Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomasz00 i hania123 wierzę w wasze szczere intencje, jednak do takich informacji mamy tu na forum odowiednie miejsce - CZARNA LISTA WYK. w Mazowieckim

Proponuje byście w sugerowanym przeze mnie miejscu zamieścili swoje posty a te obecne usunęli bądź zgłosili do moderatora by ten je skasował.

Bez urazy ale sami musimy pilnować tu porządku by nie utrudniać sobie i innym niełatwych poszukiwań różnych wątków czy informacji.

ok, dzięki na link

• 2 weeks później...

Witam!

Niniejszym na publicznym forum chciałbym udzielić rekomendacji ekipie budowlanej murarzy - kierownikiem jej jest Pan Mirek Gencel telefon 502711910. Firma uczciwa, dotrzymująca zobowiązań oraz trzymająca się ustalonego harmonogramu. Pan Mirek chętnie służy pomocą merytoryczną i wsparciem w sytuacjach pojawienia się pytań czy wątpliwości realizacyjnych. Ekipa Pana Mirka Gencla bez kłopotów dogadywała się również z nadzorem który sprawował nasz Kierownik Budowy.

Współpraca z Panem Mirkiem była dla nas naprawdę wzorową i dlatego z czystym sumieniem możemy polecić firmę MIRTEX jako rzetelnego wykonawcę.

Pozdrawiam

Guard

Szukam solidnej ekipy do posadzek (robota do wykonania na Ursynowie, okolo 130m2) - trzeba skuc stara posadzke i zrobic wszystko od nowa - czyli styropian, folia i wylewka. Posadzka musi byc solidna bo bedzie na niej kladzonia decha lita debowa o szerokosci 16cm i grubosci 22mm - nie wiem jaka metoda czy mixokret czy gotowiec z gruchy? Ktos ma doswiadczenie w podobnym temacie?

z gory wielkie dziekuje

w

Poszukuję fachowca do oceny stanu domu parterowego z lat 60-tych.

Planujemy jego przebudowę, chcemy uzyskać informacje czy wogóle(i jak) można cokolwiek z nim zrobić.

W związku z wąska działką wskazana była by jego rozbudowa w górę. Musimy upewnić się czy fundamenty i ściany wytrzymają ;)

W następnej kolejności szukam projektanta-najlepiej chyba i konstruktora w jednym. Z okolic Warszawy.

Może macie kogoś poleconego, nie ukrywam ze sprawa nie jest łatwa wiec potrzebuje kogoś sprawdzonego z pomysłami .

• 2 weeks później...
Poszukuję fachowca do oceny stanu domu parterowego z lat 60-tych.

Planujemy jego przebudowę, chcemy uzyskać informacje czy wogóle(i jak) można cokolwiek z nim zrobić.

W związku z wąska działką wskazana była by jego rozbudowa w górę. Musimy upewnić się czy fundamenty i ściany wytrzymają ;)

W następnej kolejności szukam projektanta-najlepiej chyba i konstruktora w jednym. Z okolic Warszawy.

Może macie kogoś poleconego, nie ukrywam ze sprawa nie jest łatwa wiec potrzebuje kogoś sprawdzonego z pomysłami .

Pan Mariusz Łuniewski http://www.nadzory-budowlane.com/

tel. 696 770 109

Polecam.

Polecam firmę ANATAK z Raszyna, która zrobiła u mnie ekspresowo kawał dobrej roboty tynkarskiej (poprawiali robotę nieprzyjemnego pana opisywanego na czarnej liście). Tynki są po prostu idealne, na dodatek ekipa zostawiła po sobie porządek na budowie. Zdecydowanie polecam.

Marcin

Kontakt: ANATAK, tynki gipsowe z agregatu, Pani Anna Piórkowska tel. 502 626 122, 509 536 736

Polecam firmę ANATAK z Raszyna, która zrobiła u mnie ekspresowo kawał dobrej roboty tynkarskiej (poprawiali robotę nieprzyjemnego pana opisywanego na czarnej liście). Tynki są po prostu idealne, na dodatek ekipa zostawiła po sobie porządek na budowie. Zdecydowanie polecam.

Marcin

Kontakt: ANATAK, tynki gipsowe z agregatu, Pani Anna Piórkowska tel. 502 626 122, 509 536 736

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, my również będziemy bardzo miło wspominać współpracę z Państwem :)

powodzenia w dalszych etapach

pozdrawiamy

A&T

Serdecznie polecam firmę pana Piotra - wykonał u nas trzy łazienki, ( każdą w innym stylu, jedną z antykowanego trawertynu).Doskonale kładzie glazurę , montuje hydraulikę i tapetuje.Wykonuje też inne prace wykonczeniowe.jest niezwykle solidny , punktualny i dokładny. Po całej drodze przez mękę z budową współpraca z takim kulturalnym i odpowiedzialnym człowiekiem to prawdziwa przyjemność.Tel : 600819883

Serdecznie dziękuje za docenienie mojej pracy i przekazanie innym użytkownikom forum swojej opinii o mnie.

Witam.

Poszukuję kogoś do ogrzewania podłogowego - wodne (około 125m2 +grzejnik w garażu). Będzie to system akumulacyjny, aby zużywać jak najmniej prądu w taryfie drogiej. Całość zasilana kotłem elektrycznym. Dodatkowo chciałam zainstalować zasobnik do cwu zintegrowany z PC. Poszukuję projektanta oraz wykonawcy takiego systemu. Może ktoś z Was może dać namiary na sprawdzonego fachowca od podłogówki?

Pozdrawiam

Czy mogłabym poprosić o namiar na dobrego stolarza? Mam do wykonania meble do mieszkania łazienkowe, kuchenne, szafy.

Pilnie poszukuję również sprawdzonego hydraulika oraz elektryka (również znajacego się na wentylacji) do poprawek po ekipie, która wykończyła mi łazienkę.

Edytowane przez Limonka78

Będę wdzięczna za namiary na dobrego specjalistę do zaprojektowania i wykonania podłogówki wodnej (akumulacyjnej) na kocioł elektryczny. Poszukuję kogoś, kto mi pomoże w doborze właściwego sprzętu (piec, system sterowania itp), aby mogło to wszystko chodzić możliwie najbardziej ekonomicznie ( w tańszej taryfie).

Chcieliśmy polecić cieślę Pana Stanisława z ekipą - pracuje w okolicach Warszawy. Jest osobą dla której dane słowo jest święte. Pracują szybko i bardzo solidnie. Dekarze mówili że pracować na tak wykonanej więźbie to marzenie. Ostatnio zadzwoniliśmy by przyjechali i zabudowali nam część pustki na salonie - przyjechali wciągu tygodnia (pomimo innych prac) i wykonali lepiej niż chcieliśmy ...brak słów podziwu dla takiej ekipy. Gdyby ktoś potrzebował kontakt wyślemy na priva. Także zapraszamy do zobaczenia więźby, gdyby ktoś chciał.

Bardzo proszę o namiary na tego pana.

pozdrawiam