Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na dzień dzisiejszy mam też skończone tynki, i bardzo polecam ekipę Pana Jana, po prostu rewelacja! Tak dokładnej pracy dawno nie widziałam, robili jak dla siebie, wszystko przemyślane, z głową. "Teren" dokładnie pozabezpieczany, na budowie czysto, sprzątali po sobie na bieżąco (hydraulicy będą mieli niewiele roboty przed położeniem papy). Tynki gładkie, równiusieńkie (chyba przeszłyby test łaty i kartki papieru :D ). Nie mogę się nachwalić.

Dodatkowo pan Jan pozmniejszał mi wszystkie otwory drzwiowe, które były za duże (tak było w projekcie... radzę na to zwracać uwagę), osadził drzwi przeciwpożarowe w garażu na betonową zaprawę (w salonie z drzwiami chcieli za taką przyjemność skasować 500zł + 8%!!), zainstalował kasetę do drzwi chowanych w ścianie i za to wszystko doliczył naprawdę niewiele pln-ów.

Pod koniec sierpnia będą na budowie obok, więc osadzą mi również parapety i obrobią drzwi wejściowe, których jeszcze w tym momencie nie mam. Aż się nie mogę doczekać :p

Pan Jan Majewski z Warszawy 606-977-872

Tynki tradycyjne, cementowo-wapienne, mieli swój piach, sprawdzone wapno, sami mieszali w agregacie. Na koniec zacierane piaskiem kwarcowym. Robota zajęła im 7 dni roboczych. Cena baardzo przyzwoita.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapytam pewnie trochę naiwnie- czy macie może namiary na dobrą ekipę od tynków wewnętrznych (najlepiej cementowo- wapienne), która ma dość szybko jakiś wolny termin?

Co do tartaku to mogę polecić wymieniany kilkukrotnie na tym forum tartak z Seredzic bodajże, tel. 486163576. Ceny niższe niż w Warszawie i okolicach, do Warszawy dowożą bez problemu. Mogę też śmiało polecić ekipę dekarzy (dachówka płaska Tegalit Braasa, robili tez kominy -nie wiem, czy też się to zwie obróbką blacharską, w każdym razie obkładali komin blachą- moim zdaniem wyszło fajnie)- grupa dekarska Hanbud z Janek

Aktualizacja (niestety)- tak to jest, jak się przed końcem robót pochwali... Jednak z przykrościa stwierdzam, że polecanie grupy dekarskiej było zdecydowanie przedwczesne. Robota wykonana wprawdzie dobrze i sprawnie, ale kwiatki, które wychodza przy rozliczeniu... Słowem- nie polecam...

Edytowane przez marqota

Dołączam kolejną ekipę (nie raz już polecaną na forum) - sufity podwieszane - Selki Robert Hawrylak +48 502 469 645, e-mail [email protected].

Pełen profesjonalizm, sufity zrobione w expresie z najwyższą jakością .... :yes:

Jeśli w rejonie Piaseczna poszukujecie koparko-ładowarki lub/i wywrotki do polecam Pana Andrzeja +48 501 374 713.

Jakość jego pracy może być tylko przykładem dla innych, w trakcie pracy nigdy nie usłyszałem, że tego nie da się zrobić, co mnie osobiście zdziwiło sam podjechał żeby zobaczyć czy można rozpocząć kolejny etap prac, otwarty na rozmowy i konkurencyjny cenowo.

Jak dla mnie mistrzostwo świata :rolleyes:

zdjęcie 1.jpg

Witam poszukuję wykonawcy drzwi wewnętrznych (producent jest bez znaczenia) w tym przesuwanych. Proszę o namiary.

Mam namiar na sprawdzonego wykonawce z m. Ciemne pod Radzyminem. Wykonywal mi w mieszkaniu drzwi na wymiar oraz mojemu znajomemu - jestesmy b.zadowoleni. Niedlugo u niego zawitam ponownie w sprawie drzwi wewn. do domu.

kontakt podesle po powrocie do Polski.

Drzwi drewniane.

Witam

Polecam chwaloną tu już wielokrotnie ekipę tynkarzy pana Huberta SAIN tel 509 499 922. ]Tynki cementowo wapienne bardzo ładnie połozone. Kierownik chwalił jakość wykonania:) Panowie tynkarze bardzo sympatyczni:)

Bramy garazowe - polecam firmę RAPI, okolice Puławskiej. tel 601 343 601. sprawny montaż, bardzo dobry kontakt i doradztwo;

Dach - polecany już wczesniej Janusz Diablo; wspólpracujący z panem Michałem tel 500 116 292. byliśmy pod wrażeniem sprawności z jaką dach powstał.

Budowa SSO: firma Stalabau, Stanisław Szurawski 500177703;

Czy ktoś może polecić mi sprawdzoną ekipę do wykonanai izolacji balkonów?

dziękuję

PS ale mi się namiary na pana Huberta powiększyły:) ale co tam, współpraca bardzo udana:)

Wszystkim zainteresowanym wykonaniem tarasu polecam firmę VIP Tarasy. Sama znalazłam namiar na forum i fachowiec (pan Grzegorz) okazał się faktycznie godny zaufania, a przy tym bardzo sympatyczny. Numer to: 694 522 849. U mnie robił taras z modrzewia - jak malowanie, fotki mogę przesłać zainteresowanym mailem.

Witam,

Polecam znaną ogólnie na forum ekipę tynkarzy Pana Tomasza (ANATAK).

Solidnie i bezproblemowo wykonali dla mnie tynki gipsowe w 2 domach, a nie było łatwo z uwagi na kilometry kabli na ścianach.

Jeszcze raz polecam!

dziękujemy za polecenie i docenienie naszej pracy, polecamy się na przyszłość :) powodzenia w dalszych etapach

pozdr

A&T

Witam

Polecam chwaloną tu już wielokrotnie ekipę tynkarzy pana Huberta SAIN tel 509 499 922. ]Tynki cementowo wapienne bardzo ładnie połozone. Kierownik chwalił jakość wykonania:) Panowie tynkarze bardzo sympatyczni:)

Bramy garazowe - polecam firmę RAPI, okolice Puławskiej. tel 601 343 601. sprawny montaż, bardzo dobry kontakt i doradztwo;

Dach - polecany już wczesniej Janusz Diablo; wspólpracujący z panem Michałem tel 500 116 292. byliśmy pod wrażeniem sprawności z jaką dach powstał.

Budowa SSO: firma Stalabau, Stanisław Szurawski 500177703;

Czy ktoś może polecić mi sprawdzoną ekipę do wykonanai izolacji balkonów?

dziękuję

PS ale mi się namiary na pana Huberta powiększyły:) ale co tam, współpraca bardzo udana:)

Pani Moniko, dziękuję za współpracę i polecenie. Wypadło mi z głowy, że miałem Pani podać namiary na firmy od hydroizolacji, oto dwie pracujące na Pani terenie:

IGNIS -508-16-19-87

TECTIS - 880-124-946

mokoc a z której strony Warszawy jesteś? chciałbym zobaczyć ich tynki cementowo-wapienne

Inwestycja jest w Ursusie.

mokoc a z której strony Warszawy jesteś? chciałbym zobaczyć ich tynki cementowo-wapienne

Do tynków cementowo-wapiennych polecałam na poprzedniej stronie Pana Jana i jego ekipę, są gdzieś z okolic Marek.

Pan Jan Majewski - 606-977-872

Tynki tradycyjne, cementowo-wapienne, mieli swój piach, sprawdzone wapno, sami mieszali w agregacie. Na koniec zacierane piaskiem kwarcowym. Robota zajęła im 7 dni roboczych. Efekt jest piękny. Takiej ekipy jeszcze u siebie nie miałam, robili jak dla siebie, myślą, czego nie można powiedzieć o niektórych wykonawcach w dzisiejszych czasach.