Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a może polecicie kogos sprawdzonego w zakresie elewacji zewnętrzenej oraz wykonawce kuchni i schodów?

Elewacja - p. Hubert "Sain" - na FM tel. 509-499-922

kuchnia - p. Jacek tel. 668-410-267

schody (i podłogi) - p. Jarek (Fulmen - w necie do znalezienia) - tel. 602-335-387

PZDR

Qter

chłopaki mogę szczerze polecić tynkarza, tynki maszynowo cementowo wapienne żyleta jeśli chcecie wpadajcie do Pruszkowa zobaczycie czekalem na niego miesiąc jest super-warto było, teraz ma wolny termin akurat i obiecałem mu ze polecę go, P. Kazio tel. 505-632-620 od 30 lat tylko tynki robi wiec jest specjalistą

powiedzcie ze od Tomka. Służe pomocą jakby co.

SZUKAM PROJEKTANTA, który wytworzy papiery dotyczące oczyszczalni do starostwa. Haczyk polega na tym, że działka leży w obszarze chronionym NATURA2000 i firmowy projektant z firmy, której oczyszczalnię wybrałam się wystraszył :jawdrop:.

Jak kogoś znacie to proszę o kontakt. Oczyszczalnię chcę zrobić przy domu na terenie powiatu Otwock.

• 2 weeks później...

Witam

czy możecie mi polecić sensowną ekipę do zapanowania nad gliną na działce? Spotkaliśmy się już z dwoma, ale nikt nie miał pomysłu jak najlepiej byłoby to zrobić. Myślimy o podniesieniu/spadku terenu, zamontowaniu drenażu/studni chłonnych, itp

Najlepiej jeśli byłaby to ekipa która później pomogłaby z projektem ogrodu. Budowa na Białołęce

z góry dziękuję!!

Witam, czy ktoś może zna firmę tynkarską Gtw24 Ura Piotr?

http://www.gtw24.pl/

Mam od nich ofertę na wykonanie tynków cementowo - wapiennych zacieranych piaskiem kwarcowym, ale brak jakichkolwiek referencji...

Witam,

szukam intensywnie ekipy która wykona tynki. Drugą firmą, która wydaje się być solidna, to firma wykonująca tynki i wylewki: Pan Krzysztof Zając (Zielonka) http://www.posadzkitynki.eu/index.html

Czy miał ktoś do czynienia i mógłby opisać czy firma jest godna zaufania? Proszę o słowa referencji.

Polecam znanego skąd inąd na forum p.Krzysztofa Wycecha - firma Aprel z Bemowa. Zamówiłem u nich okna wraz z montażem oczywiście. Cena standardowa, fachowe doradztwo bez naciągania na extrasy, jakość pracy przyzwoita, termin dotrzymany. Podsumowując jestem zadowlony i polecam. W Aprelu zamówiłem także parapety zewnętrzne.

Do wylewek polecam p.Jarka 508210815, porządnie, szybko, czysto, za normalną kasę.