym zerknąć na efekt pracy.