Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Forumowy Zbych (a właściwie chyba Sławek ;)) trzeba przyznać że jest dobry! Może drogi ale tak równo ułożonych kabli (oczywiście z przemyśleniem) i ukrytych czujek w oknach - nawet dachowych - dawno nie widziałem! Alarm budowlany - czujki na zewnątrz i nie bałem się zostawić całego dobytku nawet jak nie było jeszcze drzwi - drzwi jak do stodoły zamykane na haczyk z drutu... do pełnego wyposażenia brakowało tylko gniazda karabinów maszynowych na dachu ;)

...wyślij mu wiadomość na PW to się może odezwie.

Edytowane przez Rom-Kon

ROm ale podaj do niego adres ma nick Sławek??

swoja droga polecam ekipe Mirka Gencel z ojcem p. Janem

Ekipa pierwsza klasa.

Super doradza, Mirek jest w temacie technologii. DOradził jak zabezpieczyć fundament, później jak geodeta walnął się na osiach (przesunął ścianę za blisko garażu) oraz wymyślił sposób jak to poprawić - podciąg, tak ze nie mieliśmy dodatkowych kosztów (beton zbrojene)

6go ruszyliśmy z wykopem a dziś o 16ej zalaliśmy chudziaka. Wszystko sprawdzane po 3-4razye przez Mirka

ze szczerego serca polecam Mirka i p. jana Gencel. Ceny tez bardzo przystępne.

A jakość pierwsza klasa, najnowsze technologie i na koniec gwarancja na całość

mam zdjęcia z etapu - fundamenty. Jak ktoś będzie chciał zerknąć zapraszam na priv

ROm ale podaj do niego adres ma nick Sławek??

swoja droga polecam ekipe Mirka Gencel z ojcem p. Janem

Ekipa pierwsza klasa.

Super doradza, Mirek jest w temacie technologii. DOradził jak zabezpieczyć fundament, później jak geodeta walnął się na osiach (przesunął ścianę za blisko garażu) oraz wymyślił sposób jak to poprawić - podciąg, tak ze nie mieliśmy dodatkowych kosztów (beton zbrojene)

6go ruszyliśmy z wykopem a dziś o 16ej zalaliśmy chudziaka. Wszystko sprawdzane po 3-4razye przez Mirka

ze szczerego serca polecam Mirka i p. jana Gencel. Ceny tez bardzo przystępne.

A jakość pierwsza klasa, najnowsze technologie i na koniec gwarancja na całość

mam zdjęcia z etapu - fundamenty. Jak ktoś będzie chciał zerknąć zapraszam na priv

Zbych pisze się _ZBYCH_ bo ponoć samo Zbych bez podkreślników było zajęte ;)

a tu masz jego post: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?9326-Instalacja-alarmowa-raz-jeszcze&p=5935467&viewfull=1#post5935467

i jego adres mail:

[email protected]

Polecam wykonawcę z Mińska Mazowieckiego. Firma nazywa się TransBuild i świadczy kompleksowe usługi: remonty, budowy, wykończenia, elektryka, hydraulika, i inne. Pan Piotrek jest bardzo dokładny i pracowity no i zna się naprawdę na wszystkim. Wykonał u mnie remont całego mieszkania i jestem bardzo zadowolona, wszystko idealnie. Ceny bardzo przystępne no i jest gwarancja na wykonane usługi! Pan Piotrek - jakość pierwsza klasa. Bardzo gorąco polecam. Nr tel 797660120 Edytowane przez Madzia W

Gość magdalen1

Nie wiem, czy mogę w tym wątku pytać, ale ten wydał się najlepszy. Proszę, czy ktoś może polecić dobrego kierownika budowy. Zależy mi na fachowcu, który nie tylko będzie robił wpisy do książki budowy, ale też często kontrolował i podpowiadał inwestorom:confused:

Pozdrawiam budujących, już niedługo do Was dołączę:D

• 2 weeks później...
Nie wiem, czy mogę w tym wątku pytać, ale ten wydał się najlepszy. Proszę, czy ktoś może polecić dobrego kierownika budowy. Zależy mi na fachowcu, który nie tylko będzie robił wpisy do książki budowy, ale też często kontrolował i podpowiadał inwestorom:confused:

Polecam pana Kamila, nr tel 505446406. bardzo fachowy, dokładnie sprawdzi jakość wykonanych prac. my sie z nim tak umówiliśmy, że przyjeżdza na najwązniejsze etapy budowy. i jak do tej pory jesteśmy super zadowoleni. na wiele rzeczy zwrócił uwagę wykonawcom; pozdrawiam M

Madziu W, ten pan Piotrek to zaprawde musi byc swietny fachowiec. Robi wszystko i do tego jest tak czarujacy i ma taki wplyw na kobiety, ze musialas sie tutaj specjalnie zarejestrowac i sie nim pochwalic. Gdzie mozna zobaczyc to twoje wyremontowane mieszkanie?

.... daj spokój, miłość ślepa jest... :)

Jacek Sternowski 601211813

Kolejny etap budowy za mną.Dwóch kolejnych wykonawców zasługuje na białą listę.Wylewki p.Wojtek Cieślik 691300501,równo,szybko,profesjonalnie.Instalacja zbiornikowa gazu p.Tomek Rogala602452528.Załatwił całą papierologię,projekt, dokumenty do odbioru.Instalacja wykonana bardzo dobrze za rozsądną cenę.Poszukuję solidnego glazurnika.

Kolejny etap budowy za mną.Dwóch kolejnych wykonawców zasługuje na białą listę.Wylewki p.Wojtek Cieślik 691300501,równo,szybko,profesjonalnie.Instalacja zbiornikowa gazu p.Tomek Rogala602452528.Załatwił całą papierologię,projekt, dokumenty do odbioru.Instalacja wykonana bardzo dobrze za rozsądną cenę.Poszukuję solidnego glazurnika.

U mnie jakiś czas temu prace wykonywał forumowy Vadiol. Było OK. Możesz go brać.

Witam! Chciałbym podać kolejnego wykonawce który zasługuje na białą listę SATIV Andrzej Kłos 502 162 102 :kamery, telewizja cyfrowa, satelitarna, multiroom, w każdym pokoju i nawet w łazienkach wbudował mi nagłośnienie, zrobił instalację pod rzutnik. Bardzo polecam wszystkim położyć sporo zapasowych kabli komputerowych( skrętek) . Nawet jeśli na razie nic nie planujecie robić to w przyszłości na pewno się przydadzą,tym samym unikniecie kucia i malowania, kilka razy sam w tym się przekonałem dałem sporo, a i tak zabrakło na sterowanie rekuperatorem, czujką od kotła

Witam.

poszukuję ekipy do prac murarskich na istniejącej budowie. Chodzi przede wszystkim o poprawę spartaczonych dzwi wewnętrznych (podniesienie nadporoży), zrobienie balkonu i kilka innych bardziej lub mniej istotnych zmian.

Poszukuje także sprawdzonego kierownika budowy.

Okolice Piaseczo / Tarczyn

Edytowane przez karl.vizmatik

Witam,

Co prawda okna miałam z Łodzi, ale firma działa też na terenie W-wy i okolic więc pozwolę sobie polecić :)

Polecam bardzo firmę pana Krzysztofa Mroza - Okna Mróz.

Pierwotnie zamówiliśmy okna w Warszawie, niestety wystąpiły pewne komplikacje i byliśmy zmuszeni na szybko szukać innej firmy, która handluje oknami na profilach Schuco, i która "przejmie" nasze zamówienie od firmy z W-wy, która nas zawiodła.

Wszystko szybko, sprawnie, profesjonalnie, pełne doradztwo, wychwyconych zostało przy okazji parę "szkopułów" z naszego pierwotnego zamówienia. Zamówienie szybko zostało poprawione i wysłane do fabryki. Po niespełna 2 tygodniach okna były gotowe (kolor orzech, nie czeka się na niego długo).

Na montaż nie musieliśmy czekać, mimo iż wstrzeliliśmy się jakby nie było poza kolejką. Jak tylko okna przyjechały z Niemiec od razu umówiliśmy montaż kilka dni później.

Montaż sprawnie i solidnie. Ekipa przyjechała punktualnie mimo fatalnej pogody. Jestem co prawda laikiem, ale kilka osób oglądało efekty prac montażystów i twierdzą że jest dobrze Montaż był warstwowy.

Jesteśmy naprawdę zadowoleni ze współpracy z Panem Krzysztofem. Polecam.

Pozdrawiam!

Ze sporym wyprzedzeniem się rozglądam za różnymi ekipami i sobie tu dużo już znalazłam, ale jakoś cicho jest o kominkach. Interesowałoby mnie kompleksowo: wkład, dgp i obudowa tegoż. To co znalazłam to posty z przed kilku lat. Możecie kogoś polecić?