Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry forumowicze! Potrzebna pomoc, mianowicie szukam glazurnika który dokończyć układanie płytek w domu, nic wymyslnego. Okolice Błonia. Termin: jak najszybciej.

Pozdrawiam b&t

Poszukuje rowniez stolarza do wykonania futryn i drzwi wewnetrznych w domu oraz innej zabudowy.

Mogę z czystym sumieniem polecić stolarza, Rafała Kozieł 606 334 362. Bardzo sympatyczny, cierpliwy, a co najważniejsze bardzo dokładny fachowiec. Robił mi całą zabudowę kuchni i łazienki. Wszystko jest wykonane co do milimetra, bardzo starannie.

Pozdrawiam :)

Nie ma :D :p

Jak chcesz mieć ładne gładkie tynki to Anatak jest dobrym wyborem. Jak chcesz tanio to spokojnie znajdziesz tynki za 25zł/m2

Ja tam dla paru groszy wolałem nie szukać dziury w całym. Szkoda nerwów. W moim dzienniku budowy wrzuciłem kilka fotek. Tynki świeżutkie, jeszcze schną. Przyznam, że codziennie patrzyłem jak Anatak i jego ekipa pracują. Kontrola jest w końcu najwyższą formą zaufania :D

Wszystko zagruntowane odpowiednimi gruntami do danego podłoża, metalowe zbrojenia wystające np z podciągów czy nadproży zabezpieczone antykorozyjnie dziury w ścianach gdzie ida kable albo hydraulika zabezpieczone siatką i zaszpachlowane.

Cytując klasyka "nie ma lipy"

dziękujemy za udaną współpracę i docenienie naszej pracy

Garść kolejnych poleceń

Okna drewniane z firmy Słowińscy i brama garażowa Krispol - pan Jarek - tel 885 154 640 z firmy Ventana z Bartyckiej

Przyłącze wody - Marcin 507 466 867 - trochę mało komunikatywny ale ma jedną zaletę. Dał najniższą cenę a skoro woda już płynie to czego chcieć więcej ?

Instalacja wewnętrzna gazu - PegazPol i szef tej firmy pan Bojanowski 602 257 978. Robił mi przyłącze gazu z ramienia PSG i dogadałem sie z nim też na instalację wewnętrzną. Wszystko sprawnie zrobione, cenowo OK.

Tynki wewnętrzne gipsowe- Anatak - tu już nic wiecej nie musze dodawać :)

Polecam Pana Grzegorza, forumowego wingermana link i wklejam swoją opinię z wątku powyżej:

Tel: 692 867 776

"Zarejestrowałem się jedynie w celu wyrażenia opinii, stąd mała liczba postów. Mogę gorąco polecić Pana Grzegorza, który wykonywał kompleksowe wykończenie mojego mieszkania, począwszy od znacznych modyfikacji układu ścian, elektryki i instalacji wod-kan, poprzez tynki i malowanie, kompletne wykończenie łazienki + gres w pozostałej części mieszkania, kończąc na montażu oświetlenia. Pan Grzegorz jest bardzo komunikatywny, skrupulatny i nastawiony zdecydowanie na zadowolenie klienta na samym końcu. Podczas wykończenia zaglądałem do mieszkania raz na 3 tygodnie, gdyż wystarczał mi w zupełności kontakt telefoniczny i mailowy. Ponadto Pan Grzegorz ma wiele ciekawych pomysłów i sugestii na każdym kroku, co jest przydatne dla kogoś kto urządza mieszkanie po raz pierwszy albo chce urozmaicić swoje mieszkanie różnymi "bajerami".

Na koniec dodam, że spośród wszystkich wykonawców wykończenia mieszkania (meble do zabudowy, podłoga, rolety, drzwi, itp itd) jedynie Pan Grzegorz zawsze był nieomylny i zawsze to co mówił miało potem swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości, w przeciwieństwie do pozostałych ściemniaczy i kombinatorów."

Brama wjazdowa do budynku - np Normstahl to wielokrotnie polecana firma RAPI http://www.rapi.eu 601 343 601 - przyjaźni i kompetentni ludzie, firma rodzinna.

Montaż ogrodzenia, bramy zewnętrznej i automatyka http://embram.pl/ EMBRAM PRZEMYSŁAW KAMIŃSKI 507 105 354 - solidny wykonawca, terminowy i z dobrym podejściem do klienta

Ogrodzenia - dostawa elementów przęseł na zamówienie http://www.widar.waw.pl/ Dariusz Jankowski 662 288 034 - dealer firmy Konsport. W terminie, zgodnie z umową i bezproblemowo.

Obróbki blacharskie do 3 mb (mają tak długą giętarkę)- wyginanie daszków, sprzedaż materiałów na dachy - PHU Cer Bud 2 Cybulski Zbigniew (22)7239039 - robili mi dużo obróbek - dobra cena dobre wykonanie i przyjazna atmosfera - godni polecenia ludzie.

Kostka brukowa - "Michał kostka" 668 664 705 - dobre podejście do klienta, zrobi wszystko tak jak chcemy, cierpliwy, dobrze doradza i wydaje mi się solidne wykonanie (kostka, odwodnienia). Nie robi żadnych wizualizacji to pewien minus ale z drugiej strony na żywo decyzje się podejmuje dostosowując do uwarunkowań i widząc co i jak wychodzi. W moim przypadku takie podejście się sprawdziło. Z terminem była obsuwa z rozpoczęciem prac, słaby kontakt (wynika to z tego ze gosc cały czas ciezko pracuje na robocie a nie tylko zarządza i nie zawsze można się do niego dodzwonić). Ma elastyczne podejście.

Witam,

Prośba o polecenie:

- elektryka

- do tynków wewnętrznych

Z góry dziękuje

Piotr Modzelewski - elektryk - choć ktoś wcześniej pisał, że nie odbiera telefonów. U nas cały czas coś kończy, odbiera lub oddzwania.

p.Tomek ANATAK - tynki wewnętrzne (u nas gipsowe)

Obaj wzięci z białej listy FM

Potwierdzam: SSO - Mirek Gencel:)