Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zuzaa, dzięki :)

tynki mamy cementowo-wapienne, ekipę też polecam, podawałam namiary na forum

pozdrawiam!!

a pamiętsza może czy takie robione na budowie czy cw z worka ? i jak z worka to jakiej firmy ? Zacierane pisakiem kwarcowym czy nie ?

Aha i na koniec była robiona gładź czy wyszło po samym polozeniu cw tak ładnie pod malowanie już ?

Wiem ze u Ciebie to już dawny temat (ach ten Zygzak) ale moze jeszcze pamiętasz Ty lub "współinwestor" :D

Pozdrawiam

a pamiętsza może czy takie robione na budowie czy cw z worka ? i jak z worka to jakiej firmy ? Zacierane pisakiem kwarcowym czy nie ?

Aha i na koniec była robiona gładź czy wyszło po samym polozeniu cw tak ładnie pod malowanie już ?

Wiem ze u Ciebie to już dawny temat (ach ten Zygzak) ale moze jeszcze pamiętasz Ty lub "współinwestor" :D

Pozdrawiam

wydaje mi się że robili sami na budowie, a te z worka krytykowali, ale głowy nie dam...ściany są bardzo ładne, my ich nie wygładzaliśmy dodatkowo, ich "naturalnosć" nam się podoba, ale naprawdę wyglądają dobrze. Pan Piotr i Pan Bogdan pracowali bardzo solidnie i szybko, znajdz sobie kontakt w necie, jesli sie nie uda, to podam jeszcze raz.

wydaje mi się że robili sami na budowie, a te z worka krytykowali, ale głowy nie dam...ściany są bardzo ładne, my ich nie wygładzaliśmy dodatkowo, ich "naturalnosć" nam się podoba, ale naprawdę wyglądają dobrze. Pan Piotr i Pan Bogdan pracowali bardzo solidnie i szybko, znajdz sobie kontakt w necie, jesli sie nie uda, to podam jeszcze raz.

OK dzięki i jeszcze raz gratulacje ślicznego domku :)

Witam!

Chciałbym gorąco polecić elektryka(nr telefonu 601 377 069) ,który wykonał w moim domu instalację elektryczną.W sumie składała się ona ze 155 punktów,doszło do tego ułożenie kabla zasilającego WLZ(44 metry) oraz montaż i podłączenie tablicy rozdzielczej.Całość została wykonana solidnie, fachowo oraz ze znakomitym doradztwem.Panie Krzysztofie,jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Moglibyście podać jakieś namiary na sklep,sklad gdzie kupowaliście materiały do ocieplenia poddasza(np.wełna Rockwool,stelaż Rigips i płyty gipsowe) ?

Skąd? Warszawa... duże miasto... a konkretniej z której strony ta Warszawa? Nie będę podawać wszystkich mi znajomych sklepów, składów i hurtowni. Przez prawie 10 lat trochę poznałem ;)

Dodaje kolejną ekipę, która sprawdziła się u mnie na budowie.

Tym razem hydraulika p. Zbigniew nr telefonu 606-340-031. Wykonany u nas 1 etap: wod-kan-podejścia, podliczniki, instalacja wen mechanicznej, szafki wkute w sciany, montaż stelaży wc.

Ekipa 5 osób, robota pali im się w rękach. Codziennie na koniec dnia wysprzątane. Używają porządny sprzęt, nie było problemu zrobić przepust etc.

p.Zbigniew wszystko doradza, wylicza, wszystkiego pilnuje i szuka najlepszych cen dla portfela inwestora. O wszystkim pamięta, nie trzeba się przypominać

Polecam wielokrotnie już rekomendowaną tutaj ekipę Pana Tomasza Piórkowskiego (Anatak). Tynki gipsowe Knauf Diamant wykonane perfekcyjnie, firma solidna, sprawna i terminowa. Pan Tomasz oraz jego pracownicy to niezwykle uczciwi i sympatyczni ludzie, nie bojący się wyzwań ;) Życzyłabym sobie więcej takich ekip :)

tel. 509 536 736

Dziękuję Panie Tomku,

K.

Polecam wielokrotnie już rekomendowaną tutaj ekipę Pana Tomasza Piórkowskiego (Anatak). Tynki gipsowe Knauf Diamant wykonane perfekcyjnie, firma solidna, sprawna i terminowa. Pan Tomasz oraz jego pracownicy to niezwykle uczciwi i sympatyczni ludzie, nie bojący się wyzwań ;) Życzyłabym sobie więcej takich ekip :)

tel. 509 536 736

Dziękuję Panie Tomku,

K.

dziękujemy za miłą współpracę, cierpliwość i uczciwość, aż chce się pracować jak się potem czyta opinie zadowolonych Inwestorów :)

pozdr

A&T

ps. powodzenia w dalszych etapach :)

Pani Moniko, dziękuję za współpracę i polecenie. Wypadło mi z głowy, że miałem Pani podać namiary na firmy od hydroizolacji, oto dwie pracujące na Pani terenie:

IGNIS -508-16-19-87

TECTIS - 880-124-946

Inwestycja jest w Ursusie.

Forumowicze zacni, nie polecajcie tych obu firm od hydroizolacji , obaj Panowie z w/w nie poradzili sobie z głupią dziurą w piwnicy. A bardziej poważne prace..... strach pomyśleć ! Szczerze radzę szukajcie innych bo ja się solidnie przejechałem

Pani Moniko, dziękuję za współpracę i polecenie. Wypadło mi z głowy, że miałem Pani podać namiary na firmy od hydroizolacji, oto dwie pracujące na Pani terenie:

IGNIS -508-16-19-87

TECTIS - 880-124-946

Inwestycja jest w Ursusie.

Forumowicze zacni, nie polecajcie tych obu firm od hydroizolacji , obaj Panowie z w/w nie poradzili sobie z głupią dziurą w piwnicy. A bardziej poważne prace..... strach pomyśleć ! Szczerze radzę szukajcie innych bo ja się solidnie przejechałem

Kontakty do obu firm dostałem od Klientów u których firmy te robiły hydroizolację tarasów nad pomieszczeniami mieszkalnymi, gdzie poradziły sobie z tym bez problemu.

Masz już naprawioną tą dziurę w piwnicy? Jeżeli tak to wrzuć tu kontakt do firmy, która sobie z tym poradziła.