Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Może ktoś z użytkowników podzielić się opinią na temat posadzek żywicznych?

Ewentualnie polecić sprawdzonego wykonawce.

Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem głównie w garażu i kotłowni ale wiem też że stosuje się je w pomieszczeniach mieszkalnych.

Na pewno forumowy janzar robi takie posadzki. Tylko On trochę daleko ;) Ale zadzwoniłabym do Niego i zapytała czy może kogoś polecić tu bliżej. Jak będzie wiedział to na pewno podpowie coś. Wygooglaj sobie Jan Zaremba posadzki.

Jeśli potrzebujecie wykonać na wymiar bramę, furtkę, balustrady, itp. polecam firmę SPAW-LIK Rafał Pawlik +48 603 373 646

(http://www.spaw-lik.euroadres.pl/). Może strona internetowa nie zachwyca ale umiejętności zdecydowanie TAK, solidność, dokładność, super kontakt, jak dla mnie mistrzostwo świata. :yes:

Przy okazji poszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji drewnianej ??

Pozdrawiam !

Zakończyłem budowę, pora na pochwały:

Chciałem gorąco polecić wspaniałego fachowca p. Mieczysława Brzozę. Pan Mieczysław zajmuje się głównie układaniem płyt (glazura, gres, kamień), ale potrafi teżwiele innych rzeczy. Ma niebanalny zmysł techniczny i jest prawdziwym perfekcjonistą. Telefon na priv.

Kolejna ekipa, która w zasadzie się sprawdziła to p. Marek Kandzia - prace wykończeniowe. Dobrzy malarze z Warszawy. Tel na priv.

Chwaliłem już na forum p. Roberta Chawrylaka - SELKI, ale pochwalę raz jeszcze. Zabudowy GK bez problemów! Uwaga tylko na brata Pana Roberta, nie należy ich mylić bo grozi to problemami!

Jestem też pod wielkim wrażeniem pracy braci Buczyńskich. Pan Tomek Buczyński (tombucz)to nie tylko przemiły gość, ale wyjątkowo staranny i dbający o porzadek fachowiec od klinkieru. Szacun. http://www.klinkieruslugi.strefa.pl/kontakt.html

Swoją renomę potwierdził też p. Sławek Trojak z firmy Delta od alarmów.

Wszystkim wymienionym bardzo dziękuję!

Edytowane przez azakrzew

Witam

Kolejny etap za mną, a mianowicie dach. Długo szukałem fachowej ekipy od gontów i miałem szczęście spotkać dekarzy z firmy Mluksus z Bełchatowa mistrzostwo świata, pokrycie i obróbki wykonane perfekcyjnie, ceny przystępne ekipa kierowana przez P. Sebastiana. oby więcej takich ekip. A obecnie poszukuję jakiejś ekipy od ogrodzeń mam do wykonania 120 metrów w technologii podmurówka prefabrykowana, słupki siatka i oczywiście brama i furtka. Działka znajduje się pod Serockiem woj. Maz. Może ktoś z forumowiczów robił takie w tym roku i mógłby kogoś polecić ??

Pozdrawiam

Polecam p. Artura Wiśniewskiego, firma TEKA z Płocka. Obecny zresztą tutaj na forum.

http://www.posadzkiplock-teka.pl/

Pełen profesjonalizm zarówno przed pracą, w trakcie jak i po pracy. Wylewki póki co schną, mają 2 tygodnie więc na pełen zachwyt jeszcze zbyt wcześnie, jednak póki co mogę polecić z czystym sumieniem pana Artura.