Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W związku z tym że trochę prac instalacyjnych mamy już za sobą, chciałbym polecić następujących wykonawców:

- elektryka

Pan Rafał Puchała (609-336-728 ), który wykonywał u nas skomplikowaną instalację elektryczno-sieciowo-telewizyjną.

Cierpliwie znosił nasze poprawki i dokładanie dodatkowych elementów systemu, wykazując się przy tym fachowością i terminowością prac, a także konkurencyjną ceną :)

- odkurzacz centralny

Firma Mawig (http://www.mawig.waw.pl) wykonała u nas instalację odkurzacza centralnego (gniazda i szufelki).

Panowie bardzo sprawnie poradzili sobie z pracą, perfekcyjnie wykonali przejścia przez sufit (było mało miejsca i wymagana była precyzja :)), a do tego szybko, czysto i bardzo konkurencyjnie cenowo.

- wentylacja mechniczna

Firma Klimat-Dom (http://www.klimat-dom.com.pl/) - mają co prawda siedzibę w Płocku, ale obsługują też rynek warszawski.

Pomimo kilku małych nieporozumień na początku, instalacja została wykonana zgodnie z planem i naszymi wymaganiami (zabudowa na poddaszu), czekamy teraz na część potynkowo-kartongipsową i montaż rekuperatora :)

Niedługo powinniśmy zakończyć kolejne etapy, więc mam nadzieję że będę mógł zarekomendować kolejne ekipy.

rena rena napisał:
szukam także dobrego stolarza do sypialni (całe łóżko wg projektu), kuchnia, garderoba w rozsądnej cenie

to tez moge polecic ;) Stolarz od lozka (te akurat zamiawialismy bardzo nietypowe bo az 2,20 x 2,30) oraz studio kuchenne, ktore wykonalo nam tez oprocz kuchni zabudowy garderoby i meble do gabinetu.

EMW napisał:
Chcieliśmy polecić cieślę Pana Stanisława z ekipą - pracuje w okolicach Warszawy. Jest osobą dla której dane słowo jest święte. Pracują szybko i bardzo solidnie. Dekarze mówili że pracować na tak wykonanej więźbie to marzenie. Ostatnio zadzwoniliśmy by przyjechali i zabudowali nam część pustki na salonie - przyjechali wciągu tygodnia (pomimo innych prac) i wykonali lepiej niż chcieliśmy ...brak słów podziwu dla takiej ekipy. Gdyby ktoś potrzebował kontakt wyślemy na priva. Także zapraszamy do zobaczenia więźby, gdyby ktoś chciał.

Proszę o kontakt na tą ekipę:yes:

Ci którzy robili u mnie dach się wypalili a poszukuje kogoś kogo będe mogła polecic

znajomym.

Natomiast mogę podac namiary na Panów od projektów-przyłącze gazu.Hydraulika i Panów od ogólnie pojętej wykończeniówki

Edytowane przez Asia...

Witam,

poszukuję doświadczonego rzetelnego hydraulika z uprawnieniami do instalacji w domu jednorodzinnym w Warszawie.

Instalacja wod-kan,c.o,podłogówki kotłowania( piec gazowy i dodatkowo ekogroszek)

będę wdzięczna za namiary

Asia... napisał:
Proszę o kontakt na tą ekipę:yes:

Ci którzy robili u mnie dach się wypalili a poszukuje kogoś kogo będe mogła polecic

znajomym.

Natomiast mogę podac namiary na Pana od projektów-przyłącze gazu.Hydraulika i ekipe wykończeniową

Dane poszły na priv.