Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam, tym razem poszukuje sprawdzonego elektryka.

Chciałbym aby zajął się dodatkowo alarmem, tv-sat-internet oraz pomógł mi w inteligencji (czujniki ruchu, zmierzchu, LED. etc.)

macie kogoś sprawdzonego??

Ja ze swojej strony mogę gorąco polecić swojego elektryka w zakresie doradztwa energetycznego, możesz zadzwonić i się dowiedzieć

Krzysztof Biegaj

tel. 504207217

U mnie załatwiał przyłącze elektryczne do budynku, wiem że elektrownia czasami potrafi naciągnąć na koszta dlatego upoważniłem go do załatwienia wszystkich formalności związanych z wykonaniem przyłącza i zasilenia budowy w prąd, dzięki temu przyłącze elektryczne było załatwione szybko i sprawnie a dodatkowo nadzorowane:)

Sam załatwiałem przyłącze do wody i już wiem ile z tym jest zachodu i papierologii dlatego do prądu polecam tego gościa.

Domy, bliźniaki, segmenty znajdują się w Jaktorowie, 5km od Grodziska Mazowieckiego, blisko szybkich tras dojazdowych, prowadzących m.in. do Warszawy (35 km trasą A2), stacji PKP, ale także niedaleko terenów zielonych, umożliwiających aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu. Bardzo blisko szkoła, przedszkola, sklepy, apteki, ośrodki zdrowia. Duże ogrody przy każdym domu.

Budynki powstają z wysokiej klasy materiałów czołowych producentów na każdym etapie budowy. Za ogrzewanie (chłodzenie latem) odpowiada nowoczesna pompa ciepła Vaillant typu split. Zawsze świeże powietrze zapewnia wentylacja z odzyskiem ciepła – rekuperator Zehnder 350.

Pełen opis inwestycji na stronie https://bud.ma-box.pl/

Edytowane przez strix

Poszukuje sprawdzonego elektryka - instalacje bez puszek, ledy, czujniki ruchu, zmierzchu, drobna inteligencja, alarm, tv-sat, internet, system ethernet z możliwościa połączenia dysku sieciowego (biblioteka danych np. nas)

dodatkowo poszukuje sprawdzonego człowiek od alarmu - centrala satel, gsm, możliwość współpracy z oświetleniem, etc.

Poszukuje sprawdzonego elektryka - instalacje bez puszek, ledy, czujniki ruchu, zmierzchu, drobna inteligencja, alarm, tv-sat, internet, system ethernet z możliwościa połączenia dysku sieciowego (biblioteka danych np. nas)

Szczerze polecam Pawla z ETISAB - u mnie robil instalacje bezpuszkowo i cala reszte - i co najwazniejsze ma nowoczesne podejscie, ale i doswiadczenie wiec mogl nam doradzic i pomoc w wielu kwestiach. Stworzyl niedawno strone na FB: https://www.facebook.com/#!/ETISABPC

tel. 503 915 408 - Pawel

pozdr.

A.

Witajcie

Czy budował ktoś z firmą MKK Budownictwo - Krzysztof Wenda, a właściwie teraz Renata Wenda ?

Widzę że w latach 2008-2010 złe opinie pojawiały się na temat tej firmy, kontaktowałem się z ludźmi co budowali w w latach 2006,2007 i pozytywne mieli opinie poza pewnymi niedoróbkami....

Jak to wygląda teraz czy ktoś miał już okazje rozmawiać , współpracować ? Ew osoby które już brały tą firmę pod uwagę to z jakich względów zrezygnowały ?

Mam nadzieję że nie za wiele pytań jak na mój pierwszy post :)

Polecam firmę Trud service zajmującą się klimatyzacją i rekuperacją.Praca wykonana solidnie i terminowo,p.Darek 603942616.Natomiast do prac wykończeniowych polecam p.Marka Parafiniuka 601231450.Robi dokładnie,potrafi doradzić.Już kiedyś robił u mnie remont mieszkania .Po raz kolejny potwierdził swoją fachowość.

dodatkowo poszukuje sprawdzonego człowiek od alarmu - centrala satel, gsm, możliwość współpracy z oświetleniem, etc.

Od alarmu to tylko i wyłącznie forumowy ZBYCH :)

Edytowane przez oliwkawawa

Witam.

Czy 25 zł za punkt elektryczny to dużo, [materiały ja opłacam]?

Ile może kosztować podłączenie ze 30 kabli do rozdzielni, a w niej 3 podliczniki?

Ile może kosztować wykonanie szafki zewnętrznej na ścianie budynku i podłączeń do tejże szafki?

Jaką kwotę należy przeznaczyć na odbiór, dokumentację i ekspresowe przełączenie na prąd mieszkaniowy z budowlanego?

Pomożecie?? :

Edytowane przez GraMar

Mam namiar na sprawdzonego wykonawce z m. Ciemne pod Radzyminem. Wykonywal mi w mieszkaniu drzwi na wymiar oraz mojemu znajomemu - jestesmy b.zadowoleni. Niedlugo u niego zawitam ponownie w sprawie drzwi wewn. do domu.

kontakt podesle po powrocie do Polski.

Drzwi drewniane.

Polecam wykonawce drzwi drewnianych z litego drewna na wymiar

nr tel na prv