Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Czy mogę prosić namiary na sprawdzoną ekipę od pompy ciepła?

Pozdrawiam

Witam,

my skończyliśmy już budowę- polecamy naszych sprawdzonych wykonawców- chyba zrobie listę ;)

Co do pompy ciepła to po wielu ofertach innych firm wybraliśmy firmę Ekoemiter. Bardzo rzeczowi fachowcy, szybko i sprawnie, robili nam również podłogówkę oprócz montażu pompy ciepła. Mamy pompę firmy Vaillant. Firma specjalizuję się też w kolektorach słonecznych.

EKOEMITER

02-249 Warszawa

ul Gen. Sosnkowskiego 17/12

Tadeusz Kołodziejski

tel +48 022 8 676 603

tel. kom. 0 602 660 853

http://www.ekoemiter.com.pl/

Pozdrawiam

Edytowane przez agawi74

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam fachowca od robot wykonczeniowych, Pana Janusza z Piastowa, tel. 604684786 Układał u mnie glazurę, terakotę, płytki na schodach wejściowych, malował sciany i wiele innych drobniejszych prac wykonczeniowych. Zna sie na z swojej robocie, wykonuje ją solidnie i terminowo. Przed nim pozegnałem sie z kilkoma innymi "fachowcami".

Gdyby ktoś poszukiwal kierownika budowy, zwłaszcza z zachodnich okolic Warszawy, to polecam Pana Andrzeja, tel. 518438540. Zakonczyłem juz budowe, wszelkie formalnosci załatwione. Od poczatku do konca bez problemów. Robil to co do niego należało, wiedział kiedy przypilnowac wykonawców i w sumie dobrze się z nimi dogadywał. Jak do tej pory nie zauwazylem błędów wykonawczych, a więc pilnował dobrze. Mogę polecić z czystym sumieniem.

Polecam fachowca od robot wykonczeniowych, Pana Janusza z Piastowa, tel. 604684786 Układał u mnie glazurę, terakotę, płytki na schodach wejściowych, malował sciany i wiele innych drobniejszych prac wykonczeniowych. Zna sie na z swojej robocie, wykonuje ją solidnie i terminowo. Przed nim pozegnałem sie z kilkoma innymi "fachowcami".

Witam tomeki1

Czy masz moze jakieś zdjecia które pokazują pracę Pana Janusza? Już powoli rozglądam sie za ekipą na przyszły rok i tamte okilice bardzo mnie interesują

pozdrawiam roslanka

Serdecznie polecam wykonawcę schodów - pan Dariusz Lasek 608-404-823

W zeszłym tygodniu montowane mieliśmy schody przez Panów. Schody wyszły super - dokładnie tak jak chcieliśmy. Wykonanie solidne, terminowe i dokładne. Cena również przystępna.

Jesteśmy bardzo zadowoleni :)

Poszukuję kogoś do zaprojektowania i może wykonania odwodnienia na działce w Złotokłosie w piaseczyńskim.

Do badań geotechnicznych działki zatrudniliśmy polecane na forum HydroGeoStudio z Puławskiej. Myśleliśmy, że jak się sprawdzą, to poprosimy ich o zaprojektowanie odwodnienia.O ile badanie wykonali szybko, sprawnie, nie za drogo, to potem były kłopoty z uzyskaniem dokumentacji po badaniu, ze spotkaniem o umówionej godzinie i miejscu, z wystawieniem faktury... z poprawnym jej wypisaniem...

Nie zamierzam się z nimi szarpać przy poważniejszych pracach.

Z tego powodu proszę o pomoc.

Witam,

Na początek serdecznie witam, to forum to kopania informacji :)

Proszę o sugestie sprawdzonych i nie bardzo drogich firm układających podłogi z drewna + robiących schody.

Będę potrzebował ułożyć wczesną wiosną ok 60-70m2 podłogi z deski merbau + schody (stopnie drewniane na betonie)

Będę tez zobowiązany za sprawdzonego fachowca do zrobienia kominka (tu już sobie 2 polecanych wynotowałem :))

Pozdrawiam

• 2 weeks później...