Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poniżej kolejna rekomendacja:

VADIOL - glazura, no cóż, miał co u nas robić... :cool: 200m2 podłóg, 3 łazienki kompleksowo, pralnia, kotłownia, przeróbki instalacji itp. Generalnie po wyjściu Vadiola możemy się wprowadzać ;) Ocena maksymalna !

Generalnie podejmując współpracę z Vadiolem można skupić się jedynie na wyborze płytek czy sprzętów/wyposażenia łazienek - resztą nie musimy się przejmować bo wiadomo, ze będzie wykonane na najwyższym poziomie. Wszystko przemyślane, na bieżąco konsultowane, wyliczone, sprawdzone, żeby nie było niespodzianek, szanowanie materiału. Przeróbki? Nie ma najmniejszego problemu! Vadiol chyba nie zna sformułowania "nie da się" :cool:

Edytowane przez suzanita

Poszukuję dobrego hydraulika.

Jak powyżej równiez niezmiennie polecam do ogrzewania i hydrauliki p. Michała Jurczaka - Ma-box z Jaktorowa http://www.ma-box.pl . Również do rekuperacji na systemach Zehnder + jeśli trzeba od razu zrobią system odkurzacza centralnego przy jednym kuciu pod rury CO. Dobieranie rozwiązań poparte wiedzą, kompleksowe wykonanie, tylko dobre materiały (warto patrzeć na wyceny i szczegóły - inni wyceniają ostatniio bazując na chińskim chłamie - stąd różnice w cenach - pójdzie pod podłogę, klient zapłaci 5 lat napewno wytrzyma...) Tu mamy ofertę na częściach KAN itp najlepszych producentów.

Kultura pracy i robota. np. Dziury przelotowe w stropie robione specjalnymi wiertnicami a nie wywalanie dziur młotem udarowym w stropie, odpowiednie narzędzia zaciskowe zgodne z technologią a nie jakieś patenty na sznurek - takie różne szczegóły, ale to powoduje, że cały obraz naprawdę zupełnie inny u innych wykonawców.

pozdro

strix

Drodzy czytelnicy,

Jest to mój pierwszy post na forum, zbierałem się do napisania tego jakieś 2 lata. Może i dobrze, bo z merytorycznego punktu widzenia jest to najwłaściwszy moment do wyrażenia swoich rekomendacji na białej liście. Chciałbym państwu zaprezentować doskonały skład budowlańców, który z pewnością poprowadzi Waszą budowę do pomyślnego końca. Na tej liście są osoby/firmy, które mogę w 100% polecić, jak ktoś był poprostu OK to go pominąłęm lub dopisałem jakiś komentarz.

Łazienki, gres, glazura, ogólnie płytki - Robert Vadiol 664 837 837

Jeśli ktoś ma ochotę sprawdzić wykonane prace to zapraszam do kontaktu. Tel do mnie 516597757.

Grzegorz Nowak, Warszawa - Białołęka.

Dziękuję bardzo.

Poniżej kolejne dwie rekomendacje, dobrze znanych tu fachowców:

ROM-KON - zakres prac obejmował kompleksowe wykonanie i wykończenie sufitów podwieszanych + docieplenie garażu i dachu nad klatką schodową. Ocena maksymalna !

Z tego etapu prac byliśmy tak zadowoleni, że kontynuujemy współpracę z wykończeniem ścian ( przygotowanie pod malowanie i malowanie ), montaż parapetów + kilka innych wykończeniowych tematów.

Aktualnie in progress więc ocena tego etapu za jakiś czas :p

VADIOL - glazura, no cóż, miał co u nas robić... :cool: 200m2 podłóg, 3 łazienki kompleksowo, pralnia, kotłownia, przeróbki instalacji itp. Generalnie po wyjściu Vadiola możemy się wprowadzać ;) Ocena maksymalna !

Generalnie podejmując współpracę z Vadiolem można skupić się jedynie na wyborze płytek czy sprzętów/wyposażenia łazienek - resztą nie musimy się przejmować bo wiadomo, ze będzie wykonane na najwyższym poziomie. Wszystko przemyślane, na bieżąco konsultowane, wyliczone, sprawdzone, żeby nie było niespodzianek, szanowanie materiału. Przeróbki? Nie ma najmniejszego problemu! Vadiol chyba nie zna sformułowania "nie da się" :cool:

Powyższych dwóch wykonawców łączy wspólny mianownik - ogromna wiedza, dbałość o każdy szczegół, dokładność, zaangażowanie, otwartość na wszelkie zmiany czy przeróbki, fachowe doradztwo, uczciwość i przemiła atmosfera współpracy! Naprawdę warto czasem poczekać na tej klasy specjalistów.

Bardzo dziękuję

Witam,

Czy ktoś może polecić montera gruntowych pomp ciepła? Szukam kogoś kto rzetelnie podejdzie do tematu, a nie zedrze jak za zboże. Rozjazd cenowy w tej branży jest ogromny. Dostałem wycenę na montaż pompy ecopower wyższy niż na montaż Nibe...

U mnie robił jasiek. Pompa Ecopower. Jestem zadowolony.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

#elektryk

Polecam elektryka:

Usługi Elektryczne Jarosław Subdysiak

tel.: 513-236-461

Namiar na niego dostałem przypadkowo, ponieważ "mój" elektryk mnie wystawił. Bardzo konkretny, rzeczowy i co najważniejsze słowny. Cała elektryka w domu 200m2 zrealizowana w 2 dni. Wszystko równo i na koniec czysto. Oczywiście potrafił doradzić konkretne rozwiązania. Realizuje zlecenia praktycznie tylko z polecenia.

Edytowane przez Rajmund26
tag

Też nie wierzyłem jak mówili, że tyle zajmie. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony inaczej bym ich tu nie wpisywał. Raczej byłem gotowy wpisać ich na czarną listę. Bardzo duże zaskoczenie.

220 punktów. gniazdko/oświetlenie/LAN - tablica/przyłącze

6 ludzi to robiło od 7 rano. Drugiego dnia zakończyli o 21....

Jutro będę na budowie to porobię parę zdjęć.